سوال : نحوه نمایش اطلاعات یک ریکورد در sql

asrah6

New Member
با عرض معذرت من در asp و sql مبتدی هستم می خواهم یک سایت برای مدرسه درست کنم که نمرات دانش آموزان را در بانک اطلاعاتی ذخیره وهر دانش آموز با مراجعه به سایت و وارد کردن رمز مخصوص به خود فقط نمرات خود را ببیند .لطفا کامل و مرحله به مرحله توضیح دهید که چه کاری باید انجام دهم؟

Shahkaar

New Member
اول بايد يك بانك اطلاعاتي درست كني. با چند تا جدول مثلا جدول نمرات و جدول رمزهاي ورودي و يك جدول هم اطلاعات دانش آموزان.
و بعد هم يك قسمت مديريت كه ثبت نام دانش آموزان رو انجام بده و هركسي نتونه داخلش بشه. يك پنل خصوصي هم براي هر دانش آموز
تا بتونه نمره هاشو ببينه. اين كليت كاره. هرچي هم ريزه كاري بهش اضافه كني جالبتر ميشه. اگه باز هم جزئيات بيشتر خواستي من سرم درد مي كنه براي برنامه نويسي.

asrah6

New Member
مرسی عزیزم
فقط اگه میشه کمی بحث را بازتر کن و بیشتر ( مرحله به مرحله ) توضیح بده تا ما هم حالیمون بشه.
متشکرم.:rose::rose:

دوست من

برای اینکه بتونیم بهتر به شما و دوستان کمک کنیم باید شما شروع به کار کنید و در زمانی که به مشکل بر خوردید اینجا سوال مطرح کنید .
اگر در خواستشما یک آموزش کلی بازه فرق می کنه اگر هم بیان راه حا باشه هم .
من سعی میکنم با مشورت با دوست خوبم MDP یک Workshop بذاریم که بصورت اینترنتی برگذار بشه و این مشکلات در آن زمان بیان بشه .
در هر صورت شاد باشید .

DrZ3D

New Member
پروژه مورد نظر شما یکم پیچیده هست
اول مشخص کنید که سروری که شما می‌خواهید ازش استفاده کنید asp.net و اسکول سرور را ساپورت می‌کند؟
موضوع بعدی اینکه شما چند بخش را می‌بایست درنظر بگیرید در مورد الگوریتم برنامه
۱. شما می‌بایست یک جدول داشته باشید که تمامی دنشموزن ثبت‌نام شده در مدرسه را داشته باشد
۲. هر دانشموز نمراتش میتواند چند حالت داشته باشد (مثلا اول راهنمائی ثلث اول و در آینده نمراته ثلث دوم و سوم را هم باید نمایش بدهی‌ درضمن این دانشموز شاید در ساله آینده به دوم راهنمائی برود و همینطور تا آخر)
۳. شما می‌بایست یک جدول هم اختصاص بدهید به کاربرهای سایت که این افراد حقیقی‌ هستن و می‌بایست بصورت رسمی‌ برای فعال کردن نامه کاربری خود و دسترسی‌ داشتن به دانشموز که ثبت شده را بدهد و به صورت دستی‌ این کارها توسط مدیر سایت انجام شود.
۴. یک سری کاربرها نیز معلمها میباشند که باید دسترسی جدا داشته باشند تا نمرات را وارد جدول کنند
برای سخته این پروژه اگر به زبان asp.net و اسکول سرور باشد و با وب نوشته شود من تا جای که بتوانم همکاری خواهم کرد.
کار سختی هست ولی‌ شدنی موفق باشی‌

جدیدترین ارسال ها

بالا