سوال مدلسازی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
LinkinForEver:wink: شما چقدر حرفه ای هستین .چقدر مودب هستید .چقدر نرم افزار بلدی چقدر قدیمی هستین تو این سایت.چقدر عالی واقعا.
متاسفم واسه خودم ! الان موندم بخندم یا گربه کنم !

خوب الان از نظر شما شکستگی که توسط من در قوانین به وجود اومد بر طرف شد؟
اگر همه بخوان مثل شما باشن دیگه فرومی باقی نمیمونه ، مثلا پاشم برم تو فروم رندر از اب هوا صحبت کنم !

فکر نمیکنم مدیران محترم سایت اینطور فکر کنن در مورد سخنان من.
و
چون سایت ،سایت معتبر و بین المللی هست بیان کلمات با لحجه بومی شاید ایجاد مشگل کنه.من هنوزم مفهوم چیز دیپه رو نفهمیدم.
با تعریف کردن الکی نمیشه بحث رو عوض کرد ! اتفاقا چون
چون سایت ،سایت معتبر و بین المللی هست
شما باید قوانین رو رعایت کنی !

.من هنوزم مفهوم چیز دیپه رو نفهمیدم.
همینقدر بفهم که یک اشتباه تایپی بوده !!! چیز دیگه

!!!!

من هم تو این سایت تازه اومدم هم تو نرم افزار 3dmax تازه کارم ولی یقین دارم که تا ابد اینطوری نخواهد موند. و نکته مهمترش اینه اگر زمانی حرفه ای بشم لااقل به اشخاص تازه کار کمک میکنم که تو این سایت راحت مسیرشون رو پیداکنن و به خواستشون برسن.(این از تجربه برخورد با شما حاصل شد)
اگه شما هم درست رفتار میکردی خودم اولین نفر بودم که جوابت رو میدادم برو ببین قبول نداری!!!
ببین اشتباه از تو بوده نه من !!! حرفه ام شدی باز نری تو فروم رندر به بدبخت مدلینگ یاد بدی ! :lol:
ولی در مجموع باز هم ممنونم که تلاش کردی مشگلم حل بشه دوست عزیز:rose:
گوشاlمم بلند نیست:mad:خ + و + د + ت + ی

واقعا ارزش نداره با ادمایی مثل شما بحث کرد فقط !!! وقت تلف کردنه !!!
==============================
من دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون باعث نارضایتی مدیران محترم میشه ! موفق و موید باشی

بنظر من اگه فقط ابجکت انسان میخوای از نت دانلود کن و بهتره که رگینگ رو یاد بگیری و اگه میخوای ابجکت فرد مورد نظر خودت رو بسازی باید از 0 شروع کنی و تلاشت رو مضاعف کنی.

مـازیار

New Member
بنظر من اگه فقط ابجکت انسان میخوای از نت دانلود کن و بهتره که رگینگ رو یاد بگیری و اگه میخوای ابجکت فرد مورد نظر خودت رو بسازی باید از 0 شروع کنی و تلاشت رو مضاعف کنی.

ممنونم از راهنماییت کورش عزیز. ترجیح میدم با max ادامه بدم چون با محیطش ارتباط خوبی برقرار کردم. در مورد اینکه باید از 0 شروع کنم. دقیقا الان رو0 ایستادم و مشگل ساخت بلو پرینت رو دارم و یک تایپک هم ایجاد کردم. ولی چون مصادف شده با امتحانات گویا دوستان کم مراجعه میکنن و جوابی نگرفتم. اگر شما در این مقوله آموزشی دارید که بدرد من بخوره تشکر میکنم که کمکم کنید.:rose:

ممنونم از راهنماییت کورش عزیز. ترجیح میدم با max ادامه بدم چون با محیطش ارتباط خوبی برقرار کردم. در مورد اینکه باید از 0 شروع کنم. دقیقا الان رو0 ایستادم و مشگل ساخت بلو پرینت رو دارم و یک تایپک هم ایجاد کردم. ولی چون مصادف شده با امتحانات گویا دوستان کم مراجعه میکنن و جوابی نگرفتم. اگر شما در این مقوله آموزشی دارید که بدرد من بخوره تشکر میکنم که کمکم کنید.:rose:

خب شما میتونید با اندازه تصاویرتون plan ایجاد کنید و عکستون رو روی اونا بندازین و مدلسازی رو انجام بدین و یه روش دیگه که هست یدونه اسکریپت هست که تصاویر رو بر مبنای زاویه (front ,top,..) روی اون میندازی و بصورت اتوماتیک در مرکز نمای پرسپکتیو قرار میگیره و میتونی به راحتی با اون کار کنی.
سعی میکنم در اسرع وقت اون رو برات بزارم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اینو نباید تو این فروم بزارم اما بفرما :

پیوست ها

• blueprint_manager.rar
    11 کیلوبایت · بازدیدها: 4
با سلامي به درازي چند سال دوري از مباحث فروم :green:
به نظر من اگه شما مي خوايد مدلسازي رو ياد بگيريد و فقط ابزار رو بلديد
بهتره به همراه مطالبي كه دوستان بيان كردن مثل طراحي و ...
يه چيز ديگه رو هم اضافه كني ، اونم اينه كه برو تو دنياي واقعي
با يه چيزي مثل گل سفال يا خمير مجسمه سازي شروع به ساخت حجم كن
شك نكن كه اين نرم افزارا فقط يه ابزار هستن تو دستت
و اين مغز تو كه اون مدل و مي سازه ، پس رو اون كار كن
با توكل به خدا اون درك از حجم سازي رو به دست مياري:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا