سوال

mahmood_mn

Active Member
سلام . می خواستم بپرسم این پیغام زیر رو چه جوری می شه غیر فعال کرد . باور کنید اعصابم رو خورد کرد ه
34iilts.jpg

در ضمن کاسپر اسکای اکتیو هست .
34dhldy.jpg

از همه دوستان خیلی ممنونم . :wink:

espartan

Member
سلام

سلام دوست عزیز...بهتر دنبالش نگردی...منم همین مشکل رو دارم ...هرکاری هم کردم نشد که نشد.اگه تونستی راهی پیدا کنی حتما به منم بگو:d

the_king

مدیرکل انجمن
عنوان پیغام که مشخصه، میگه شما نرم افزار را با یک شماره سریال (Key) لو رفته که شونصد نفر ازش استفاده کرده اند
ثبت کردید و چون سازنده اش مطلع شده، اونو به لیست سیاه Key های سرقت شده و نامعتبر اضافه کرده.
طبیعی است که در نرم افزارهایی که بصورت مرتب خودشان را از طریق اینترنت آپدیت می کنند شناسایی سریال های غیر مجاز
کار ساده ای است.
حالا شما سه انتخاب دارید :

می توانید بصورت موقت از یک شماره Key جدید استفاده کنید که در سایت های ارائه دهنده قفل شکن و Warez فراوانند.
این شماره سریال تا زمانی که دوباره به لیست سیاه اضافه نشود معتبر است.

یا می توانید با کرک های مربوطه و یا تنظیمات Firewall دسترسی نرم افزار را بصورت کامل به اینترنت قطع کنید
(به اصطلاح کور کنید) تا توانایی بررسی Key را نداشته باشد، گو اینکه نسخه عقیم شده توانایی اش را با گذشت زمان
به سرعت از دست می دهد و دیگر کارایی خوبی نخواهد داشت.

یا می توانید بجایش یک نرم افزار مشابهی که Black List ندارد و یا مجانی است نصب کنید.

H-M-P

Member
از این عکس بی کیفیت من که هیچی ندیدم ! بعدش هم معتبرش رو استفاده کنین واقعا کیف میده ! مجبور شدیم یه 50 دلار خرج کنیم بابتش ولی ارزشش رو داره انصافا نسخه 2009 اش ! به همه پیشنهاد میکنم . امکانات واقعا فوق العاده ای رو داره .

navidba

Well-Known Member
ویندوز میاد بالا اینجوری میشه....؟؟؟
اگه ویندوز تا میاد بالا بعدش اینجوری میشه برو تو run بنویس msconfig بعد از توی stratup غیر فعال کن...

mahmood_mn

Active Member
ویندوز میاد بالا اینجوری میشه....؟؟؟
اگه ویندوز تا میاد بالا بعدش اینجوری میشه برو تو run بنویس msconfig بعد از توی stratup غیر فعال کن...

نه . درطول کار با ویندوز این پیغام رو میده . جوابش همونه که یکی از دوستان بالا اشاره کردن که key جزو black list هست

با عوض کردن key و جایگزین کردن key جدید مشکل برطرف شد . خیلی ممنون از راهنمائیتون :)

جدیدترین ارسال ها

بالا