سوال:کار با دیتابیسهای بزرگ

ooghry

Member
حداکثر تعداد رکوردی که با MySql کار کردین و سرعت پردازش درخواستها تغییری نداشته چندتا بوده؟ (من خودم تا حدود 40000) و فکر میکنین با چه تعداد رکورد و حجمی از دیتابیس و یک ایندکس گذاری معقول ، سرعت کار 20% افت کنه؟

آیا یک یا دو یا بیشتر ایندکس ، تو سرعت پردازش درخواستها در دیتا بیسهای بزرگ تاثیر داره؟

همه میدونن که آپاچی تو زمان اجرا و حجم حافظه ای که در اجرای اسکریپتها از سرور گرفته میشه محدودیت داره (فکر میکنم زمان 30 ثانیه و حجم 4 مگ) حالا به نظر شما کدوم یکی از دستورای زیر (باز منظورم تو دیتابیسهای بزرگه) ایده آل تره ؟ هم تو زمان اجرا و هم حجم حافظه.

SELECT COUNT( * ) FROM ` Table ` WHERE 1
Mysql_fetch_array

یا

SELECT * FROM `Table` WHERE 1
Mysql_num_rows

وقتی میخوایم تو phpMyAdmin تیبلی بسازیم چند تا چک باکس و دکمه رادیویی هست به نام های Primary ، Unique ، Fulltext میخواستم فرقاشو بدونم (البته به خاطر ضعیف بودن زبانم سری به Documentation نزدم).

tabib_m

Member
1- گزینه ی اول، بهتره.

2- Fulltext مربوط به جستجو در فیلد میشه ، که مسائل خاصی رو رعایت میکنه.... . Unique یعنی فیلد مورد نظر مقادیر تکراری رو قبول نکنه. و Primary هم یعنی فیلد اصلی (که معمولا همون فیلد id هست)

موفق باشید.

peyman1987

Member
در تاييد جواب دوستمون بايد بگم که خاصيت Primary Key ترکيبي از دو خاصيت Unique و Index هست يعني هم روي فيلد کليدي ايندکس تعريف ميشه و هم مقدار تکراري نميشه واردش کرد.

mosi20

Active Member
SELECT COUNT( * ) FROM ` Table ` WHERE 1
Mysql_fetch_array
این خیلی بهتره
من خودم توی یه پروژ ه ی بزرگ تست کردم
اصلا فشار نمیاره

ooghry

Member
فکر میکنین با چه تعداد رکورد و حجمی از دیتابیس و یک ایندکس گذاری معقول ، سرعت کار 20% افت کنه؟

آیا یک یا دو یا بیشتر ایندکس ، تو سرعت پردازش درخواستها در دیتا بیسهای بزرگ تاثیر داره؟

میشه در مورد اینها هم نظر بدین.ممنون

tabib_m

Member
به چه علتی بهتره ؟
شمارش در روش اول به وسیله خود mysql صورت میگیره ولی در روش دوم به وسیله ی php ، این یعنی این که یک بار mysql کل رکوردها رو (به منظور select) دور زده و یک بار هم php برای شمارش اونها میخوات این کار رو بکنه. طبیعتا اگر صرف شمارش (نه انتخاب رکورد) توسط خود mysql صورت بگیره، خیلی بهتر و معقول تره!!

ولی ناگفته نماند، که در بعضی شرایط کار این دو روش فرق میکنه!

فکر میکنین با چه تعداد رکورد و حجمی از دیتابیس و یک ایندکس گذاری معقول ، سرعت کار 20% افت کنه؟

1- نظری ندارم.

2- طبیعتا ایندکس گذاری معقول و به جا، میتونه تأثیری خیلی خوبی در پردازش درخواستها بذاره، مخصوصا در دیتابیس های بزرگ!!!

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا