سوال

یه فایل swf رو که دکامپایل میکنیم چرا بعضی وقتا سرعت اون فایل به طرز وحشتناکی میاد پایین
پایین که چه عرض کنم تقریبا هنگ میکنه سیستم تا دارم روش کار میکنم

همیشه این اتفاق نمیفته برای بعضی از فایلا تازه اکثر مواقع تو همهجای فایل نیست روی یه سری فریمهای خاص

mohammadbasri

کاربر فعال
ممکنه به تعداد فریمها بستگی داشته باشه
ممکنه نفرین سازنده فایل باشه (به شیوه سازندگان اهرام مصر)

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

دیکامپایل کردن برنامه ها و تبدیل به fla ,در اکثر موارد با مشکل مواجه می شه.یکی از علت ها اینه که طرف از کلاس های متعدد در برنامه ی خودش استفاده کرده و کل برنامه را در یه فریم ننوشته.این مورد بیشتر در بازی ها به چشم می خوره و نه تنها کمکی به شما نمی کنه بلکه بیشتر گیجت می کنه.

پیشنهاد: تا می تونی از تبدیل به fla خودداری کن
در مورد گرافیک ها و موزیک و انیمیشن ها که به راحتی می تونی اونها را جداگانه برداری ولی کد نویسی ها را فقط نگاه کن و ببین چی کار کرده.
البته این پیشنهاد من اصلا انسان دوستانه نیست.چقدر زیباست که به جای این کارها خودت دست به کار بشی و مثل یک مولف اثری از خودت به جا بذاری.کتاب و آموزش هم تادلت بخواد برا فلش هست.فقط کمی کار و همت لازمه.همین.

مهرداد

ممکنه به تعداد فریمها بستگی داشته باشه
ممکنه نفرین سازنده فایل باشه (به شیوه سازندگان اهرام مصر)

درود آمون بر شما

درود

دیکامپایل کردن برنامه ها و تبدیل به fla ,در اکثر موارد با مشکل مواجه می شه.یکی از علت ها اینه که طرف از کلاس های متعدد در برنامه ی خودش استفاده کرده و کل برنامه را در یه فریم ننوشته.این مورد بیشتر در بازی ها به چشم می خوره و نه تنها کمکی به شما نمی کنه بلکه بیشتر گیجت می کنه.

پیشنهاد: تا می تونی از تبدیل به fla خودداری کن
در مورد گرافیک ها و موزیک و انیمیشن ها که به راحتی می تونی اونها را جداگانه برداری ولی کد نویسی ها را فقط نگاه کن و ببین چی کار کرده.
البته این پیشنهاد من اصلا انسان دوستانه نیست.چقدر زیباست که به جای این کارها خودت دست به کار بشی و مثل یک مولف اثری از خودت به جا بذاری.کتاب و آموزش هم تادلت بخواد برا فلش هست.فقط کمی کار و همت لازمه.همین.

مهرداد

بابا بیا بزن تو گوش ما چرا فحش فرهنگی میدی؟

من اکثر مواقع دکامپایل میکنم که ببینم طرف چه شکلی یه همچین اثری خلق کرده این یه نکته
نکته دوم این که اصلا بحث دکامپایل تنها نیست بعضی مواقع تو کارای خودم هم که کمی سنگین میشه همین اتفاق میفته
شاید دلیلش همین که محمد جان گفت باشه ولی راه حل میخوام براش
راهی هست که بشه یه کار سنگین را راحتتر انجام داد

smmousazadeh

Well-Known Member
امکان داره کد برنامه طوری باشه که تو زمان دیکامپایل شدن بیفته تو یه حلقه بینهایت

جدیدترین ارسال ها

بالا