سوال-مشکل: تغییر جهت در کد

sheisebaboo

Active Member
سلام. من یه کد جاوا دارم که به صورت زیر هست....وقتی موس رو روی لینک میبریم در زیر لینک توضیحاتش باز میشه به سمت پایین.... چیکار کنم که وقتی موس روی لینک میره توضیحات به سمت راست یا چپ باز بشه؟؟؟

لینک کد:

http://sheisebaboo.persiangig.com/document/examplet.html

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب برای اینکار شما میاین و یک کد css تعیین میکنین..مثلا واسه همه با float:right و بعد با استفاده از padding ,margin فاصله ها رو تنظیم میکنین..
موفق باشید...

sheisebaboo

Active Member
باسلام..
خوب برای اینکار شما میاین و یک کد css تعیین میکنین..مثلا واسه همه با float:right و بعد با استفاده از padding ,margin فاصله ها رو تنظیم میکنین..
موفق باشید...

مرسی ولی منظور من رو درست نگرفین......منظورم این نیست که کل منو به سمت راست برن... اینو بلدم!
منظورم اینه که وقتی موس روی منو میره، لینک ها و توضیحاتش که به سمت پایین باز میشن، به سمت راست یا چپ باز بشن!!!!

farik

Well-Known Member
خوب دوسته عزیز
شما اگه به هر کدوم از تگهای a یک id یا class نسبت بدین...و اینکاری که گفتم رو روشون انجام بدید...مارتون راه میفته..
موفق باشید..

sheisebaboo

Active Member
خوب دوسته عزیز
شما اگه به هر کدوم از تگهای a یک id یا class نسبت بدین...و اینکاری که گفتم رو روشون انجام بدید...مارتون راه میفته..
موفق باشید..

ممنونم.....امکانش هست برام کدرو کامل بزارید؟؟؟

farik

Well-Known Member
باسلام..
سلام دوست عزیز..ببخشید تاپیک رو گم کرده بودم..:دی با پیغام خصوصی که دادین پیداش کردم اینم کدتون:
کد:
<head>
<SCRIPT language=javascript type=text/javascript>
function archives(Down)
{
current=(document.getElementById(Down).style.display == "none") ? "block" : "none";
document.getElementById(Down).style.display = current;
}
</SCRIPT>
<style>
.divClass{
	float:left;
}
</style>
</head>

<body>
<A onmouseover="archives('archives'); return false;" class="divClass" href="#">Click Here</a>
<DIV id="archives" style="display: none;" class="divClass">
<a href="">aaaaaaaa</a>
<a href="">aaaaaaaa</a>
<a href="">aaaaaaaa</a>
</DIV>

</body>
lموفق باشید

sheisebaboo

Active Member
سلام.....واقعا مرسی خیلی کمکم کردید............فقط یه سوال دیگه اینکه :

اگر بخوام مجموعه زیر منوها به سمت راست باز بشه اما هر زیر منو زیر هم قرار بگیرن چه کنم؟؟؟ممنون

farik

Well-Known Member
باسلام..
کد:
<head>
<SCRIPT language=javascript type=text/javascript>
function archives(Down)
{
current=(document.getElementById(Down).style.display == "none") ? "block" : "none";
document.getElementById(Down).style.display = current;
}
</SCRIPT>
<style>
.divClass{
	float:left;
}
</style>
</head>

<body>
<A onmouseover="archives('archives'); return false;" class="divClass" href="#">Click Here</a>
<DIV id="archives" style="display: none;" class="divClass">
<a href="">aaaaaaaa</a><br />
</DIV>

</body>
موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا