سومين جشنواره عکس کودک

Marzban

Well-Known Member
assan گفت:
marzban گفت:
مهرداد جان به فرض محال اگر خواستم شركت كنم عكس ها را براي شما ارسال كنيم؟

نه دیگه هرکسی جدا جدا می فرسته فقط به زیر مجموعه مجید آنلاین یعنی اینکه می نویسی فلانی از سایت مجید آنلاین

اگر اشتباه نکرده باشم

من هستم ولی نمی دونم از چی عکس بگیرم !
شرمنده من نيستم

آقا مرزبان جوابتونو آسان جان درست داد در ضمن چرا نيستي خيلي هم هستي يك رقابت جالبه من كگه به شخصه خوشحال ميشم شركت كني با هم رقابتي داشته باشيم.در ضمن عكسها رو بهتره فعلا اينجا رو نكنيم بعد از اعلام نتايج انشاالله در ضمن آسان جان اگه بالاي 18 سالي كودك اگر نه آزاد ;)

Marzban

Well-Known Member
s_mehrdad68 گفت:
آقا مرزبان جوابتونو آسان جان درست داد در ضمن چرا نيستي خيلي هم هستي يك رقابت جالبه من كگه به شخصه خوشحال ميشم شركت كني با هم رقابتي داشته باشيم.در ضمن عكسها رو بهتره فعلا اينجا رو نكنيم بعد از اعلام نتايج انشاالله در ضمن آسان جان اگه بالاي 18 سالي كودك اگر نه آزاد ;)
آخ مي دوني چيه
فعلا حوصله ندارم برم تو خيابون از بچه ها عكس بگيرم بعد برم چاپش كنم بعد برم اسكن كنم.
اكر بتونم آزاد شركت كنم ميام

marzban گفت:
s_mehrdad68 گفت:
آخ مي دوني چيه
فعلا حوصله ندارم برم تو خيابون از بچه ها عكس بگيرم بعد برم چاپش كنم بعد برم اسكن كنم.
اكر بتونم آزاد شركت كنم ميام
اينم حرفيه ولي باز خودت يه زنگ بزن بگو جريانتو

H-assan

Well-Known Member
مرزبان از کی زیر 18 شدی

راه مهرداد جان ما زیر 18 هستیم
نمی دونم چه سوزه ای انتخاب کنم

راستی دوستان من یک مدت بلند مدت انلاین نمی شم مگر در مواقع ضروری که دوستان می دونن علت رو آنلاین می شم فعلا با اجازه

Marzban

Well-Known Member
assan گفت:
مرزبان از کی زیر 18 شدی

راستی دوستان من یک مدت بلند مدت انلاین نمی شم مگر در مواقع ضروری که دوستان می دونن علت رو آنلاین می شم فعلا با اجازه
آسان جان من الان 2 سال است كه لومدم بالاي 18 سال
همين

Marzban

Well-Known Member
assan گفت:
مرزبان از کی زیر 18 شدی

آسان جان من الان 2 سال است كه لومدم بالاي 18 سال
همين
راستي هر وقت آن شده لينك اون نرم افزر را برام بفرست
مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا