سوال : مدیریت محتوای ساب دامین

persiangn

Member
سلام دوستان
این وب سایته منه www.picor.ir . حالا من می خوام یه ساب دامین مثلا مثل blog.picor.ir درست کنم.
سوال من اینه که آیا میشه با همون وردپرس سایت اصلیم این ساب دامینو مدیریت کرد؟ یا نه باید برم جداگانه براش وردپرس نصب کنم قالب بزارم؟
مر30

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوست عزیز شما دوتا کار پیشه روتون دارین :
1.وردپرس شبکه(multi user) نصب کنی (در حقیقت همون ورد پرس معمولیه اما یه تنظیماتی باید توش انجام بدی)
و ساب دومینت رو از طریق وردپرس ایجاد کنی
2.یه ساب دومین درست کنی و تو ساب دومینت یه ورد پرس معمولی نصب کنی
موفق باشیـ:rose:

persiangn

Member
آقا من یه سرچ کردم آموزش نصبشو خوندم همه کارو کردم.اوا یه کدی به wp-config اضافه کردم بعد گزینه شبکه به ابزار ها اضافه شد.کد های خودشو به wp-config و htaccess اضافه کردم آخر سر یه ارور داد که در dns باید wilccard یه همچین چیزی باید یه ستاره * اضافه کنی ؟!!:-?
نوشته اگر درسته پیامو نادیده بگیرید.بعد نصب کردم تموم شدش دیگه هیچ گزینه ای برای ساخت ساب دامین تو مدیریت پیدا نکردم همون که تو قسمت ابزار بود (شبکه) اونم رفت.هیچی یه سر به سایت زدم پیوندهای یکتام عوض شده بود؟تنظیماته افزونه هام پرید.اون فایل های wp-config با htacceess رو برگردوندم آخر سر.
حالا من چکار کنم ؟!
راستی یه سوال دیگه ؟ وقتی گرینه نصبو زدم چند تا کد داد برای htaccess که اضافه کنم.من تو htaccess چندتا کد قبلا برای پیوندهای یکتام اضافه کردم.ایناوی که میده به آخرش اضافه کنم به اونا کاری نداشته باشم یا جای اونا پیست کنم؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوست عزیز چه همه سوال تو ذهنت ایجاد شده:green:
1. wildcard شما باید فعال باشه و خودتون نمیتونید فعالش کنید باید به سرورتون بگین تا براتون فعال کنه و فعال کردنش رایگانه و نباید هیچ هزینه ای از شما دریافت کنه
2. برای ایجاد ساب دومین توی ابزار شبکه امکانی وجود نداره شما باید این به پیشخوان شبکه بری وبعد از منوی سمت راست برروی سایت و افزودن سایت کلیک کنی
3. نه عزیز اصلا به کد های قبلیت کاری نداشته باش و اینا رو به آخر اونها یا به اول اونها اضافه کن
موفق باشیــ:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا