Fa سوال يا درخواست راهنمايي

hassanzare

Member
سلام
يه سوال داشتم ازتون ممنون مي شم جواب بدين
من مي خوام يه EditBox بسازم كه توش يه جمله اي و بنويسم بعد با زدن كليدي اين جمله توي يه Paragraph يا حالا هرچي ديگه منتقل بشه و دوباره تو همون EditBox يه جمله ديگه بنويسم وبا زدن همون كليد اون جمله جديد بره تو پاراگراف به شرطي كه جمله اول پاك نشه يعني جمله دوم به جمله اول اضافه بشه بعد مي خوام اين جمله هاي وارد شده نوع بندي بشه مثلا نوع A و نوع B كه هر وقت خواستم نوع A رو نشونم بده هر وقتم خواستم نوع B رو نشونم بده درضمن درضمن درضمن مي خوام وقتي از برنامه خارج شدم اين داده ها از بين نره كه بزرگترين مشكل منه
ميدونين چي ميگم ؟ يه برنامه مثل چك يار كه با وارد كردن نوع دريافتي و پرداختي چك اونارو توي ليستي ميذاره
حالا ميخواستم ببينم بايد چي كاركنم و از جه پلاگيني استفاده كنم يا اگه مثالي تو سايت هست اونو به من نشون بدين آخه من امكان جست و جو تو سايت و ندارم
ممنون از همتون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای اینکه نوشته ی قبلی از بین نره، متن جدید رو به انتهای متن قبلی اضافه کنید:
کد:
EOL$ = CHR(10) + CHR(13)
Text$ = Text$ + EOL$ + EditBox$
LoadText("Paragraph","Text$")

منظورتون در مورد نوع بندی متوجه نشدم.

و برای ذخیره ی داده هم میتونید اون رو در یک فایل متنی ذخیره کنید:
کد:
filename$ = '<SrcDir>\data.txt'
status = StrToFile(filename$,Text$,TRUE,TRUE)
و برای بازیابی متن ذخیره شده:
کد:
NOL = NOL(filename$)
Data$ = StrFromFile(filename$,1,NOL)

hassanzare

Member
منظورتون در مورد نوع بندی متوجه نشدم.
بسيار بسيار ممنون خيلي مبسوط و كامل بود منظورم از نوع بندي اينه كه مثل جست و جو پيشرفته در سايت شما كه گزينه نوع جستجو وجود داره كه فقط ما مي تونيم يكي از چهار گزينه انجمن ها - پست ها - گروه ها - پيام بازديد كننده را كليك كنيم و گزينه ديگري وجود ندارد

m javad

کاربر متخصص
برای ساختش پلاگینی میخواهید که کمبو باکس بسازه
پلاگین های :
کتیبه (نسخه کمتر از 2 که رایگانه) - G_ComboBox Plugin - BOX PlugIn - Media Box PlugIn - Systools - UO
که پیشنهاد من کتیبه یا G_ComboBox Plugin هست.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب الان شما با داده های خام سر و کار دارید. برای اینکه همین نوع بندی رو پیاده سازی کنید باید سیستم ذخیره و نمایش کمی تغییر کنه

بهترین گزینه در این موارد بانک اطلاعاتی هست. یک ساختار منظم داره. البته حتماً نیاز نیست با دیتابیس پیاده سازی بشه، همین فایل متنی هم جوابگو هست. ولی برای داده های زیاد و جستجو کردن بین اون دیتابیس بهترین راه هست.
ضمن اینکه علاوه بر پاراگراف میشه از اشیاء دیگه هم برای نمایش داده ها استفاده کرد. مثلاً ListBox (یا SongList) و یا شئ ListView که توسط پلاگین میشه به برنامه اضافه ش کرد (پلاگین هایی مثل UO و شاید پلاگین کتیبه)

جدیدترین ارسال ها

بالا