سوال

hamodi

New Member
ميخواستم بدونم چطور مي شه پلاگ توليد كرد و پلاگهايي كه حاشيه عكس رو خراب ميكنند كدوما هستند.

با تشكر از بر و بچ :idea:

ImanYari

Member
توليد پلاگ احتياج به برنامه نويسي داره كه معمولا هم به زبان Visual C نوشته ميشه
و از SDK هاي خود شركت Adobe براي اينكار استفادده ميكنن

Babak Sateli

Active Member
hamodi گفت:
ميخواستم بدونم چطور مي شه پلاگ توليد كرد و پلاگهايي كه حاشيه عكس رو خراب ميكنند كدوما هستند.
با تشكر از بر و بچ :idea:

دوست عزيز

اين اولين ارسال شما در سايت است.
شما كاربر جديد هستيد و شايد از قوانين سايت با خبر نباشيد.
لطفاْ قوانين را كامل مطالعه فرماييد :
http://forum.majidonline.com/term.php

قانون شماره 3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.

لطفاْ در دفعات بعدي در زمان مطرح كردن سوالات خود از به كار بردن كلماتي مانند (سوال)
و مشابه آن خودداري فرماييد.

با نشكر

niloofar4

New Member
سلام :oops: من در زمينه طراحي عكس عروس و داماد كار ميكنم . كسي ميتونه تو اين زمينه به من كمك منه ؟؟ :wink:

toranj_1455

Member
niloofar4 گفت:
سلام :oops: من در زمينه طراحي عكس عروس و داماد كار ميكنم . كسي ميتونه تو اين زمينه به من كمك منه ؟؟ :wink:

سلام
شما اگه به مشكلي برخورد كردي در اينجا مطرح كن . ان شا الله با كمك دوستان مشكلتون حل ميشه :wink:

Saeid Taheri

Active Member
شما هر سولي داشتيد همينجا بپرسيد دوستان زيادي هستند كه به شما كمك كنند يكيشون
هم من

niloofar4

New Member
بازم سلام
راستش من مدت 8 ماه هست كه اين كار رو انجام ميدم . دلم ميخواد طرح جديد به كار ببرم .
از مدل هاي جديد استفاده كنم

Saeid Taheri

Active Member
niloofar4 گفت:
بازم سلام
راستش من مدت 8 ماه هست كه اين كار رو انجام ميدم . دلم ميخواد طرح جديد به كار ببرم .
از مدل هاي جديد استفاده كنم

منظورتون دادن ايده جديده يا چيز ديگري؟

gollpesar

Member
دوستان خيلي خيلي ببخشيدا چرا از سوال همدولي عزيز دور شديد بابا !!!!‌( خواهشمندم قوانين سايت رو بخونيد !!!)
دوست عزيز بهترين فيلتر براي حالت دادن به دور عكس اينه :
Filter > Distor < Glass
دوست عزيز شما ابتدا بايد براي عكس خود ماسك درست كني و سپس اين فيلتر رو به ماسك تون وارد كنيد
يا علي

جدیدترین ارسال ها

بالا