[سوال] پاک کردن فایل بعد از un-bind شدن

@S3

Member
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
با توجه به این مثال آیا کسی میتونه راهی نشون بده که با بستن اتوران همزمان عکس تولید شده هم پاک بشه

پیوست ها

• sample_copy_in_system.rar
    686 بایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
این رو قبلا برای یک موضوع دیگه برای یکی از دوستان گفتم برای شما هم میگم.
یک اسکریپت با نام CBK_EXIT تو Master Top Layer ایجاد کنید و کد داخلش رو بدین شکل بنویسین تا وقتی کاربر خواست برنامتون رو ببنده اون فایل آزاد و توسط خود بیلدر حذف بشه :
کد:
DeleteObject("Page 2::Binder")
Exit()
ولی وقتی دستور بسته شدن برنامه داده میشه خود بیلدر اون فایل رو آزاد و حذف میکنه و کلا نیازی به این کارم نیست ولی در صورتی که فایل باز حذف نشد میتونید از کدی که قرار دادم کمک بگیرین.

آخرین ویرایش:

@S3

Member
ممنون دوست من، ببینید هدف من بطور خلاصه اینکه با اجرای اتوران یک فایل (مثل یه فایل txt) در محلی خاص کپی و با بسته شدن اتوران از اونجا پاک بشه، اگه لطف کنید سورسش رو برای بنده بزارید ممنون میشم (یا بعبارت ساده تر دستور پاک شدن یک فایل در آدرسی مشخص از سیستم)

آخرین ویرایش:

loo30fer

نمونه براتون پیوست کردم فقط پلاگین Miscy رو بهش بدین.

پیوست ها

• Sample1.rar
    577 بایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: @S3

@S3

Member
ممنون جناب loo30fer ولی جسارتاً مثل اینکه منظور منو اشتباه متوجه شدید یا شاید هم بنده سوالمو بد پرسیدم، ببینید قصد من اینکه این امکان باشه که فایلی در پروژه embeded شده و با بالا آمدن اتوران در آدرس مشخص از ویندوز که البته ما تعیین میکنیم بشینه و با خروج از اتوران اون فایل از اون آدرس پاک بشه

loo30fer

ممنون جناب loo30fer ولی جسارتاً مثل اینکه منظور منو اشتباه متوجه شدید یا شاید هم بنده سوالمو بد پرسیدم، ببینید قصد من اینکه این امکان باشه که فایلی در پروژه embeded شده و با بالا آمدن اتوران در آدرس مشخص از ویندوز که البته ما تعیین میکنیم بشینه و با خروج از اتوران اون فایل از اون آدرس پاک بشه
ببخشید من منظورتون رو متوجه شده بودم و نمونه ای رو که خواستین پیاده کردم ولی نمیدونم چرا انجمن قاطی کرده چون دیروز جواب سوال یکی از دوستان رو دادم بعد دیدم جواب من نیست الانم که میبینم جای فایل من فایل دیروزی هست که پیوست کردم احتمالا اشتباه از من بوده
عذرخواهی میکنم فایل رو مجددا تو پست قبلی پیوست کردم.

آخرین ویرایش:

@S3

Member
بنده یه مثال گذاشتم که همزمان با اجرای اتوران یک عکس در همون دایرکتری پیست میشه حالا میخوام با بستن اتوران همزمان اون عکس هم پاک بشه

پیوست ها

686 بایت · بازدیدها: 14

@S3

Member
با توجه به این مثال آیا کسی میتونه راهی نشون بده که با بستن اتوران همزمان عکس تولید شده هم پاک بشه

پیوست ها

686 بایت · بازدیدها: 5

loo30fer

من که یک نمونه براتون گذاشتم و خیلی واضح هست دیگه چرا دوباره سوالتون رو مطرح کردین؟؟؟؟ :shock:

@S3

Member
من زیاد به بیلدر آشنا نیست و در حد مبتدیم و از اونجایی که در نمونه شما وقتی فایل خروجی exe گرفتم هیچ اتفاقی نیفتاد و شاید من متوجه نشدم لذا گفتم بهتره مشکلم رو با مثالی که در گیرشم مطرح کنم، حالا اگه با توجه به مثال بنده راه حلی پیش پام بزارید یا در رابطه با مثال خودتون بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

m javad

کاربر متخصص
اینم نمونه
البته نمونه آقای لوسیفر کاملا گویا بود
ولی چون پ.خ فرستادید من یه نمونه دیگه براتون آماده کردم
کد پاک کردن فایل رو توی CBK_EXIT قرار میدیم
برای دسترسی به CBK_EXIT و کد اون باید از قسمت Master Top layer وارد بشید

attachment.php

موفق باشید

پیوست ها

• sample_copy_in_system.zip
    68.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12