سوال : Typography در مایا. (ضعیف یا قوی)

سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید بنده.
سوالی که میخوام مطرح کنم در مورد کار با فونتها و در واقع Typography در مایا هست.البته به زبان انگلیسی.
تا آنجایی که من با مایا تو این مورد کار کردم که زیاد هم نبوده نتونستم آنطور که میخواستم کار باب میلمو با فونت در بیارم.ولی نمونه کارایی توی نرم افزارای سه بعدی دیگه دیدم که خیلی راحت تر،سریعتر و باکیفیت تر از مایا بودهمثلا کارایی که Androw Kraymer توی VideoCopilot.net انجام داده یا الکسندر توی http://www.amateurmedia.net .
در کل احساس میکنم مایا توی این زمینه ها از نرم افزارای 3D Max و حتی Cinema 4D عقبه.
نظر شما چیه و اگر اینطور نیست لطفا راهنمایی کنید.

تشکر.

89.jpg

----------------------------------------------------------
04624.jpg

-----------------------------
05624.jpg

زنده باد ایران و ایرانی.

آخرین ویرایش:

rezaoptic

Well-Known Member
اون نوشته های که بالا بود رو به نظرم راحت میشه تو مایا در آورد .
بقیه چیز هاش هم مربوط میشه به طراح.

pclord

کاربر متخصص
اینا که چیزی نیست، فونتشو داشته باشه راحت با مایا تایپ میکنی و بهش حجم میدی، تکسچر و نورپردازی میکنه شبیه همونا، اگه با افتر هم ترکیب کنی که بهتر از اونا میشه ، اما خوب Cinema 4D بیشتر برای ساخت Title استفاده میشه.

سلام خدمت دوستان عزیز.
با تشکر از راهنمایی های شما.اما منظور من این بود که امکاناتی که مایا واسه کار با فونت در اختیار یوزرش قرار میده در حد 3D Max یا Cinema 4D هست.
و اینکه Title Design با کدوم نرم افزار 3بعدی راحت تره.

sharin

Member
سلام .

همونطوركه دوستان گفتن با هر نرم افزار 3d اي مي شه اين ها رو ايجاد كرد.

كارهاتون رو با Font ها ي محدود نرم افزار ها ، محدود نكنيد !!
جدا از قسمت text در نرم افزار هاي 3d ، شما مي تونيد نوشته ي مورد نظرتون رو با font دلخواه ، در برنامه هايي نظير PS و Illustrator و ... ( vector ) ايجاد كنيد ، بعد به صورت Curve در نرم افزار 3d مورد نظر اتون import كنيد و بعد extrude و ... ( باقي يه ماجرا ... )

اصلا مهم نيست كه شما با MAYA يا MAX يا ... كار مي كنيد .‌‌( همه چيز بستگي به توانايي هاي خودتون داره .)

( قبلا حداقل 2 تا تاپيك مشابه در مورد چيزي كه گفتم زده شده بود !! )

موفق باشيد.
يا علي.

جدیدترین ارسال ها

بالا