سوال

سلام4 3 تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون می شم!
1.من می خوام تا که یه نفر سی دی منو روی درایورش گذاشت و به طور اتوران سی دی میاد بالا می خوام برای مثال می گم به شکل اینکه دیدید گل رشد می کنه می خوام یه ساقه بیاد از سمت راست پایین دسکتاپ همون کنار ساعت بیاد وسط و حالا بعدش شاخو برگو این جریانا روی شاخه سبز شه چون بعضی از سی دی ها رو دیدم ایجور طراحی می کنن آیا با بیلدر می شه یا باید فلش طراحی کنم؟
2.خب اندازه صفحمو انتخاب میکنم مثلا" 200*400 و می خوام وقتی که f5 رو می زنم یا نبدیلش می کنم به exe بالای صفحه باشه یا راست یا چپ نمی خوام وسط صفحه مانیتور باشه اتورانم منظورمو اگه منوجه شدید ممنون می شم جواب بدید می دونید که اگه f5 رو بزنیم وسط صفحه دسکتاپ باز می شه میخوام اندازه دستی وارد کنم مثلا" سمت راست اتورانم باز شه
3.آیا می شه با بیلدر صفحاتو به صورت مجله ورق زد یا فلش باید طراحی کنم منظورم اینکه من یه پروژه 768*1024 طراحی می کنم و توی این صفحه مثلا" یه داستان نوشتم خب حالا می خوام برم صفحه بعد آیا میشه پایین سمت چپ رو با ماوس بگیریم و صفحه رو ورق بزنیم بره صفحه بعد؟ یا فلشه؟
4.می خوام از روی یک سیدی طراحی شده 2000 نسخه رایت کنم خب می خوام یه فرم سفارش مشتری توش درست کنم که هر دفعه که مشتری یه جنسی رو سفارش می ده یه کد رهگیری به طور رندوم بهش بده اون فرمه و توی این 2000 سی دی این کدها فرق داشته باشه ممنون می شه جواب منو بدین
اگه میشه با مثال پروژه ای باشه خدا عمرتون بده ممنون

• Like
Reactions: pcj

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید

قانون شماره 3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، جطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد كه طبق قوانين با شما بر خورد خواهد شد.
راهنمايي در اين زمينه :‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
قانون شماره 11) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

amirrayaneh

Member
با سلام و احترام
1- با بیلدر امکانش نیست و باید از برنامه هایی همچون فلش استفاده کنید (البته دوستان هم گفتند)
2- از دستور SysCommand استفاده کنید به شرح زیر:
PHP:
SysCommand("MoveWindow","x,y")
و مقادیر دلخواه برای x و y قرار دهید

3- چیزی که مد نظرتان هست خیر ولی میتوانید از افکتهای صفحه به نام های Page Curl - Page Curl Back استفاده کنید که مانند ورق خوردن صفحه هستند

4- برای این سوال هم میتوانید از فرمان RND استفاده کنید که هر دفعه یه عددی به شما تحویل بدهد که نمونش در فروم زیاده با یک جستجو پیدا میشه

• Like

m javad

کاربر متخصص
راهنمایی

با سلام:rose:
آقا من یه چند بار نظرم خلاف نظر دوستان بود ، یه عده کلی ایراد وارد کردن ، که ... !!!!!!!!
یه عده هم گفتن آقا یکم مهربون تر، چرا اینقدر خشنی و ...!!!!!!!!!!!

حالا منم مهربونانه از amirrayaneh جان معذرت میخوام. شرمندم به خدا ، من با این جملتون مخالفم

amirrayaneh: با بیلدر امکانش نیست و باید از برنامه هایی همچون فلش استفاده کنید (البته دوستان هم گفتند)

شما با بیلدر هم میتونید اون چیزی که میخواهید رو بسازید،(منظورم رشد گیاه برای مثال هست) دردسرش بیشتر از فلش هست ولی من تضمین میکنم که کیفیت کار نهایی فوق العاده بهتر باشه
اگه حال و حوصله کار سختتر ولی بهتر رو داری بگو تا ادامه بدیم
اگرم نه که هیچی

amirrayaneh

Member
با سلام
خوشحال میشم اگه آموزشش را لطف کنید البته در یک پست دیگه تا مدیران گیر ندادند:)

• Like

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
منم با نظر جناب m javad موافقم. همه سوالات دوستمون رو ميشه تو mmb اجرا كرد اما خب پيچيدگي‌هاي خاص خودش رو داره.

اگه دوستمون سوالاتشون رو طبق قوانين سايت و جداگانه (هر كدوم تو يك تاپيك) مطرح و پيگيري كنن كمك ميكنيم تا ايشالا به پاسخ برسن.

خب پس الان توی این پست جواب سوال اول منو کسی می تونه بده مرسی همون رشد گیاه؟

• Like
ببخشید مثل اینکه دوستان منظور منو متوجه نشدن ببینید در رابطه با سوال دومم چرا یه new می زنیم مثلا" با ابعاد 380*200 همین صفحه سفید میاد وسط صفحه که روی 100 و بالاش روی 170 قرار می گیره می خوام این مقادیرو تغییر بدم و صفحی سفیدمو ببرم بالاتر یا پایینتر شکلو ببینید!

پیوست ها

• 1.PNG
    1.PNG
    49 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • Like

Amit13

Well-Known Member
ببخشید مثل اینکه دوستان منظور منو متوجه نشدن ببینید در رابطه با سوال دومم چرا یه new می زنیم مثلا" با ابعاد 380*200 همین صفحه سفید میاد وسط صفحه که روی 100 و بالاش روی 170 قرار می گیره می خوام این مقادیرو تغییر بدم و صفحی سفیدمو ببرم بالاتر یا پایینتر شکلو ببینید!

داخل master page از اين كد استفاده كن.

کد:
SysCommand("MoveWindow","13,13")

جاي 13 ها ميتوني از هر مقداري استفاده كني.:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا