سوال : shtml چيست؟

a Truth Seeking

Active Member
سلام
شايد تا حالا براي شما هم خيلي پيش اومده كه در وب صفحاتي رو با فرمت shtml ديده باشين براي من جاي سواله كه اين فرمت مربوط به چه نوع برنامه نويسي اي هست من هم تا حالا هيچ Pakage براش نديدم.آيا shtml براي ساخت صفحات پويا در وب استفاده مي شه من فكر كنم اينطور باشه.

بافی

Member
server side html ...اين كدنويسي به شما اجازه مي ده كه تو خود html كدهايي رو ايجاد كنيد كه سرور تون قبل از اينكه صفحتونو send out كنه اونو process كنه...و به شما اجازه ي استفاده ار فايلهايي مانند headers and footers ها رو در صفحتون مي ده...

SA_EB

Member
سلام:
زبان SHTML همان زبان HTML است با این تفاوت که قابلیت جدول بندی بهتری نسبت به HTML دارد.این زبان برای سایت های ورزشی طراحی شده چون بیشترین حجم جدول در وب به این گونه سایت ها و فروشگاه ها و... مورد نیاز می باشد.
ضمنا S ابتدای ان محفف SPORT است وبقیه مثل HTML
موفق باشی (حقیر)

Babak Sateli

Active Member
SA_EB گفت:
سلام:
زبان SHTML همان زبان HTML است با این تفاوت که قابلیت جدول بندی بهتری نسبت به HTML دارد.این زبان برای سایت های ورزشی طراحی شده چون بیشترین حجم جدول در وب به این گونه سایت ها و فروشگاه ها و... مورد نیاز می باشد.
ضمنا S ابتدای ان محفف SPORT است وبقیه مثل HTML
موفق باشی (حقیر)

ورزشی ؟؟؟؟
این رو به شما چه کسی گفته ؟؟؟
توضیح کامل و درست همان توضیح ( فکر کنم خانم ) afsanehhhh است ...
این یک نمونه صفحه SHTML... ورزشی هم نیست :
http://www.bbc.co.uk/persian/index.shtml

اضافه می کنم که SHTML مخفف Server-parsed HTML است.
موفق باشید

SA_EB

Member
سلام:
عزيز دل انگيز اگر توجه كرده باشيد به چند نقطه منظور بنده سايت هايي است كه جدول در انها كاربرد بيشتري دارد ضمنا و توانايي آنها در خاق جدول بيشتر است . در مورد مخفف آن آخرين تغيير نام را نمي دانم ولي روزي كه SHTML به دنیا آمد من خودم از روی C|NET بزرگترین خبر گذاری وب متن کامل حیاتش را مطالعه کردم . شاید جدیدا عوض شده یا با اونی که شما میگید فرق میکنه . خلاصه اگه جسارت شده (حقیر) رو ببخشید.
(حقیر)

جدیدترین ارسال ها

بالا