سوال : گذاشتن نوشته روی عکس

ashkan 261

Active Member
سلام

نیاز به یه نرم افزار سریع دارم که بشه باهاش روی عکی نوشته قرار داد .

با فتوشاپ ، پینت ، و این برنامه های رایج میشه این کارو کرد ولی اگه تعداد عکس ها زیاد باشه زمان زیادی طول میکشه .

میخوام نوشته رو بصورت سایه و یا ذره بینی روی عکس حک کنه ، طوری باشه که عکسو دراپ کنیم داخلش و سریع سیو کنیم مثل پینت نیاز به دسکاری زیادی نباشه .

مشابه این نرم افزاری که میگمو دارم به اسم Mytoolsoft Watermark Software اما یه چیزی مخوام که ازین بهتر باشه

خیلی متشکر

از اکشن فتوشاپ استفاده کنی کارت سریع انجام میشه ( از باز کردن عکس تا درج متن و ذخیره و بستن) فقط با یک کلیک ( حتی میتونی اون یک کلیک رو هم انجام ندی ، یعنی تنظیم کنی اکشن رو طوری که تمام فایل های یک پوشه رو تک تک باز کنه و کار ها روش انجام بده و ببنده واسه

آخرین ویرایش:
اول باید یه اکشن بسازی ، یعنی فتوشاپ رو باز کنی و یه اکشن رو رکورد (start action) کنی و بعد مثلاً یکی از عکس ها رو باز کنی ، متنی رو که میخوای بنویسی رو ، روی عکست بنویسی ، از حالت درج متن خارج کنی ، عکست رو ذخیره کنی و بعد ببندیش و بعد دکمه stop اکشن رو بزنی

تا اینجا اکشن رو ساختی، حالا کل عکس هایی رو که میخوای تبدیل کنی رو توی یه پوشه (منبع ) بذار و یه پوشه دیگه رو مثلاً توی دسکتاپ ایجاد کن و بشه پوشه مقصد ( که تبدیل شده ها توش قرار بگیره )

حالا از منوی file>automate>batch رو بزن تا یه کادر باز شه

از قسمت بالای کادر اکشن خودت رو انتخاب کن

توی قسمت source گزینه رو به فولدر تبدیل کن و دکمه chose رو بزن و فولدر منبع رو انتخاب کن ( تیک کنار گزینه override action "open" commands رو بزن )

حالا بیا پایین تر

منوی destination رو از حالت none به folder تغییر بده ، دکمه chose رو بزن و فولدر مقصد رو انتخاب کن و تیک کنار override .... رو هم بزن

در آخر هم ok رو بزن و منتظر بمون که همه فایل ها تک به تک یه نوشته روشون درج بشه و بسته شه .

بازم سوالی هست و به مشکلی بر خوردی بپرس:)

ashkan 261

Active Member
داداش خیلی ممنون از کمکت

من فقط اینجا رو نمیدونم چکار کنم

گزینه ارور رو هم روی حالت دوم میارم اما با فرمت txt نشون میده

1341968168.png

من فقط اینجا رو نمیدونم چکار کنم

گزینه ارور رو هم روی حالت دوم میارم اما با فرمت txt نشون میده

متوجه منظورت نشدم ، میشه بیشتر توضیح بدی ؟

(توجه 1: هر فرمتی رو که موقع ذخیره کردن توی اکشن انتخاب کنی ، توی این کار به همون فرمت در میان )

(توجه 2: دقت کن که توی قسمت بالای این کادر اکشن رو درست انتخاب کرده باشی )

آها ، فکر کنم متوجه شدم ، شما دقیقاً باید به توجه 2 بالا توجه کنی ، چرا که از قسمت بالای این کادر اکشن رو نگاه کن !! این اکشن در حالت Default فتوشاپ هست و فکر نکنم شما این رو درست کرده باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا