سوال مکس اسکریپت. لطفا سریع پاسخ دهید!

ALI3D69

Member
1. چه جوری مکان یک کی فریم رو از فریم 0 به فریم 30 منتقل کنم؟ *خیلی مهم *
2. چه جوری فریم 0 رو در فریم یک کپی کنم؟ *مهم*
3. چه جوری مقدار x یه جسم رو در فریم 30 بدست بیارم؟
4. چه جوری مقدار x فریم 30 رو عوض کنم؟
5. چه جوری visibility یه جسم رو به یه عدد بین 0 تا 1 تغییر بدم؟
6. چه جوری بگم که اگر جسم در یک محدوده مثلا کره ای به شعاع یک متر از مبدا مختصات قرار گرفت، مثلا رنگش تغییر کنه؟ *خیلی ممهم*

Elton John

Member
1

کد:
[SIZE=4][B]movekey $box01.pos.controller.z_position.controller 1 30
[/B][/SIZE]

2

کد:
[B][SIZE=4]at time 0 (frame0 = $box001.pos.controller.z_position)

animate on
(
at time 1 ($box001.pos.controller.z_position = frame0)
)
[/SIZE][/B]

3

کد:
[B][SIZE=4]at time 30 (frame_30_val = $box001.pos.controller.x_position)[/SIZE][/B]

4

کد:
[B][SIZE=4]$box001.pos.controller.Z_Position.controller.keys[3].value = 0[/SIZE][/B]

یا

کد:
[SIZE=4][B]animate o[/B]n
[B](
at time 20 ($box001.pos.controller.z_position = 0)
)[/B][/SIZE]

5

کد:
[B][SIZE=4]$box001.visibility.controller.value = 0.0[/SIZE][/B]

6

کد:
[B]
[SIZE=4]my_world_dis = distance [0,0,0] $box001.pos

my_col1 = (color 0 0 0)
my_col2 =(color 225 198 87)

if (my_world_dis >= 100) then ($box001.wirecolor = my_col2) else ($box001.wirecolor =my_col1)
[/SIZE][/B]

آخرین ویرایش:

پرواز

Member
سلام من از طرف دوستمون که سئوال پرسیدن از شما تشکر میکنم چون جوابهایی رو که دادید یه چند تایی شون خیلی وقت بود برای خودم پیش اومده بود
حالا که این تاپیک برای مکس اسکریپت زده شده من هم از فرصت استفاده میکنم و سئوال خودمو میپرسم و امیدوارم بازم مثل همیشه به جوابم برسم
من میخواهم در مکس اسکریپت یک مقدار رشته ای رو تبدیل به داده کنم
مثلا
d ="12"
z = "box" + d
جواب میشه "box12"
تا اینجا هیچی حالا این جواب که یک رشته است چه جوری میتونم فرمانی بنویسم که جواب رشته ای بدست اومده رو گرفته و در محیط مکس به دنبال یک شئی با همین نام گشته و ($box12) در صورت پیدا کردن ان را پیدا و یا انتخاب کندو یا در صورت موجود بودن ان را به عنوان یک متغیر بدست اوردن
global x = $z
در اینجا z یعنی شئی با نام مشابه رشته بدست امده

ممنون اگه جوابمو بدهید

آخرین ویرایش:

Elton John

Member
سلام من از طرف دوستمون که سئوال پرسیدن از شما تشکر میکنم چون جوابهایی رو که دادید یه چند تایی شون خیلی وقت بود برای خودم پیش اومده بود
حالا که این تاپیک برای مکس اسکریپت زده شده من هم از فرصت استفاده میکنم و سئوال خودمو میپرسم و امیدوارم بازم مثل همیشه به جوابم برسم
من میخواهم در مکس اسکریپت یک مقدار رشته ای رو تبدیل به داده کنم
مثلا
d ="12"
z = "box" + d
جواب میشه "box12"
تا اینجا هیچی حالا این جواب که یک رشته است چه جوری میتونم فرمانی بنویسم که جواب رشته ای بدست اومده رو گرفته و در محیط مکس به دنبال یک شئی با همین نام گشته و ($box12) در صورت پیدا کردن ان را پیدا و یا انتخاب کندو یا در صورت موجود بودن ان را به عنوان یک متغیر بدست اوردن
global x = $z
در اینجا z یعنی شئی با نام مشابه رشته بدست امده

ممنون اگه جوابمو بدهید

کد:
[B]my_st = "$" + "box" + "001"
mybox1 = (execute (my_st))

select mybox1

[/B]

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
به همتون حسودیم شد!!! از کجا اسکریپت رو یاد گرفتین؟ باید زبان برنامه نویسی خاصی رو بلد باشیم؟
االبته اسکریپت به کار شخص من خیلی نمیاد.چون کارهای در زمینه معماری هست.

ALI3D69

Member
آقا خیلی دستت درد نکنه. خیلی لطف کردی. خیلی حال دادیی. ببخشید ولی الآن خیلی خوشحالم.
حدود 1000 تا مکعب با مکس اسکریپت ساختم، یه سری انیمیشن بهشون دادم( خیلی حال می ده با چند خط کد ساده یه انیمیشن خفن می شه ساخت!) بعد تو دو تا کدش مشکل داشتم کلی ناراحت بودم که باید بشینم همه ی 1000 تا رو دستی تغییر بدم!
اون دوستی هم که می خواستن یاد بگیرن. من کتاب "آموزش گام به گام MAXScript در تری دی مکس" ترجمه مهندس رسول نصیری انتشازات پویاگران رو خوندم. کتاب خوبیه برای شروع. البته مثل هر کتاب فارسی دیگه ای غلط داره ولی راحت می شه فهمید. البته بگم که من برنامه نویس دات نت هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا