سوال

سلام آقا شرمنده 2 تا سوال آسون برا حرفه ای ها دارم(البته می دونم قوانین سایت اینو قبول ندارن شرمنده)
من یه مانیتور دارم مثلا" 20 اینچ خب می خوام اندازه فرمی که درست می کنم تمام صفحه باشه اما 1024*768 بیشتر نداره بیلدر از دستور Maximize هم که استفاده می کنم فقط همون قسمتی که طراحی کردیم نمایش داده می شه توی پریویو چطور می شه اندازه تمام صفحه داد ممنون
سوال دومم هم در رابطه با پرینت هستش وقتی که تو بیلدر متنی رو کپی می کنیم بسیار بی کیفیت هست دلیلش چیه می خوام با ابعاد آ5 و با کیفیت چاپ شه ممنون

amirrayaneh

Member
با سلام و احترام
واسه سوال اولتون که اگه درست متوجه شدم نباید مشکلی باشه میتونید اندازه را بطور دستی هر مقداری که میخواهید وارد کنید!!!
سوال دوم هم من همین مشکل دار داشتم اما اینجور که دوستان جواب دادم راه حل و پلاگینی وجیود ندارد
اما من ترفندی که به کار بردم این بود که واسه چاپ یه صفحه با اندازه چند برابر درست کردم و بهش دستور دادم که مینیمایز بشه و دستور پرینت اجرا بشه
امیدوارم درست توضیح داده باشم!

در مورد سوال اول اینکه خب هر چی مانیتور بزرگتر و رزولیشن بالاتر میره خب نمی شه که پروژه هم بزرگتر بشه دیدید مثل نرم افزارها هر چی مانیتور هم بزرگتر بشه بازم تمام صفحه هستند این جریانش چیه و سوال دومم هم اگه اون پلاگین یا یه مثال بزارین ممنون میشم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
میتونید فرمتون رو بصورت دینامیک به اندازه ی رزولوشن مانیتور مقصد تغییر اندازه بدید
برای تغییر اندازه از دستور زیر استفاده کنید
کد:
SysCommand("ResizeWindow","x,y")
که x و y اندازه ی جدید فرمتون هست
برای بدست آوردن رزولوشن سیستم مقصد و در واقع پهنا و ارتفاع صفحه ی مانیتور مقصد هم از توابع زیر میتونید استفاده کنید
کد:
ScreenWidth
ScreenHeight

جدیدترین ارسال ها

بالا