سول

سلام
بچه ها من میخام طراحی بنر تبلیغاتی کنم با افتر افکت و خروجی wsf داره البته وقتی توش خروجی مگیرم جمش 100کیلو بایت میشه که همون تو فلش حجمش مثلا 30کیلو بایت میشه من سوالم این ه که ایا توفلش قلق خاصی هست که این قدر حجم رو پایین میاره یا قدرت خود نرم افزاره
من دنبال اموزش دیتا نویس کامل فلش هستم گیرم هم نیومده از این سیدی ایرانی ها هم خریدم ولی توشنیوده رو جلش مینویس اما نامردا اموزش ندادن اگه فارس و کاملش رو دارین به صورت مولتی مدیا کمکم چه خارجی چه ایرانی

mohammadbasri

کاربر فعال
دوست عزیز
به مجید آن لاین خوش آمدید
قوانین رو بدرستی یک بار مطالعه بفرمایید.
از زدن چند تاپیک با یک موضوع خودداری کنید
از عنوان مناسب استفاده کنید
و قبل از فرستادن متن یک بار اونو بخونید تا غلط املایی و انشایی نداشته باشید، شما حتی عنوانتون غلط تایپ شده (سول!)
امیدوارم تذکرهایی را که من و یا سایر دوستان به شما میدیم باعث دلسردی شما در مجید آن لاین نشود
این تذکرها برای فعالیت شما در سایت مفیده و بهتر به نتیجه میرسید
به طور مثال سکبتر کردن تصاویر (jpg با کیفیت 8 فرق چندانی از نظر کیفیت با jpg 12 نداره اما حجمش پایینتره)
و همچنین نرم افزارهایی هستند که فایلهای swf رو سبک میکنن
حالا شما در نرم افزار افتر افکت ببینید که خروجی swf رو میتونید کنترل و تنظیم کنید تا فایل سبکتری بهتون بده
شاد باشید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف کنید تاپیک اضافه باز نکنید . همین تاپیک ها در انجمن گذاشتید و یک بار دیگه تاپیک باز کردید .

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا