]سوال[ چگونگی پر کردن فرم های یک سایت توسط اکشن اسکریپت 3 و فلش

Fanous

Well-Known Member
سلام دوستان
من توی برنامه ام که با فلش و adobe air و اکشن اسکریپت 3 کار شده ، نیاز دارم که یک دکمه قرار بدم که وقتی کاربر روی اون کلیک کرد ، یک صفحه اینترنتی ( که از قبل موجوده ، مثل صفحات پرداخت بانک که شامل چند محل برای نوشتن اطلاعات هست ) باز بشه
و وقتی اون صفحه باز شد ، بعضی از محل های درج طلاعات بصورت اتوماتیک ( توسط برنامه من ) پر بشه و مابقی اطلاعات توسط کاربر نوشته بشه
آیا امکان این کار هست یا نه ؟
اگر هست چه کدی باید بنویسم
با تشکر

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز،
این کار شدنی هست به شرطی که اون صفحه ای که قراره باز بشه توسط شما نوشته شده باشه.
یعنی اگر به مثلا php آشنایی داشته باشید و اون صفحه رو خودتون درست کرده باشید می تونید مثلا وقتی صفحه رو باز می کنید به این شکل آدرس بدید : domain.com/MyFile.php?Param1=test&Param2=test2
بعد هم در فیلد های صفحه چک کنید اگر $_GET['Param1'] تنظیم شده بود توی فیلد رایتش کنید البته با در نظر گرفتن بحث امنیتیش .

با احترام

Fanous

Well-Known Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز،
این کار شدنی هست به شرطی که اون صفحه ای که قراره باز بشه توسط شما نوشته شده باشه.
یعنی اگر به مثلا php آشنایی داشته باشید و اون صفحه رو خودتون درست کرده باشید می تونید مثلا وقتی صفحه رو باز می کنید به این شکل آدرس بدید : domain.com/MyFile.php?Param1=test&Param2=test2
بعد هم در فیلد های صفحه چک کنید اگر $_GET['Param1'] تنظیم شده بود توی فیلد رایتش کنید البته با در نظر گرفتن بحث امنیتیش .

با احترام

ممنون دوست عزیز از راهنمایی هاتون
راستش من میخوام از توی برنامه ام به این صفحه : http://www.payline.ir/guest-payment لینک بدم و خودم هم ننوشتم این صفخه رو !
میخوام وقتی این صفحه باز شد، بصورت خودکار قسمت ایمیل پر بشه و ایمیل خودم رو بنویسه و بقیه قسمتها توسط کاربر نوشته بشه
حالا از توی سورس پیج این صفحه میشه به پارامترهایی که نیازه دست پیدا کرد یا نه ؟
من اطلاعاتی از برنامه نویسی وب ندارم واسه همین اگه سوالاتم ابتدایی هست شرمنده

جدیدترین ارسال ها

بالا