سوال: پیشنهاد سناریو سی دی مالتی مدیا مقالات یک کنفرانس

mehdinasiri

پارس لند گروپ
با سلام خدمت اساتید مالتی مدیا بیلدر
عرض کنم من سال هاست که با استفاده از این برنامه سی دی مالتی مدیا درست می کنم. بیشتر فعالیت من هم با دوستانی هست که در کار برگزاری همایش و کنفرانس هستند.
معمولا در یک کنفرانس یا همایش بین 100 تا 300 مقاله ارائه میشه که باید در یک سی دی مالتی مدیا بصورت کلیکی آن ها رو قرار داد یعنی عنوان مقاله رو درج می کنیم و یک لینک به فایل pdf میدیم و خلاص.

اما سوال من:
در این کنفرانس خاص، من نزدیک به 500 مقاله فارسی و انگلیسی بصورت pdf دارم.
1- دوستان چه روشی رو برای چیدمان این تعداد مقاله پیشنهاد میدن.آیا دونه دونه در فوتوشاپ طراحی کنم و صفحه به صفحه درج کنم و لینک ها رو آماده کنم. یا در خود mmb تایپ کنم.
2- من قابلیت سرچ رو نیاز دارم . آیا روشی وجود داره که بشه داخل فایل های pdf رو از محیط mmb جستجو کرد و پیشنهاد شما برای این مهم چیه ؟
3- آیا باید از توابع فلش در این پروژه که نیاز به جستجو داره استفاده کنم؟

با تشکر از بذل توجه دوستان

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
در مورد سوال اول ، من درست متوجه نشدم ؟؟ یعنی چی دونه دونه تو فتوشاپ طراحی کنید؟
سوالای دوم و سوم هم توی این توضیحی که در پایین میدم عنوان شده.
به نظر من بهترین راه حل برای استفاده از فایل های PDF استفاده از آکروبات پرتابل هستش. که تموم قابلیت های خود آکروبات رو داره فقط کافیه Bind بشه به پروژه که بشه برای فایل ها مدیریتش کرد.
این نظر من یه تئوریه. دوستان اگه نظر جامع تری دارن دریغ نکنن.

لطفا شفاف تر سوال اول رو بیان کنید ، مرسی.

Amit13

Well-Known Member
1- دوستان چه روشی رو برای چیدمان این تعداد مقاله پیشنهاد میدن.آیا دونه دونه در فوتوشاپ طراحی کنم و صفحه به صفحه درج کنم و لینک ها رو آماده کنم. یا در خود mmb تایپ کنم.
به نظر من ميتوني,تمام مقالات رو در يك فولدر قرار بدي و همه رو هم نام كني,مثلا proj001,proj002,proj003,...
اينجوري آدرس هر كدام رو ميتوني با يك متغير عددي شناساي كني;مثلا وقتي متغير برابر با 49 باشه,proj049 انتخاب بشه,با اين روش ميتوني حتي با يك دستور حلقه, روي تمام مقالاتت تغيريكباره ايجاد كني.
2- من قابلیت سرچ رو نیاز دارم . آیا روشی وجود داره که بشه داخل فایل های pdf رو از محیط mmb جستجو کرد و پیشنهاد شما برای این مهم چیه ؟

منظورت ‏چه نوع سرچي است‏?‏
اگر ميخواي داخل خود فايل هاي pdf ‎جستجو كني ,كه 100% به ocr ‎‏ نياز داري و در بيلدر غير ممكنه.
اگر هم منظورت جستجو در نام مقالات است,در ادامه ي بالا.ميتوني يك ليست باكس ايجاد كني و تمام مقالات رو در آن قرار بدي,و عمل جستجو رو انجام بدي.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

لطفا در مورد نوع جستجو و امكاناتي كه براي جستجو مدنظر داريد بيشتر توضيح بديد تا بشه دقيق تر راهنمايي كرد.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
[SaMaN];998933 گفت:
سلام
در مورد سوال اول ، من درست متوجه نشدم ؟؟ یعنی چی دونه دونه تو فتوشاپ طراحی کنید؟
سوالای دوم و سوم هم توی این توضیحی که در پایین میدم عنوان شده.
به نظر من بهترین راه حل برای استفاده از فایل های PDF استفاده از آکروبات پرتابل هستش. که تموم قابلیت های خود آکروبات رو داره فقط کافیه Bind بشه به پروژه که بشه برای فایل ها مدیریتش کرد.
این نظر من یه تئوریه. دوستان اگه نظر جامع تری دارن دریغ نکنن.

لطفا شفاف تر سوال اول رو بیان کنید ، مرسی.

سلام سامان جان.
عرض کنم منظور از فوتوشاپ این هست که بصورت گرافیکی طراحی کنم و در MMB یک صفحه بهش اختصاص بدم و بعد لینک ها رو تعریف کنم. مثل عکس زیر

که هر خط عنوان یک مقاله هست و لینک میشه به PDF خودش.

- پیشنهاد خوبی دادی در مورد اکروبات پورتال . برای سیستم هایی که نصب ندارند خیلی خوب هست. من همیشه یک نوشته قرار میدادم که لطفا اول بیاین اکروبات رو نصب کنید. با این کار یه قدم جلوتر میریم.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
به نظر من ميتوني,تمام مقالات رو در يك فولدر قرار بدي و همه رو هم نام كني,مثلا proj001,proj002,proj003,...
اينجوري آدرس هر كدام رو ميتوني با يك متغير عددي شناساي كني;مثلا وقتي متغير برابر با 49 باشه,proj049 انتخاب بشه,با اين روش ميتوني حتي با يك دستور حلقه, روي تمام مقالاتت تغيريكباره ايجاد كني.

منظورت ‏چه نوع سرچي است‏?‏
اگر ميخواي داخل خود فايل هاي pdf ‎جستجو كني ,كه 100% به ocr ‎‏ نياز داري و در بيلدر غير ممكنه.
اگر هم منظورت جستجو در نام مقالات است,در ادامه ي بالا.ميتوني يك ليست باكس ايجاد كني و تمام مقالات رو در آن قرار بدي,و عمل جستجو رو انجام بدي.

میتونم خواهش کنم برای قسمت اول و دوم توضیحات خودتون یک دمو به من بدید که توش 2 یا 3 تا pdf لحاظ بشه تا من ارتباط بهتری با فرمایش شما برقرار کنم.
با تشکر از وقتی که گذاشتید.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
دوست عزيز

لطفا در مورد نوع جستجو و امكاناتي كه براي جستجو مدنظر داريد بيشتر توضيح بديد تا بشه دقيق تر راهنمايي كرد.

دو گزینه فعلا برای سرچ مهم هست. اول عنوان مقاله. دوم نام و نام خانوادگی ارائه دهنده مقاله.
ممنون از وقتی که صرف کردید.

Saman

آهان!
500 تا عنوان رو میخواید با فتوشاپ درست کنید!
یه راه حل به ذهنم میرسه و اون اینه که یک دیتابیس SQLITE ایجاد کنید و دو تا فیلد بهش اختصاص بدید یکی برای عنوان و یکی برای اسم فایل مربوطه. البته بدون SQLLITE هم میشه که باید با فایل های متنی کار کنید.
توی یک صفحه 30 تا TExt قرار میدید و 30 عنوان اول رو توی اونها لود میکنید ، بعد از زدن صفحه بعد 30 عنوان بعدی. اگه اینکار به صورت داینامیک باشه کارتون ساده تر میشه و همیشه توی تمامی سی دی های مالتی مدیاتون میتونید از این روش استفاده کنید.
ولی خب دوتا مشکل دارید:
1. باید یکم کد نویسی کنید
2. شاید یه کوچولو مشکل فارسی چون عنوان ها به صورت متن میاد.

البته به نظر خودم مشکل فارسی دیگه تا حدود خیلی زیادی برطرف شده و نیازی به نگرانی نیست.

موفق باشید.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
[saman];999079 گفت:
آهان!
500 تا عنوان رو میخواید با فتوشاپ درست کنید!
یه راه حل به ذهنم میرسه و اون اینه که یک دیتابیس sqlite ایجاد کنید و دو تا فیلد بهش اختصاص بدید یکی برای عنوان و یکی برای اسم فایل مربوطه. البته بدون sqllite هم میشه که باید با فایل های متنی کار کنید.
توی یک صفحه 30 تا text قرار میدید و 30 عنوان اول رو توی اونها لود میکنید ، بعد از زدن صفحه بعد 30 عنوان بعدی. اگه اینکار به صورت داینامیک باشه کارتون ساده تر میشه و همیشه توی تمامی سی دی های مالتی مدیاتون میتونید از این روش استفاده کنید.
ولی خب دوتا مشکل دارید:
1. باید یکم کد نویسی کنید
2. شاید یه کوچولو مشکل فارسی چون عنوان ها به صورت متن میاد.

البته به نظر خودم مشکل فارسی دیگه تا حدود خیلی زیادی برطرف شده و نیازی به نگرانی نیست.

موفق باشید.

خوب سامان جان الان نمونه کاربردی چیزی داری به من نشون بدی؟

Saman

نمونه کاربردیی این کارو من برای یک مجموعه نرم افزاری کار کردم و خودش اسم فولدر ها رو تا سقف 6 صفحه لیست میکرد و خودش مسیر و راهنما و عکس رو به صورت خودکار لود میکرد.
اجازه بدید یه نمونه کوچیک براتون درست میکنم.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
[saman];999297 گفت:
نمونه کاربردیی این کارو من برای یک مجموعه نرم افزاری کار کردم و خودش اسم فولدر ها رو تا سقف 6 صفحه لیست میکرد و خودش مسیر و راهنما و عکس رو به صورت خودکار لود میکرد.
اجازه بدید یه نمونه کوچیک براتون درست میکنم.

مرسی ممنون

Saman

سلام
این مثال به صورت کلی مشکل شما رو حل میکنه.
تنها کاری که باید بکنید اینه که لیست عنوان هاتون رو تو یک فایل ذخیره کنید من این فایل رو با 100 عنوان به صورت نمونه پیوست کردم.
- توی اسکریپت صفحه اول باید این ها رو تنظیم کنید :
$File : آدرس فایلتون
TL : تعداد کلی لیست (تعداد عنوان در هر صفحه)

- توی خود صفحه هم شما کادر های متنی (Text) میبینید که با نام هاFile1 و File2 و ... نام گذاری شدن ، شما باید به تعدادی که نیاز دارید عنوان توی صفحه باشه از این Text ها درست کنید ، نامگذاری ها و فرمت چینش حتما باید به ترتیب باشه تا قرار گیری عنواین درست انجام شه.
- به هر تعداد Text که درست کردید ، باید متغیر TL رو مقدار بدید ، مثلا من 7 تا گذاشتم، متغیر TL هم = 7 شده.
- و نکته دیگه اینکه باید توی تمام Text هایی که درست میکنید ، باید اون فرامینی که گذاشتن باشه.
- سعی کنید از همون اسم File1 وFile2و .. برای تکست باکسها استفاده کنید، یا نهایتا یک نام 4حرفی ، چون توی اسکریپتها من بعد از 4 حرفو برای گرفتن شما تکست باکس استفاده کردم.
- توی اسکریپت Run هم من نامگذاری رو به صورت Document1 و Document2 و ... گذاشتم ، که فایل هاتون به ترتیبی که عنوان رو میزارید باید نامگذاری بشن.

موفق باشید.

پیوست ها

• Onvan.txt
    890 بایت · بازدیدها: 10
  • Nasiri.zip
    1.3 کیلوبایت · بازدیدها: 17

Saman

سلام
از این استفاده کنید بهتره... این یکی خیلی بهینه تره...
توی این یکی مثال، شما شماره صفحه هم داره که مثلا خودت انتخاب کنی کدوم صفحه بری.
والبته دوفایل شده ، یکی برای عنواین یکی هم برای لیست فایل ها.
که هر عنوان1 با اسم فایل1 متقابل هستن.

سوالی داشتید بپرسید.

موفق باشید.

پیوست ها

• Nasiri2.zip
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 23

mehdinasiri

پارس لند گروپ
[saman];1000936 گفت:
سلام
از این استفاده کنید بهتره... این یکی خیلی بهینه تره...
توی این یکی مثال، شما شماره صفحه هم داره که مثلا خودت انتخاب کنی کدوم صفحه بری.
والبته دوفایل شده ، یکی برای عنواین یکی هم برای لیست فایل ها.
که هر عنوان1 با اسم فایل1 متقابل هستن.

سوالی داشتید بپرسید.

موفق باشید.

سلام مرسی برنامه خیلی جالبی برای لیست کردن تعداد زیادی مقاله هست. باید به بررسی کلی انجام بدم نتیجش رو اعلام میکنم. فونتش رو هم bzar گذاشتم درست کار کرد و شفاف!
مرسی سامان از وقتی که گزاشتی

Amit13

Well-Known Member
میتونم خواهش کنم برای قسمت اول و دوم توضیحات خودتون یک دمو به من بدید که توش 2 یا 3 تا pdf لحاظ بشه تا من ارتباط بهتری با فرمایش شما برقرار کنم.
با تشکر از وقتی که گذاشتید.

واستون پيوست كردم،شرمنده دير شد من اين رو چند روز پيش ساخته بودم ولي با browserام مشكل داشتم كه خدارو شكر حل شد.
پروژه ي سامان جان رو هم ديدم، فكر كنم فرق داشته باشه.

بازهم شرمنده:rose:

پیوست ها

• projects-01-03.rar
    1.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14

جدیدترین ارسال ها

بالا