سلام به همگی
یک سوال داشتم
که خیلی مهمه برام جوابش .
این سوالو از اونایی که تو این حرفه اینترنت واردن میپیرسم
هم چنین از مصطفی که تو بحث اینترنته ...
سوالم اینه که من Play Station 3 خردیم و اگه تو play station 2 هم دیده باشید یه جا برای (Lan) اینترنت داره ولی از سوتکت تلفن بزرگتره .
بعد وقتی تو توضیحاته کاتالوگش دیدم نوشته بود اگه که اتـرنت (با ایــــنترنت فکر کنم فرق داشته باشه حالا نمیدونم ) ندارین با وایرلس برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنین.
اینم متنه انگلیسیش :If using PS3 system that is equipped with the wireless LAN feature , you can connect to the internet without using ethernet cable. For deatails see "Using a wireless connection" (..>page 22
تو این صهحه بعد دو تا راه داده یکی wired network configuration و یکی هم Wireless network configuration (Wireless Lan feature-equipped models only)a
تو راه اولی اینو نوشته (خواستم معنی کنم گفتم شاید بعد معنی شه )
:Wired >The network configuration and connection method may very depending on the equipment in use and the network enviroment. بعد پایینش عکس اتصال رو کشیده که بعدا اسکن میکنم میزارم .
که تو این عکس دو تا مودم مانند هست که روی دو تاشون نوشته ای داره که از این قراره ...
اولیش : Router
not necesary if the ADSL or cable modem or other network device has built-in routerr funcyionality
رو دومیش : Network gateway device such as an ADSL modem
برای این راه اینا لازمه . : 1.A broadband internet connection
2. A Network gateway such as an ADSL modem.
3. Ethernet cable (sold separately)1
یک توجه هم داره : a router is a device that enables multipe devices to be connected to one internet line. A router is necessary if a PC and a PS3 System will be connected to the internet at the same time using one internet connectin.
و اما راه دوم :
wireless
تو این راه هم همون نوشته اولی رو داره : the network con.....
تو این را دو تا توجه داده :
1. An access point is a device that allows you to connect to a network wiressly.
2. A wireless router is a device that adds access point functionality to router.
A router is necesary if a pc and a PS3 system will be connected to the internet at the same time using one internet connection.
و چیزایی که برای این راه نیاز هستش.: 1 و 2 همونای مثل قبلی
3. َAn access point or wireless router
4. setting information to access point ( SSID , WER key , WPA key ) 1
تو عکس اینم دو تا دسگاه هست که رو اولیش فقط نوشته : Access point or wireless router
و یه شاحه به کامپیتر و یکی هم به مودم و اون ود مودم به لاین اینترنت ...
ببخشید که سرتون رو درد اوردم.
سوالم اینه که این کار تو ایران میشه و اینکه از کجا میتونم خدمات بگیرم و با ADSL ای که الان دارم این کار میشه و چقدر همین کار هزینه داره
ممنون میشم که بهم بگین
بازم عذر خواهی میکنم که اینقدر سرتون رو درد اوردم .
با تشکر
یک سوال داشتم
که خیلی مهمه برام جوابش .
این سوالو از اونایی که تو این حرفه اینترنت واردن میپیرسم
هم چنین از مصطفی که تو بحث اینترنته ...
سوالم اینه که من Play Station 3 خردیم و اگه تو play station 2 هم دیده باشید یه جا برای (Lan) اینترنت داره ولی از سوتکت تلفن بزرگتره .
بعد وقتی تو توضیحاته کاتالوگش دیدم نوشته بود اگه که اتـرنت (با ایــــنترنت فکر کنم فرق داشته باشه حالا نمیدونم ) ندارین با وایرلس برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنین.
اینم متنه انگلیسیش :If using PS3 system that is equipped with the wireless LAN feature , you can connect to the internet without using ethernet cable. For deatails see "Using a wireless connection" (..>page 22
تو این صهحه بعد دو تا راه داده یکی wired network configuration و یکی هم Wireless network configuration (Wireless Lan feature-equipped models only)a
تو راه اولی اینو نوشته (خواستم معنی کنم گفتم شاید بعد معنی شه )
:Wired >The network configuration and connection method may very depending on the equipment in use and the network enviroment. بعد پایینش عکس اتصال رو کشیده که بعدا اسکن میکنم میزارم .
که تو این عکس دو تا مودم مانند هست که روی دو تاشون نوشته ای داره که از این قراره ...
اولیش : Router
not necesary if the ADSL or cable modem or other network device has built-in routerr funcyionality
رو دومیش : Network gateway device such as an ADSL modem
برای این راه اینا لازمه . : 1.A broadband internet connection
2. A Network gateway such as an ADSL modem.
3. Ethernet cable (sold separately)1
یک توجه هم داره : a router is a device that enables multipe devices to be connected to one internet line. A router is necessary if a PC and a PS3 System will be connected to the internet at the same time using one internet connectin.
و اما راه دوم :
wireless
تو این راه هم همون نوشته اولی رو داره : the network con.....
تو این را دو تا توجه داده :
1. An access point is a device that allows you to connect to a network wiressly.
2. A wireless router is a device that adds access point functionality to router.
A router is necesary if a pc and a PS3 system will be connected to the internet at the same time using one internet connection.
و چیزایی که برای این راه نیاز هستش.: 1 و 2 همونای مثل قبلی
3. َAn access point or wireless router
4. setting information to access point ( SSID , WER key , WPA key ) 1
تو عکس اینم دو تا دسگاه هست که رو اولیش فقط نوشته : Access point or wireless router
و یه شاحه به کامپیتر و یکی هم به مودم و اون ود مودم به لاین اینترنت ...
ببخشید که سرتون رو درد اوردم.
سوالم اینه که این کار تو ایران میشه و اینکه از کجا میتونم خدمات بگیرم و با ADSL ای که الان دارم این کار میشه و چقدر همین کار هزینه داره
ممنون میشم که بهم بگین
بازم عذر خواهی میکنم که اینقدر سرتون رو درد اوردم .
با تشکر