سوال visual studio 2010!

kian.. .

Member
دارم یه برنامه می نویسم تو یه بخش تقریبا ساده گیر کردم!!!
می خوام از طریق یک باکس از کاربر یه عدد بین 0 تا 1 دریافت کنم. این عدد رو چند جا می خوام تو محاسبات استفاده کنم.
برنامه مب خواد جوری باشه که هر چیزی غیر از اعداد بین 0 و 1 وارد شد از کاربر ایراد بگیره!
کسی می تونه یه نمونه کد واسم بنویسه؟
:cry::sad:

the_king

مدیرکل انجمن
می خوام از طریق یک باکس از کاربر یه عدد بین 0 تا 1 دریافت کنم. این عدد رو چند جا می خوام تو محاسبات استفاده کنم.
برنامه مب خواد جوری باشه که هر چیزی غیر از اعداد بین 0 و 1 وارد شد از کاربر ایراد بگیره!

اون کاربری که بخواهد پاسخ تان را بدهد از کجا باید بداند که منظورتون کدام زبان برنامه نویسی است؟ همیشه
زبان برنامه نویسی رو در سوال هایتان مشخص کنید.

the_king

مدیرکل انجمن

واقعا عذر می خوام که زبان رو مشخص نکردم
visual basic می خوام

اگر ورودی بدرستی وارد شود عددی بین 0 الی 1 در بخش Else شرط زیر و داخل متغیر num قابل استفاده است :
کد:
        Dim num As Double
        If Double.TryParse(TextBox1.Text, num) = False Or num < 0 Or num > 1 Then
            MessageBox.Show("Invalid input!", "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation)
        Else
.
.
.
        End If

البته بهتره که برای نمایش پیغام خطا بجای MessageBox از ErrorProvider استفاده بشه :
کد:
        Dim num As Double
        Dim err As ErrorProvider = TextBox1.Tag
        If err Is Nothing Then
            err = New ErrorProvider(Me)
            TextBox1.Tag = err
        End If
        If Double.TryParse(TextBox1.Text, num) = False Or num < 0 Or num > 1 Then
            err.SetError(TextBox1, "Invalid input!")
        Else
            err.Clear()
.
.
.
        End If

جدیدترین ارسال ها

بالا