سلام دوستان؛ یک سورس میخوام که اکثر کد های پاسکال توش بکار رفته باشه. کمک بزرگی بهم می کنید.
P pep_money New Member Nov 29, 2008 #1 سلام دوستان؛ یک سورس میخوام که اکثر کد های پاسکال توش بکار رفته باشه. کمک بزرگی بهم می کنید.
Webber Well-Known Member Nov 30, 2008 #2 سلام و به انجمن خوش آمدید بنده یک چند ده تایی دارم.اگر هنوز لازم دارید بفرمایید بزارم براتون تشکر
P pep_money New Member Dec 3, 2008 #3 Webber گفت: سلام و به انجمن خوش آمدید بنده یک چند ده تایی دارم.اگر هنوز لازم دارید بفرمایید بزارم براتون تشکر کلیک کنید تا باز شود... آره Webber جان؛ ممنون میشم بذاری.
Webber گفت: سلام و به انجمن خوش آمدید بنده یک چند ده تایی دارم.اگر هنوز لازم دارید بفرمایید بزارم براتون تشکر کلیک کنید تا باز شود... آره Webber جان؛ ممنون میشم بذاری.
Webber Well-Known Member Dec 4, 2008 #4 سلام پیوست ها AliZ.part01.rar 293 کیلوبایت · بازدیدها: 7 AliZ.part02.rar 293 کیلوبایت · بازدیدها: 5 AliZ.part03.rar 293 کیلوبایت · بازدیدها: 4 AliZ.part04.rar 293 کیلوبایت · بازدیدها: 4 AliZ.part05.rar 293 کیلوبایت · بازدیدها: 4