سوال های یک مبتدی در مورد هاست و دامین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ps.Dude

Well-Known Member
با سلام خدمت تمام اساتید و عزیزان.
بنده قصد برپایی یه سایت "استوک ایمیج" (عکسهایی یا رزولوشن بالا) دارم. سایت با php نوشته شده و میخوام هاست و دامین تهییه کنم. ( اگه اطلاعات دیگه ای در مورد سایت و روند اون مورد نیازه, میتونم ارائه بدم)
- اطلاعاتم در این زمینه ها ( ثبت سایت)تقریبا صفره.
روند کار اینه که ابتدا میخوام یه حجم کم خریداری کنم و سپس در صورت گرفتن سایت واسم, اون رو گسترش بدم.
امنیت سایت هم واسم خیلی مهمه.
میشه عزیزان منو راهنمایی کنن که باید از کجا شروع کنم؟
آیا برای این سایت, نیازی به ثبت اون در وزارت ارشاد دارم؟

پیشاپیش از اینکه بعضی سوالات مبتدیانه یا اشتباه هستن عذرخواهی میکنم.

sonix

Member
با سلام خدمت تمام اساتید و عزیزان.
بنده قصد برپایی یه سایت "استوک ایمیج" (عکسهایی یا رزولوشن بالا) دارم. سایت با php نوشته شده و میخوام هاست و دامین تهییه کنم. ( اگه اطلاعات دیگه ای در مورد سایت و روند اون مورد نیازه, میتونم ارائه بدم)
- اطلاعاتم در این زمینه ها ( ثبت سایت)تقریبا صفره.
روند کار اینه که ابتدا میخوام یه حجم کم خریداری کنم و سپس در صورت گرفتن سایت واسم, اون رو گسترش بدم.
امنیت سایت هم واسم خیلی مهمه.
میشه عزیزان منو راهنمایی کنن که باید از کجا شروع کنم؟
آیا برای این سایت, نیازی به ثبت اون در وزارت ارشاد دارم؟

پیشاپیش از اینکه بعضی سوالات مبتدیانه یا اشتباه هستن عذرخواهی میکنم.

تا میتونید از هاست های ایرانی دوری کنید ۹۰٪ مشکلتون خود به خود حله !
البته هستند هاست های ایرانی که سرویس حرفه ای و خوب میدند ولی من نمیشناسمشون . شاید بقیه دوستان بتونند بهتون معرفی کنند .

ولی چند تا نکته :
۱ - هاستی بگیرید که Cpanel داشته باشه . باقی پنل ها چرند هستند و هر چی گفتند باور نکنید .
۲ - تا جای ممکن دنبال هاستی بگردید که آپاچی رو به صورت chroot اجرا کنه .
۳ - بیشتر هاست های آماتور Safemode رو روشن میذارند چون نمیتونند سرور رو درست تنظیم کنند - به محض اینکه دیدید Safemode‌ روشنه بیخیال اون هاست بشید . برای امتحانش هم یک فایل PHP باز کنید و کد زیر رو توش بنویسید :
[PHPS]
<?php
phpinfo();
?>
[/PHPS]
بعد بگردید دنبال Safemode ببینید خاموشه یا نه .
۴ - من دیدم هاستهایی که Globar Variable‌ ها رو روشن میذارند !!! برای امتحان این مورد توی همون کد بالایی بعد از اجرا دنبال register_globals‌ بگردید و ببینید روشنه یا نه . روشن بود دورش رو خط بکشید .
۵ - اگر هاستی که میگیرید PHP رو با استفاده از Fcgi‌ هندل کنه و کش رو درست تنظیم کرده باشه معنیش اینه که سرعت اون هاست از بقیه که این کار رو نمیکنند بیشتره !

آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
تا میتونید از هاست های ایرانی دوری کنید ۹۰٪ مشکلتون خود به خود حله !
البته هستند هاست های ایرانی که سرویس حرفه ای و خوب میدند ولی من نمیشناسمشون . شاید بقیه دوستان بتونند بهتون معرفی کنند .

ولی چند تا نکته :
۱ - هاستی بگیرید که Cpanel داشته باشه . باقی پنل ها چرند هستند و هر چی گفتند باور نکنید .
۲ - تا جای ممکن دنبال هاستی بگردید که آپاچی رو به صورت chroot اجرا کنه .
۳ - بیشتر هاست های آماتور Safemode رو روشن میذارند چون نمیتونند سرور رو درست تنظیم کنند - به محض اینکه دیدید Safemode‌ روشنه بیخیال اون هاست بشید . برای امتحانش هم یک فایل PHP باز کنید و کد زیر رو توش بنویسید :
PHP Code:

<?php phpinfo(); ?>

بعد بگردید دنبال Safemode ببینید خاموشه یا نه .
۴ - من دیدم هاستهایی که Globar Variable‌ ها رو روشن میذارند !!! برای امتحان این مورد توی همون کد بالایی بعد از اجرا دنبال register_globals‌ بگردید و ببینید روشنه یا نه . روشن بود دورش رو خط بکشید .
۵ - اگر هاستی که میگیرید PHP رو با استفاده از Fcgi‌ هندل کنه و کش رو درست تنظیم کرده باشه معنیش اینه که سرعت اون هاست از بقیه که این کار رو نمیکنند بیشتره !
با سلام دوست عزیز
این اطلاعاتی که شما گفتید اطلاعات سطح بالاست که ایشون ممکنه متوجه نشن
ببین شما چون گفتی php نوشته شده باید یه هاست لینوکس بگیری
حالا حجمش باید خودت انتخاب کنی با توجه به حجم کاریت!
اما کنترل پنل هارو سعی کن cpanel بگیری اکثریت هم همین پنل رو دارن !
وبرای دامنه هم اگه از یک هاستینگ هاست رو گرفتی سعی کن دامنه رو هم از همون بگیری تا خودشون برات ست کنن!
ولی برای شروع بهتر هست از یه هاستینگ معتبر هاست و دومین بگیری تا خدماتش خوب باشه!
بعدا باهاشون به مشکل نخوری!
موفق باشیـــــــــــــــ:rose:

من برای کنترل پنل هام از دایرکت ادمین استفاده میکنم.تا بحال مشکلی هم نداشته.
اما راجع به هاست به اینجا مراجعه کنید.امیدوارم اطلاعات مفیدی در اختیارتون قرار بده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا