سوال مهم

miniirman

New Member
سلام
میخاستم بدونم میشه یه سایت ساخت که ویدیو کنفرانس داشته باشه؟ یعنی کاربرا بتونن وب و صدا و امکان تایپ باشه
سایت آموزشی هست. واسه ساختش حدودا چقدر هزینه میشه؟
آیا میشه از وی پی ان هم استفاده کرد؟
و اگر اینترنت ملی بشه تاثیری روش داره؟
اگه میشه یه توضیح کلی بدید.مرسی

jeyson

Active Member
جواب سوال اولتون ، باید حتما هاستتون امکانات مشخصی داشته باشه که می تونید با مدیر هاستتون تماس بگیرید
سوال دوم معمولا قیمت ها اختیاری است اما امکانات ویدئو کنفرانس کمی گران است
جواب سوال سومتون فرقی نداره با چیز پی ان هم میشه باز کرد به شرطی که سرور چیز پی انتون ساپورت کنه ( مثلا بعضیا فقط دامنه دات کام ساپورت می کنن که تعدادشون کمه )
ملی شدن چندان ربطی نداره دوست عزیز می تونید برید در وزارت ارشاد ثبتش کنید.

البته بعضی اسکریپت های ویدئو کنفرانس هم هتسن که نیازی به امکانت خاصی در هاست ندارن
موفق باشید

miniirman

New Member
میشه بیشتر توضیح بدبد؟
واسه اینکار بهتر هست که از چه زبانی استفاده بشه؟

jeyson

Active Member
دوست عزیز اگه می خواین خودتون برنامه نویسی کنید ، AJAX و FLASH در کنار هم خیلیییییییی قوی می شن
اگه می خواین از CMS استفاده کنید ، بنده efront رو پیشنهاد می کنم چون گفتین کارتون آموزش آنلاین هست
برای اینکه بدونید هاستتون هم امکانات ویدئو کنفرانس رو داره یا نه ، بهتره از مدیر هاستتون پرسش بفرمایید
توضیح در چه رابطه ای برااتون بدم دوست گلم؟

miniirman

New Member
مرسی
اینکه حدودا چقدر میگیرن واسه ساختش؟
با این امکاناتی که گفته شد
و اینکه مشکل سرعت چطور حل میشه؟

miniirman

New Member
و همینطور ajax و فلش کار کردنش با cms چه فرقی میکنه مدیریت کدومش راخت تره؟

jeyson

Active Member
دوست عزیز ، CMS یک سیستم از پیش طراحی شدست و نیازی به هیچ گونه برنامه نویسی نداره ، این CMS رایگان هست و نسخه فارسیش در گوگل سرچ کنید پیدا خواهد شد.

و اما هزینه ، اگر منظورتون هزینه برنامه نویسی یک سیستم برای آموزشگاه آنلاین هستش قیمت فوق العاده گرون هست و گاها تا دو میلیون تومان هم خواهد رسید (بستگی به برنامه نویس و درخواست شما داره)
اما اگه منظورتون هزینه ی هاست هستش باید عرض کنم کاملا دلخواهه و نمی شه بگی چه قیمتی هست ، من الان از کاراهاست خریدم صد و پنجاه و نه هزار تومن ، از میهن وب هاست خریدم نوزده هزار تومن!!

اما در کل ابتدا با مدیر هاستتون مشورت های لازم رو بکنید بعد از CMS های مخصوص آموزشگاه آنلاین مثل efront استفاده کنید! اگه خواستین خودمم براتون نصب و راه اندازیش می کنم.
از مزیت های efront :
1- تعریف معلم ، مدیر ، دانش آموز ، کلاس ، ساعات درسی ، و ارتباط با والدین
2- ریز پیشرفت هر کاربر
3- ریز دقیق نمرات (کارنامه)
4- تست و امتحان آنلاین
5- پرداخت شهریه آنلاین
و....
-------------------------------------
موفق باشید

jeyson

Active Member
اما در خصوص فرق ajax و flash با cms

اجاکس و فلش زبان برنامه نویسی هستن که هر cms رو تشکیل میدن

به عبارتی اگه آجاکس و فلش ( و دیگر زبان های برنامه نویسی ) رو آجر و ملات فرض کنیم ، cms حکم خانه ای که با آجر و ملات ساخته شده را دارد

جدیدترین ارسال ها

بالا