(سوال) نویز گیری ویدئو

murteza

Member
سلام

میخوام بدونم همینطور که در فوتوشاپ پلاگینهایی هست که مشکل عکس های نویز دار رو برطرف میکنه مثل توپاز دنویز برای افتر افکت هم هست که ویدئو رو نویزگیری کنه؟

اگر در خود افتر افکت نصب شدش باشه اون چه پلاگینی هست و روشش چجوره اما اگر نیست چه پلاگینی باید نصب کنم؟

با سپاس

aligraphic

Well-Known Member
سلام
بله این کار رو تو افتر هم میتونید انجام بدید.
از مجموعه افکت ها افکت remove grain مخصوص همین کار هستش.
همچنین پلاگین های زیر هم میتونید استفاده کنید!
magic bullet denoiser
new blue nois reduicer
bcc denois
موفق باشید :rose:

دوست عزیز فقط ببین با magic bullet suite چه میشه کرد . . . ( چه کردم با خودم ) ( چه میشه کرد با دیگران ) (...)

پیوست ها

• magic bullet's magic.rar
    831 کیلوبایت · بازدیدها: 122
آخرین ویرایش:
این فایل پروژه رو ببین
عکسو نشون نمیده ولی میتونی افکت هاشو کپی کنی

پیوست ها

• using magic bullet.rar
    20.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35

farhad8694

Active Member
سلام
بله این کار رو تو افتر هم میتونید انجام بدید.
از مجموعه افکت ها افکت remove grain مخصوص همین کار هستش.
همچنین پلاگین های زیر هم میتونید استفاده کنید!
magic bullet denoiser
new blue nois reduicer
bcc denois
موفق باشید :rose:
_______________________________________________________________________________________
یکی خودت یکی حسین دم دوتاتون گرم .:rose:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
یه نظرم اول سعی کن فیلم خوب بگیری که به چنین مشکلی بر نخوری که بعد مجبور شی از بینش ببری هر چند یه چیز بیشتری یاد می گیری اما فیلم بخوب باشه که تو تدوین و افکت گزاری عالیش کنی به هر حال

ابن بهترین نتیجه رو میده

magic bullet denoiser

murteza

Member
فیلم با دوربین نسبتا خوب فیلمبرداری شده اما فیلمبردار ناشی بوده و از کاستی استفاده کرده که فکر کنم روش چندین بار فیلم برداری شده و کسی هم که اون فیلم رو کپچر کرده با کوچیکترین رزولوشن این کار رو کرده حالا من که میکسش میکنم و خروجی میگیرم دونه های ریز رو تصویر معلوم میشه که حالا باید یک کاریش میکردم اما این دنویزر خوب جواب داد و نسبتا بهتر شده تصویر راستی اینم بگم که اندازه تصویر از اونی که ارجینالش کپچر شده خیلی بزرگتره و بخاطر همین فیلم کیفیتش خرابتر شده بود.

با تشکر از توجه و راهنماییها ی شما دوستان

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
در مورد نویز گیری به این نکته هم توجه کنید که هم remove grain و هم denoiser هر دو بر اساس بلور کردن و gaussian کردن نقاط سیاهی کار می کنند که این نقاط سیاه با پیکسل های اطراف خود تفاوت کنتراست دارند. یعنی به عنوان مثال شما یه تصویر گرینی داری که گرین روی لباس سیاه هستش. دینویزر میاد اون نقاطی که با سیاهی قالب لباس تفاوت کنتراست بالا تری داری رو gaussian می کنه پس این کار مشکلات خاص خودش رو داره. مثلا بافت صورت دچار چال چوله های خیلی کوچک هستش که در تصویر به شکل نقاط بسیار ریز سیاه شکل می گیره. اعمال دینویزر باعث می شه پلاگین اون نقاط رو گرین تشخیص بده و نتیجتا صورت بافت خود رو از دست بده و تا حد کمی آبرنگ گونه بشه. دوم شارپنس لبه های مو نیز چون با بکگراند تفاوت کنتراست بالای داره با ایجاد دینویزر کم می شه.
نهایتا توصیه می کنم در فوتیج هایی که کوچکترین بافت ها هم براتون اهمیت داره فکر دینویز کردن تصویر رو از سر بیرون کنید و با نورپردازی مناسب سر صحنه این ضعف رو بپوشونید.

جدیدترین ارسال ها

بالا