سول درمورد صدا زدن مموی کلیپ

سلام بر همگی
این فایلی که من گذاشتمو بی زحمت دانلود کنید و ببینید که من زمانی که بر روی دایره نارنجی کلیک میکنم شیعی که روی صفحه است هاید میشود و به درستی عمل میکند
همچنین داخل همان مموی کلیپ دو دایره با رنگهای صورتی و آبی دارم که یکی از آنها شو و دیگری هاید میکند
مشکل این است که زمانی که روی دایره نارنجی میزنم هاید میشود ولی بعد از دکمه شو را که میزنم شو نمیشود آبجکت چرا ا ا ا اا ا ؟
توجه کنید که کدهای دایره نارنجی در استیج خودشه ولی کدهای لیستنر دکمه های شو و هاید در روت صفحه
مرصی از مدیر و همه اون کسانی که پاسخ ما رو میدند .

پیوست ها

• Control movieclip.rar
    10.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

mohammadfard

کاربر فعال
با سلام خدمت دوست عزیزم

دوست من اول اینکه این روش که شما مسیر دهی به مووی هات می کنی خیلی روشه اشتباهیه ( ببخشیدا ). اگه اینجوری کد بزنی بعدا اگه بخوای اونو دوباره بازنگری کنی به مشکل می خوری چه برسه به اینکه کسی دیگه ای هم بخواد کد شما رو بخونه (البته این فایل کد خاصی نداشت من برای کارهایی می گم که کدنویسیش خیلی زیاده )

و اما مشکل شما

داخل مووی Box یک لایه اکشن داری به نام Layer4 که اگه این لایه رو پاک کنی مشکلت حل می شه ( دو تا دایره صورتی و آبی کار می کنه )
چون یک رخداد CLICK هم به مووی toop خودت دادی باعث می شه که تابع affc فراخوانی بشه و در خط 7 visible مووی را false بشه

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا