سوال

zq20000

New Member
باسلام
من از نسخه 4.9.0.1 mmb استفاده ني كنم و
در حال ياد گرفتن اين برنامه هستم.
مي خواستم بدونم ابزار polygonal Hotspot ، رو چطور بايد بيارم ؟
به نظرم اين نسخه از mmb اين ابزار رونداره !!
درسته ؟ يا من خييلي ناشيم؟
و اگه درسته از چه نسخه اي از برنامه بايد استفاده كنم؟
ممنون

ali.2

Active Member
بسته آموزش مولتی مدیا بیلدر 4.9 نسل جوان رو بگیرید که حاوی 3 CD هست و تمام منوها و اشیا رو به صورت هوشمند درس داده
یعنی محیط بیلدر رو شبیه سازی کردن و رو هر قسمت که کلیک کنی فیلم آموزشی مربوط به اون پخش میشه
تو این مجموعه نرم افزار Multimedia Builder 4.9.0.1 هم وجود داره
این مجموعه قیمتش 6000 تومان هستش
اینم شماره تلفن برای خرید:
0511-8445578 کامپیوتر نسل جوان مشهد
به علاوه کتاب Multimedia Builder آرمان مهربخش از انتشارات نوپردازان هم تمام منوها و اشیا رو کامل توضیح داده اما دستورات و توابع رو کامل نگفته که تنها ایرادش همینه
برای یادگیری تمام توابع و دستورات موجود در نرم افزار به فایل فایل PDF راهنمای نرم افزار رجوع کن که تو اینترنت با جستجوی عبارت
Multimedia Reference Manual پیداش میکنی. حجم این فایل 14 مگابایت هست
موفق باشید.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بسته آموزش مولتی مدیا بیلدر 4.9 نسل جوان رو بگیرید که حاوی 3 cd هست و تمام منوها و اشیا رو به صورت هوشمند درس داده
یعنی محیط بیلدر رو شبیه سازی کردن و رو هر قسمت که کلیک کنی فیلم آموزشی مربوط به اون پخش میشه
تو این مجموعه نرم افزار multimedia builder 4.9.0.1 هم وجود داره
این مجموعه قیمتش 6000 تومان هستش
اینم شماره تلفن برای خرید:
0511-8445578 کامپیوتر نسل جوان مشهد
به علاوه کتاب multimedia builder آرمان مهربخش از انتشارات نوپردازان هم تمام منوها و اشیا رو کامل توضیح داده اما دستورات و توابع رو کامل نگفته که تنها ایرادش همینه
برای یادگیری تمام توابع و دستورات موجود در نرم افزار به فایل فایل pdf راهنمای نرم افزار رجوع کن که تو اینترنت با جستجوی عبارت
multimedia reference manual پیداش میکنی. حجم این فایل 14 مگابایت هست
موفق باشید.

نيازي به تبليغ اينچيزايي كه گفتيد نيست
هر آموزش و كتابي نيازباشه تو انجمن هست و ميشه رايگان استفاده كرد

zq20000

New Member
سلام وممنون بابت راهنماييتون
ولي فكر كنم اين نسخه mmb همه ابزارها رو نداره ديگه !
و البته من ابزارها و اشياء رو تا حدي كارشون رو ميدونم .
فقط اين polygonal hotspot رو ميخواستم ها!1!

ميشه همينو به من بگين كه ممكنه نسخه 4.9.0.1 ابجكت polygonal hotspot رو نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

zq20000

New Member
سلام
بنده نسخه جدید mmb رو از
دانلود کردم .
حالا مشکل اساسی دارم :
وقتی mmb رو باز میکنم خط کش افقی بالا از 450000 یا بالاتر شروع می شه در صورتی که page...از 0 مقیاس می گیره
برای همین هم ... pageرو نمیشه دید و عملا نمیتونم از mmb استفاده کنم؟!!!!!!!!!!

به نظرتون مشکلش کجاست؟ و چکار باید بکنم؟

amiralavi74

Member
با سلام دوست عزیز بسته به سیستم عاملی که از اون استفاده میکنید تغییراتی در نرمافزار به وجود بیارید و این کار و برگرداندن mmb به حالت پیشفرض با منوهای view و window امکان پذیر می باشد.
ضمنا به قوانین تالار احترام بگزارید و در انتخاب اسم مبحث دقت کنید.
3- استفاده از عناوین گنگ همچون "کمک فوری"، "کمک کمک کمک" و مشابه اینها ممنوع می باشد. سعی کنید از جمله هایی که مشکل شما را توصیف می کنند استفاده نمایید.

zq20000

New Member
با سلام دوست عزیز بسته به سیستم عاملی که از اون استفاده میکنید تغییراتی در نرمافزار به وجود بیارید و این کار و برگرداندن mmb به حالت پیشفرض با منوهای view و window امکان پذیر می باشد.
ضمنا به قوانین تالار احترام بگزارید و در انتخاب اسم مبحث دقت کنید.
چشم حتما
البته این به خاطر تازه کار بودن هستش نه بی احترامی **
از اینکه صبورانه راهنما ییمون می کنید سپاسگذارم*

البته مشکلم از properties برنامه حل شد.اما از منوهای view و window سردرنیاوردم.

من معلم هستم. و این برام یک درس مفید بود که توی آموزش راهنمایی کردن مثل آقای m.javad کمک بیشتری می کنه.
بازم ممنونم

m javad

کاربر متخصص
الان هنوز چه قسمتهایی رو باهاش مشکل دارید؟
ویندوزتون چی هست؟
رو این سیستم نتونستم جستجو کنم! هرچی میگرده چیزی پیدا نمیکنه _ نمیدونم چرا !!!!
ولی تو انجمن خیلی در این مورد بحث شده که مطمئنم مشکلتون رو حل میکنه
متاسفانه نتونستم جستجو کنم و لینک براتون بذارم
ولی تو mmbفروم این دو لینک رو بررسی کنید:

MMB Problem with Window 8 Release Preview

MMB Problem with Win7 x64 ?

موفق باشید

amiralavi74

Member
با سلام دوست عزیز در کل mmb برای ویندوز xp بهینه شده است اما میشه از اون در سایر سیستم عامل ها هم استفاده کرد.
1.ویندوزویستا:به منوی properties رفته و از قسمت compatibility ویندوز xp را انتخاب کرده و برنامه را در حالت ویندوز xp شروع کنید.
2.ویندوز 7:در این ویندوز به منوی properties رفته و از قسمت compatibility تیک گزینه اول run this program... را گذاشته و از شیت پایین ویندوز xp را انتخاب کرده و برنامه را در حالت ویندوز xp شروع کنید.
3.سیستم عامل مک:معمولا کسی از این سیستم برای این برنامه استفاده نمیکنه اما در این سیستم عامل باید برنامه windows programin to mac را دانلود کرده و برنامه را در حالت برنامه نصب و اجرا کنید.در صورت وحود مشکل به قسمت تنظیمات برنامه دانلود شده رفته و از قسمت os ویندوز xp را انتخاب و سپس برنامه را اجرا کنید تا موضوع حل شود.
دربرنامه:
از قسمت window گزینه arrange را اتخاب کرده تا ابزار منظم گردند.
ازقسمت view به tolbars رفته و گزینه customize را انتخاب کنید و در پنجره ای که باز خواهد شد تنظیمات کلی را انجام دهید.
با این حال این لینک هایی هم که آقای m javad معرفی فرمودند کمک بسیار موثری میباشد.

جدیدترین ارسال ها

بالا