سوال مهم : نحوه حرکت نور دور یه شی

snowy

New Member
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز افتر افکتی :) یه سوال خیلی واجب داشتم که اگه لطف کنید هر چه زودتر جوابمو بدین ممنون میشم:)
میخوام برای یه کلیپی که اشخاص رو معرفی میکنه، وقتی فیلم رو افراد نگه میداره، یه نوری ، یا دسته ای از ذرات (particule) بیان دور سر شخص یه دور بزنن و بعد از گوشه سمت دیگه که دارن خارج میشن، اسم طرف نوشته بشه.
چطور میتونم این کارو بکنم؟ لطفا فقط کاملا با جزییات بگید چ.ن تازه دارم افتر یاد میگیرم :)
خیلی ممنون :)

farhad8694

Active Member
سلام
تنظیمات مثلا پارتیکولارتون رو طوری بدید که به صورت چرخش دور خودش باشه .
حالا وقتی که افکتتون(مثلا خط رنگی یا ذرات ریز) میخاد بره پشت بدن شخص ، وقتی پشتش بره ما اون قسمتی از خط که در پشت است رو که نمیبینیم
کاری که شما باید بکنید اون قسمتی که میخاد پشت بره رو مسک بدید که دیده نشه در اصل هست اما دیده نمیشه چون اگر دیده بشه
انگار جلوی شخص هست و داره دور خودش میچرخه و تنظیمات مخصوصا پوزیشن خیلی مهمه طوری بشه که واقعی به نظر بیاد .من قبلا این کار رو انجام دادم و راهی که عرض کردم تست شده هست .

snowy

New Member
سلام
تنظیمات مثلا پارتیکولارتون رو طوری بدید که به صورت چرخش دور خودش باشه .
حالا وقتی که افکتتون(مثلا خط رنگی یا ذرات ریز) میخاد بره پشت بدن شخص ، وقتی پشتش بره ما اون قسمتی از خط که در پشت است رو که نمیبینیم
کاری که شما باید بکنید اون قسمتی که میخاد پشت بره رو مسک بدید که دیده نشه در اصل هست اما دیده نمیشه چون اگر دیده بشه
انگار جلوی شخص هست و داره دور خودش میچرخه و تنظیمات مخصوصا پوزیشن خیلی مهمه طوری بشه که واقعی به نظر بیاد .من قبلا این کار رو انجام دادم و راهی که عرض کردم تست شده هست .

خیلی ممنونم از راهنماییتون، اما همونطور که گفتم من افتر رو تازه شروع کردم و این تنظیمات و کارایی که شما میگید رو بلد نیستم ! اگه مرحله به مرحله دقیقا بگید چیکار کنم "خیلی" ممنونتون میشم :)

javad119

Member
برو توی قسمت phisycal افکت
particule
اون جا با امکاناتی که بهت میده می تونی توی محور x , y حرکت شون بدی و حرکتشون رو ضبط کنی
و باید بگم اگر تا حالا با افتر افکت کاری نکردی با یک مدت باهاش آشنا بشی
بعد بیایی سراغ
particule

snowy

New Member
از راهنمایی شما هم ممنون
ولی من یه آموزش مرحله به مرحله میخوام که اول بگه مثلا از فلان منو فلان گزینه رو انتخاب کن و بعد تنظیمشو روی این بزار و ...
لطفا کمکم کنید.. خیلیییییییییییی عجله دارم :) مدیران و کاربران متخصص محترم شما چرا نمیاین جواب بدین ؟

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز شما با فرم هم میتونید این کار رو انجام بدید

اما برای Particular باید velocity رو نزدیک 0 بزاری یه کم بالا پایین کن تا به نتیجه ات برسی بعدشم به پوزیشن پارتیکولار کی فریم میدی به حالتی که می خوای دور سر طرف بچرخه

اما یه نکته وج.ود داره

این ایده شما یه کم خام هست یعنی منطقش فقط یه چیزی هست که شما دیدی و می خوای انجامس بدی و الان هم ذهنتو فقط درگیر اجراش کردی و در نهایت هر چقدر هم ور بری بازم دلتو نمیگیره چون مشکلش اینه که داری به چیزی که خودتم دقیق نمیدونی چی در بیاد فکر میکنی
اینجود جاها برای اینکه دلتو بگیره برای امثال شما پروژه آماده بهتره تا اینکه یه چیزی رو بسازید که نمیدونین دقیقا چی مد نظرتونه

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
نمی دونم چه اصراریه یه کاربر آماتور می خواد افکت حرفه ایی کار کنه؟ اینجا مدرسه یا دانشگاه نیست که جز به جز و مرحله به مرحله یه افکت ادونس آموزش داده بشه.
شما هیچ بیس و پیش زمینه نداری حتی اگر یک نفر بیاد کامل هم تشریح کنه هرجا که گیر کنی چون هیچ سررشته ایی نداری بازکارت گیر می کنه.
مثل این میمونه شما هنوز طرز دست گرفتن مداد رو بلد نباشی بد بگی می شه یه راهی یادم بدین مثل ونگوگ یا رامبرداند نقاشی بکشم؟:shock:

snowy

New Member
نمی دونم چه اصراریه یه کاربر آماتور می خواد افکت حرفه ایی کار کنه؟ اینجا مدرسه یا دانشگاه نیست که جز به جز و مرحله به مرحله یه افکت ادونس آموزش داده بشه.
شما هیچ بیس و پیش زمینه نداری حتی اگر یک نفر بیاد کامل هم تشریح کنه هرجا که گیر کنی چون هیچ سررشته ایی نداری بازکارت گیر می کنه.
مثل این میمونه شما هنوز طرز دست گرفتن مداد رو بلد نباشی بد بگی می شه یه راهی یادم بدین مثل ونگوگ یا رامبرداند نقاشی بکشم؟:shock:
بلد بودن یه پلاگین دیگه خیلی حرفه ای بودن میخواد ؟ خود نرم افزار و اگه بلد باشی بعد یه پلاگین بلد نباشی آماتور هستی ؟ البته من هیچ ادعایی ندارم چون میدونم تازه کارم، اما میگم این ملاک درستی واسه حرفه ای بودن نیس ...
و نکته ی بعدی هم اینکه بعضی از آموزش هایی که با ورد و پی دی اف تهیه شده بود رو دیدم و مرحله به مرحله باهاشون جلو رفتم و انجام دادم،اما اگه به جوابای این پست نگاه کنی همه کلی گفتن ...
من تعریف دیگه ای از بچه های توی این فروم شنیده بودم که اومدم توی این فروم.. خیلی خوب جواب دادی دوست عزیز....

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز الان اکثر بچه هایی که من میشناسم الان همشون درگیر پروژه هایی هستن که واقعا فعلا وقت نمی کنن همین علی یا مدیران پس جوش نیار به جای این کارا بیشتر توتوریال ببین

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
بلد بودن یه پلاگین دیگه خیلی حرفه ای بودن میخواد ؟ خود نرم افزار و اگه بلد باشی بعد یه پلاگین بلد نباشی آماتور هستی ؟ البته من هیچ ادعایی ندارم چون میدونم تازه کارم، اما میگم این ملاک درستی واسه حرفه ای بودن نیس ...
و نکته ی بعدی هم اینکه بعضی از آموزش هایی که با ورد و پی دی اف تهیه شده بود رو دیدم و مرحله به مرحله باهاشون جلو رفتم و انجام دادم،اما اگه به جوابای این پست نگاه کنی همه کلی گفتن ...
من تعریف دیگه ای از بچه های توی این فروم شنیده بودم که اومدم توی این فروم.. خیلی خوب جواب دادی دوست عزیز....

قربون شکل برفیت برم. د آخه اگه نرم افزار رو بلدی و مشکلت پلاگینه پس چرا می گی تازه کارم که بعد من مجبور شم بگم آماتور. باز اگه تازه کار نیستی فقط با یک مقدار توضیح باید بتونی همون افکت رو دربیاری نیازی به شرح قدم به قدم نیست. من یه اموزش روسی داشتم دقیقا همین چیزی رو که می خوای قدم به قدم مراحل ساختش رو با پارتیکولار توضیح می ده. روسی که بلدی؟
شوخی کردم اونقدر واضح و روشنه که صدای اسپیکرتو ببندی همه چیز دستگیرت می شه. فقط باید پیداش کنم . اگه بتونم از تو هارد پیدا کنم . هادرم شبیه بازار تره بار میدون امام حسین شده:lol:

snowy

New Member
قربون شکل برفیت برم. د آخه اگه نرم افزار رو بلدی و مشکلت پلاگینه پس چرا می گی تازه کارم که بعد من مجبور شم بگم آماتور. باز اگه تازه کار نیستی فقط با یک مقدار توضیح باید بتونی همون افکت رو دربیاری نیازی به شرح قدم به قدم نیست. من یه اموزش روسی داشتم دقیقا همین چیزی رو که می خوای قدم به قدم مراحل ساختش رو با پارتیکولار توضیح می ده. روسی که بلدی؟
شوخی کردم اونقدر واضح و روشنه که صدای اسپیکرتو ببندی همه چیز دستگیرت می شه. فقط باید پیداش کنم . اگه بتونم از تو هارد پیدا کنم . هادرم شبیه بازار تره بار میدون امام حسین شده:lol:
آره خیلی از افکت ها و کارایی که میخوام بکنم رو بلدم،خیلی آموزشارو دیدم . کلیم وقت گذاشتم اما این پلاگین رو هنوز یاد نگرفتم آخه هیچ جا نسخه ای که به ورژن افترم بخوره واسه دانلود گیرش نمی آوردم!! واسه همین آموزشای اونو دانلود نکردم و ندیدم...
خیلی ممنون میشم اگه پیداش کنین و واسم بزارین

جدیدترین ارسال ها

بالا