سوال: نحوه کرک کردن V-Ray 1.5 Service Pack 2

maxmore

Member
[FONT=&quot]سلام دوستان :[/FONT]
[FONT=&quot]چند روزی که بروی مکس 2009.32bit خودم موتور رندر[/FONT] [FONT=&quot]V-Ray 1.5 Service Pack 2.2009.32bit نصب کردم اما برای کرک کردنش دچار مشکل شدم [/FONT][FONT=&quot]. اول اینکه چطور اونو کرک کنم . و چگونه فایل
[/FONT]vrender2009.dlr را [FONT=&quot]overwrite کنم چون واقعا بلد نیستم ویه توضیح مختصر برای نصبش هم[/FONT]
[FONT=&quot]می خوام. بعد از نصبش وقتی اونو اجرا می کنم و می خوام صحنه ای رو رندر کنم اولندش که اصلا رندر نمی کنه و فقط یه صفحه سیاه می یاد و بعدش هم پنجرهای باز می شه که این error ها رو داره در ضمن ویندوز هم xp service pack 2 اینو نوشتم چون می دونم بعضی از دوستان اینو خواهند پرسید. با تشک[/FONT][FONT=&quot]ر
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
attachment.php

در ضمن مطمنم که وی ری نصب شده 32 بیتی اما تو تصویر بالا ستون اول نوشته console created v-ray adv1.50.sp2 for*86 اما اون چیزیکه من نصب کردم 32بیتی و حتی دوربینها و نورهای اون هم تو ی create اومده و قابل استفاده است در صورتی که با منتال ری رندر بگیرم می تونم از نورها و دوربینهاتی اون استفاده کنم .

اینم license می خوات از کجا براش بیارم

پیوست ها

• 8-20-2011 2-30-18 PM.jpg
    8-20-2011 2-30-18 PM.jpg
    22.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

I-like-DDD

Well-Known Member
درسته دوست عزیز شما نسخه 32 بیت نصب کردین برای اینکه کرک بشه شنما ققط باید
فایل vray2009.dll رو توی پوشه پلاگینه مکس کپی کنید چیزه خاضی نداره !!

I-like-DDD

Well-Known Member
تو پوشه کرک چنتا فایل هست ؟
یه ورژن دیگرو تست کنید شاید مشکل از Vray باشه !!

abbasi_0912

Active Member
دوست عزیز اول اینکه x86 همون 32 بیت هست، زیاد بهش گیرنده که چرا فقط بدون همون 32 بیت هست

برای کرک کردن وی ری 1.5 معمولا باید دو تا فایل موجود باشه
- اولین فایل با نام vrender2009.dlr که باید داخل پوشه plugins کپی کنی، نهایتا این که فایل قبلی که با این نام وجود داره رو پاک کن و فایل جدید رو جاش کپی کن
- دومین فایل که اسمش به احتمال زیاد vray2009.dll هست رو باید توی خود پوشه اصلی مکس کپی کنی این یکی هم مثل قبلی نهایتا فایل قبلی رو پاک کن و ای رو جاش کپی کن (اگر چنین فایلی وجود نداره که باید مورد زیر رو انجام بدی)

اگر جواب نداد یک عکس از محتویات فایل های پوشه کرک بزار و نحوه مراحل نصب وی ری رو هم عکس بگیر بزار اینجا تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم

maxmore

Member
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

بعد از نصب و جایگزین کردن فایل کرک در پوشه پلاگین مکس
درهنگام اجرای مکس این خطا رو داد

attachment.php

آخرین ویرایش:

maxmore

Member
جناب abbasi ,واستون مراحل نصب گذاشتم بی زحمت یه برسیش کن با تشکر

abbasi_0912

Active Member
دوست عزیز من که چیزی نمیبینم، عکس رو توی پست ها پیوست نکردی
عکس که برای من لود نشد

راستی توی پوشه کرک فایلی به نام Keymaker.exe وجود داره یا نه چون اگر چنین فایلی باشه روش کرک فرق میکنه و با کپی یک فایل وی ری کرک نمیشه

به نظرم vray 1.5 رو بیخیال شو برو سراغ vray 2 از لینک زیر میتونی دانلود کنی من برای 2010 تا 2012 رو از همینجا دانلود کردم و دارم استفاده میکنم
http://zobdeh.ir/نرم-افزار/گرافیک/دانلود-v-ray-2-plugin-collection-for-3ds-max.html

جدیدترین ارسال ها

بالا