جواب من این نیست به خدا .
یه کم اگه می شه بیشتر توضیح بدین من آماتورم .

دوست عزيز
از توضيحات شما اينطور متوجه شدم كه شما قصد دارين يه فايل رو zip كنيد و در همون حالت آدرس فايلهايي كه داخل اون فايل zip شده قرار دارن رو بدست بياريد تا از طريق mmb اون آدرس رو وارد كنيد.
به عنوان مثال شما فايلي به آدرس SrcDir>\myfile\file.txt >داريد و قصد داريد بعد از فشرده شدن هم يك آدرس مستقيم مثل همين آدرس داشته باشيد.
اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم و منظورتون هميني باشه كه گفتم بايد بگم همچين امكاني رو تو mmb به صورت طبيعي نميتونيد داشته باشيد.
وقتي فايل يا پوشه اي رو zip مي كنيد آدرس فايلتون تغيير مي كنه و مثلا همون آدرس بالا به SrcDir>\myfile.zip> تبديل ميشه
و شما نميتونيد تو mmb براي دسترسي به محتويات داخل فايل zip آدرس SrcDir>\myfile.zip\file.txt> يا آدرس هاي مشابه اين داشته باشيد.
بنابراين راه حلي كه به ذهن من ميرسه اينه كه اول با استفاده از توابعي كه پلاگين plugy به شما ميده فايل zip رو به طور موقت يه جايي از حالت فشرده خارج كنيد. و بعد آدرس هايي كه مي خواين رو استخراج كنيد.
پلاگين Plugy رو كه براتون آپلود كردم همراهش مثالي داره كه ميتونه راهنماي خوبي براي استفاده از توابع zip باشه (اگه يكم با دقت بخونيد)
موفق باشيد.