سوال : addChild

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام .

یکسری مووی کلیپ با کد می کشم و با حلقه for در استیج add می کنم .

یک مشکل دارم :

PHP:
Boxes.graphics.drawRoundRect(300,300,100,100,10);

با این کد مووی کلیپ رو می کشم و چاش رو مشخص می کنم(مثلاً 300 و 300 ) و همه چیز درسته . اما وقتی x و y اونو trace می کنم 0 و 0 می ده در حالی که در مختصات 300 و 300 هست . این صفر و صفر رو بر چه مبنایی می ده ؟ چه جوری می شه مختصات واقعی رو بدست آورد ؟

این نکته رو بگم که کدها رو تو Document Class می نویسم .

ممنون

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خوب با این کد طرح درون مووی کلیپ شما کشیده می شود و نه مووی کلیپ و در نتیجه شما مختصات Box خودتون که توی 0 و 0 add شده را دریافت می کنید
این مثل این می ماند که یک شکل را درون مووی کلیپ Boxes مثلا با ابزار مستطیل کشیده باشد شما نمی توانید مختصات این مستطیل را دریافت کنید زیرا MovieClip نیست

موفق و پیروز باشید

++Hadi++

Active Member
چون برا هرکدوم نقطه مبدا و طول و عرض در نظر گرفته می شه ، به نسبت صحنه ایکس و ایگرگ همشون صفر در نظر گرفته می شه و لی از نظر ترسیمی مبدا هر کدوم متفاوته . کافیه برا هر کدوم یه متغیر از نوع مووی کلیپ بوجود بیاری و در هر مووی کلیپ ، گرافیک مربوطه اش رو addChild کنی . فک کنم باید برا هر کدوم باید یه شی از نوع flash.display.shape تعریف کنی و گرافیک رو در اون بریزی و هر shape رو در هر شی مووی کلیپ addChild کنی و بعد از addChild می تونی به سبک معمول مووی کلیپ ها را جا به جا کنی . یا هم اصلا نقطه مبدا همشونو در ترسیم صفر در نظر بگیر و بعد جابه جاشون کن ...
یعنی برا همشون :
PHP:
Boxes.graphics.drawRoundRect(0,0,100,100,10);
Boxes.x=300;
Boxes.y=300;
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا