سوال mysql : ليميت چيه

در query گرفتن از ديتابيس limit محدوده برداشت اطلاعات يا تعداد سطرهايي كه بايد خونده بشن رو مشخص مي كنه

hoseinquest

New Member
مدير جان . ميگم اصلا اين انجكنارو تعطيل كنيم. ما هرچي ميگيم مي گي برو تو راهنماش بخون . اه

skh_med

Member
این آقای مدیر تازگی ها عصبانین اما خداییش من رو که خیلی راهنمایی کردن . باید یه کم ما غیر حرفه ای ها رو تحمل کنن دیگه .

oxygenws

Active Member
من عصبانی نیستم، اما همچنان میگم برو راهنمای mysql رو بخون، چون فکر می کنم این بهترین راهنمایی است که می تونم بکنم. (با این کار هم ماهی رو به این جناب می دم، و هم ماهی گیری، حالا طرف کمی مورد داره و به حرف نمی کنه، به من چه!!)

Parham

Well-Known Member
حالا شما ببخشید ! اشتباه کرد دوست عزیز که سوال کرد ! کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی باشه و مشکل داشته باشن اما بهترین راهنما همون هست که امید معرفی‌ کرد ...

sunrise

Member
Parham گفت:
حالا شما ببخشید ! اشتباه کرد دوست عزیز که سوال کرد ! کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی باشه و مشکل داشته باشن اما بهترین راهنما همون هست که امید معرفی‌ کرد ...
پرهام جان ببخشيد ... من منظور بدي نداشتم فقط خواستم يه شوخي كرده باشم :oops: وگرنه همه مي دونند من هيچوقت قصد بي احترامي به كسي رو نداشته و ندارم.

Parham

Well-Known Member
نه دوست عزیز فقط این نکته هم بدون که خیلی‌ از کاربرها شاید اطلاعات کافی‌ در بعضی‌ از مسائل نداشته باشن و به همین دلیل سوال های ابتدایی‌ یا ... بکن با این من و شما هستیم که باید با صبر و ... بهشون جواب کافی‌ و کامل را بدیم ...

sunrise

Member
Parham گفت:
نه دوست عزیز فقط این نکته هم بدون که خیلی‌ از کاربرها شاید اطلاعات کافی‌ در بعضی‌ از مسائل نداشته باشن و به همین دلیل سوال های ابتدایی‌ یا ... بکن با این من و شما هستیم که باید با صبر و ... بهشون جواب کافی‌ و کامل را بدیم ...
اونكه صد در صد ... من خودم سايت دارم و حتي در مواقعي ديدم كه بعضيا حتي قادر به نصب برنامه هاي خيلي ساده هم نيستند و من تا جايي كه تونستم كمكشون كردم. ايشالله اين دوست خوبمون هم از دست من ناراحت نشده باشند.

جدیدترین ارسال ها

بالا