سوال : maya بهتره یا ...

k2-4u

Well-Known Member
سلام خدمت همه دوستان :rose:
من هیچی ار انیمیشن سرم نمیشه
ولی بلدم با photoshop به صورت حرفه ای کار کنم
شاید سوالم احمقانه باشه
ولی آیا Maya بهتره یا 3D st Studio Max
اصلا کار اینها با هم قابل مقایسه هست ؟
یا فرق دارن با هم
هرچی هست . من می خوام یاد بگیرم . انیمیشن حرفه ای درست
کنم باید چی کار کنم ؟

ممنون :wink:

.:. soroosh .:.

Active Member
دوست عزیز :
تو انجمن بچرخید بارها این سوال شده و در انتها ...
همیشه گفتم بازم میگم : :green:
اینها فقط ابزار هستن برای نمایش توانمندی های شما .
شما با هر کدوم راحت تر میتونی ارتباط برقرار کنی با همون کار کن .
خروجی هر دو یکی هستن .
موفق باشید .

mb_tic

New Member
هر دو تاش خوبن باید ببینی با کدوم بیشتر حال میکنی بهتره دوتاشو نصب کنی بعد تصمیم بگیری با اینترفیس کدوم راحتتری

mg_mahyar

Member
این حرف غلطی هست با کئوم راحت تری
این مدلی طرف باید کار کنه همرو تا بفهمه با کدوم راحت تره.

ولی چرا بحث رو بیراحه ببریم. بنده خدا کمک مخیواد. خوب باید دید برای چی یاد میگریه؟ کاربردش چیه؟
مثلا کسی که معمار هست C4D و mAX براش بهتر از مایا هست.
کسی که انیمیشن میخواد مایا بهتره.
برای بعضی ها برنامه دیگه. این نیاز طرف رو باید دید چیه.
مثلا یک معمار چرا باید مایا با اون حجم ع
ظیم رو یاد بگیره با قدرت کمتر توی معماری.
فقط یک مورد توی مکس ابزار داریم به نام latic که این ابزار توی معماری کاربرد داره. ساخت کاری با کیفیت اون ابزار توی مایا یا خیلی سخته ا غیر ممکنه.
ولی بر عکس کسی که میخواد توی مایا داینامیک کار کنه شبه سازی اون توی مکس خیلی سخته.

بازم میگم هدف از یاد گیری چیه؟

Active Member
این حرف غلطی هست با کئوم راحت تری
این مدلی طرف باید کار کنه همرو تا بفهمه با کدوم راحت تره.

ولی چرا بحث رو بیراحه ببریم. بنده خدا کمک مخیواد. خوب باید دید برای چی یاد میگریه؟ کاربردش چیه؟
مثلا کسی که معمار هست C4D و mAX براش بهتر از مایا هست.
کسی که انیمیشن میخواد مایا بهتره.
برای بعضی ها برنامه دیگه. این نیاز طرف رو باید دید چیه.
مثلا یک معمار چرا باید مایا با اون حجم ع
ظیم رو یاد بگیره با قدرت کمتر توی معماری.
فقط یک مورد توی مکس ابزار داریم به نام latic که این ابزار توی معماری کاربرد داره. ساخت کاری با کیفیت اون ابزار توی مایا یا خیلی سخته ا غیر ممکنه.
ولی بر عکس کسی که میخواد توی مایا داینامیک کار کنه شبه سازی اون توی مکس خیلی سخته.

تا حدودی با گفته هاتون موافقم اما فقط تا حدودی ...
اما تا حدودی باز هم میگم چندان فرقی با هم نمیکنن .
و من راحت تر کار کردن فرد با برنامه را مهم تر از بقیه مسایل میدونم حالا حتی شاید طرف با Blender راحتتر از مکس و مایا کار کنه .
بماند . بگذریم بهتره .
موفق باشید . :rose:

k2-4u

Well-Known Member
از همه دوستان ممنونم :rose:
تو انجمن بچرخید بارها این سوال شده و در انتها ..
آدرس یکی از تاپیک های . خوبش رو
اگر .بهم بدین ممنون میشم
----------------------------------
هر دو تاش خوبن باید ببینی با کدوم بیشتر حال میکنی بهتره دوتاشو نصب کنی بعد تصمیم بگیری با اینترفیس کدوم راحتتری
یعنی هر دو رو نصب کنم . و با توجه به اینکه هیچ اطاعاتی ندارم
ببینم کدومش راحت تره ؟؟!!؟؟!
-----------------------------
کار های فانتزی . مثل یک انمیشن کوتاه جذاب
یا یک تبلیغ تلویزونی

Active Member
تقریبا میشه گفت بله .
اما منظورم این نیست که شما یک ماشین را با مایا مدلسازی کنید همون را هم با مکس ببینید با کدوم راحت تر ...
بلکه منظورم همین اعمال اولیه هست مثل هات کی ها و شرت کات ها ، استفاده از ابزارهای جابه جایی و حتی شکل ظاهری و یا همون اینترفیس برنامه .

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=116384
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=118000
و باز هم بگردید هست ...

3ehzad/

Member
به نظر من اول برو به سایت های سازنده برنامه ها و توضیحاتی که در مورده این برنامه ها دادن بعدم نمونه کارهایی که با این برنامه ها ساختن رو ببین اونوقت میتونی یه انتخاب درست بکنی

mg_mahyar

Member
کار های فانتزی . مثل یک انمیشن کوتاه جذاب
یا یک تبلیغ تلویزونی

اولا یک انیمشین کوتاه و جذاب کار یک نفر نیست. دوم اینکه من چند تا کار نشونت میدم با مبابا و مکس خودت قضاوت کن.
مایا http://www.3dm3.com/video/2009/05/08/adrenaline-lemmings-cgi/
مکس http://www.3dm3.com/video/2009/04/09/machu-picchu-post/
مایا http://www.3dm3.com/video/2009/04/03/steel-life/

کلا من مایا رو دوست دارم. ولی شما باید نیاز خودتو رفع کنی. نگاه کن به قابلیت ها.
انیمیشن اگر بیس اصلی کارت هست برو سراغ مایا ولی اگر مدل سازی و عکس سازی بیس کارت هست مخصوصا معماری برو توی کار مکس.

دلیل: سرعت کار معماری مدل های آماده مکس بیشتر از مایا هست استاد های بتهر گیر میاری.
ولی مایا کامل تره زمان یادگیری طولانی تره. ولی کارای مایا واقعی تر هست. در ضمن یادت باشه که سیستم خیلی قوی داری برو سراغ مایا متوسط مکس.
اصولا مایا رم و سی پی یو بیشتری میگیره تا مکس. و اگر میخوای مکینتاش کار کن سراغ مکس نرو.

در کل من این مطلب رو که با کدوم راحت تری مخالقفم.
من که چند ساله دارم کار میکنم هر کس اول مایا یاد گرفته با اون راحت تره و هرکس مکس رو اول یاد گرفته با مکس. بیشتر جنبه روحی داره. دخترا مکس رو ترجیح میدن به دلیل اینترفیس مشکی . و حوصله ای که دارن. ولی پسرا معمولا مایا.

خلاصه کنم. اگر جنبه انیمشن بیشتر از کار ثابت اهمت داره برو سراغ مایای وگرنه برو سراغ مکس.
اگرم زبانت خوبه منبع خارج از کشور میتونی داشته باشی برو توی کار xsi . اگرم میخوای یک ماه تا اخر تابستون یک برنامه یاد بگیری و بگی یه کاری بلدی و در خدمت فتوشاپ بکار بگیری c4d بهتره

maya_22

Well-Known Member
در کل مایا سخت تره و باید وقت بیشتری صرف یاد گیریش کنی اما حوصله داشته باشی پشیمون که نمیشی هیچی طرفدارش هم میشی
مخصوصا اینکه میتونی بعد ها کارت را توسعه بدی چون مایا با سایر نرمافزارهای تریدی مربوطند قابلیت سازگاری بیشتری داره
و جای رشد بیشتری چه ایران یا خارج.البته باید صبرت بالا باشه تا زده نشی

جدیدترین ارسال ها

بالا