سوال مدلسازی

*leila*

New Member
سلام :):)
دوستان میخواستم یه کمکی بهم بکنید. من اصول کار با نرم افزار مکس برای مدلسازی رو تقریبا میدونم ولی مدلسازیم خوب نیست یعنی نمیدونم چه جوری مدل کنم.
مثلا برای مدلسازی انسان شکل ماهیچه ها خوب در نمیاد نمیدونم چه جوریه. تو یه مدل نمیدونم کجا فرو رفتگی باشه کجا برجستگی و... عکس هم نگاه میکنم فایده نداره.
یه چیزای هم در مورد آناتومی بدن خوندم
حالا توصیه تون چیه؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دقیقا در جایی قرار داری که من هستم منم همینطور اما دارم میرم کلاس اقای مهدی بشاورد ، استاد دیجیتال پینتینگ
اول شما هم برو طراحی یاد بگیر بعد سراغ مدلینگ

30min

Banned
چرا اینطوری راهنمایی میکنید !!! یکی اصطلاح قلمبه میپرونه و اون یکی هم با دو کلمه زورش میاد توضیح بده !!!! تنبل ها !!!
شما باید طراحی رو یاد بگیری و آناتومی رو بشناسی تا بتونی به عنوان مثال یه ماهیچه رو درست در بیاری .
کار خیلی مشکلی منم سعی کردم انسانم شبیه پاندا شد !!!
موفق باشی

::reza::

کاربر VIP
سلام
برای مدلسازی در محیط سه بعدی بهترین روش همون تبدیل مدل به یک شکل هندسی خیلی ساده هستش اول کلیت رو ببین و بعدش برس به جزییات.
و برای مدلسازی بر روی آناتومی مثل روشی که گفتم هست ولی باید بیشتر روش تمرکز کنی تا چیزی که میخوای بشه.
موفق باشی.

مـازیار

New Member
سلام دوستان من برای مدل سازیblueprinteروساختم.ولی دوتامشگل دارم.1- blueprinte متحرک هست و فریز نمیشه که تکون نخوره.2- وقتی یک استوانه ایجاد میکنم تو مرحله بعد که اون رو wireframe میکنم این عمل بر رویblueprinteهم انجام میشه. ممنون میشم کمکم کنید.:rose:

behrang2

Member
اول کلیت رو بسازین.. اگه نمیدونین از کجا شروع کنین بهترین کار اینه که از یجاش شروع کنی بدون اینکه بهش فکر کنین :د ممکنه بخندین اما برای من این جواب میده و بعد که شروع کردین کلا کلیت رو بسازین و بعد جزییات بدین ...
اول اجسام ساده مثه تمام اجسامی که الان توی اتاقتون هستن رو بسازین و بعد ار این مرحله وقتی اجسام پیچیده تر مثل ماشین رو یک بار هم که بسازین ده برابر مهارت مدلینگتون پیشرفت میکنه

مـازیار

New Member
بهرنگ عزیز این الان جواب من بود؟ اگر بود در مورد اون مشگلات من چیزی رو بیان نکردین.

behrang2

Member
سلام دوستان من برای مدل سازیblueprinteروساختم.ولی دوتامشگل دارم.1- blueprinte متحرک هست و فریز نمیشه که تکون نخوره.2- وقتی یک استوانه ایجاد میکنم تو مرحله بعد که اون رو wireframe میکنم این عمل بر رویblueprinteهم انجام میشه. ممنون میشم کمکم کنید.:rose:
1. متوجه اینکه فریز نمیشه نشدم... راست کلیک کنین و بعد فریز رو بزنین باید بشه دیگه .2. در حالی که همزمان هم دکمه ی اف 3 و هم اف 4 رو زدین به جسمتون یک متریال استاندارد بدین و درجه اوپاسیتی رو به میزان دلخواه کاهش بدین اینجوری میتونین بین جسم در حالت وایرفریم و یا شیدد تغییر وضعیت بدین... و بلوپرینت ثابت میمونه

مـازیار

New Member
تونستم فریز کنم ولی بازنتونستم wireframe رو اجرا کنم به طوری که فقط بر روی سیلندر مورد نظر اجرا بشه . تغییرات رو بر روی blueprint هم اجرا میکنه.
فکر میکنم مشگل از ساخت بلو پرینت هست اگر براتون مقدوره یه منبع معتبر برای آموزش ساخت blueprint به من معرفی کنید. ممنونم

*leila*

New Member
اول کلیت رو بسازین.. اگه نمیدونین از کجا شروع کنین بهترین کار اینه که از یجاش شروع کنی بدون اینکه بهش فکر کنین :د ممکنه بخندین اما برای من این جواب میده و بعد که شروع کردین کلا کلیت رو بسازین و بعد جزییات بدین ...
اول اجسام ساده مثه تمام اجسامی که الان توی اتاقتون هستن رو بسازین و بعد ار این مرحله وقتی اجسام پیچیده تر مثل ماشین رو یک بار هم که بسازین ده برابر مهارت مدلینگتون پیشرفت میکنه

مرسیییییییییی:rose::rose::rose:

LinkinForEver

دوست عزیز این جای جای اسن سوال نبوده !
تو انجم مبحث باز کنید بقیه ببنن
اینجا مدل سازی شما چیز دیگه پرسیدی جوابم میخوای ؟

آخرین ویرایش:

مـازیار

New Member
دوست عزیز این جای جای اسن سوال نبوده !
تو انجم مبحث باز کنید بقیه ببنن
اینجا مدل سازی شما چیز دیپه پرسیدی جوابم میخوای ؟

چیز دیپه چیه؟ خوب من از اون دوستانی که خیلی قدیمی هستن تو سایت و حرفه ای هستن پرسیدم شما بلد نیستی کسی هم ازتون انتظار نداره در مجموع ممنون.

LinkinForEver

چیز دیپه چیه؟ خوب من از اون دوستانی که خیلی قدیمی هستن تو سایت و حرفه ای هستن پرسیدم شما بلد نیستی کسی هم ازتون انتظار نداره در مجموع ممنون.
1 - شما همین الانشم قوانین سایت رو شکستی
2 - سوابق من رو نیگاه کن ببین کی بلد نیست ، این مشکل خیلی پیش پا افتادست ...
3 - قبل از اینکه ناظم بهت گیر بده بحث رو تموم کن و یکی جدا بزن
اخه خودت بشین فکر کن ببین کی میاد تو مبحثی که در مورد مدل سازیه ... درباره تکستچر و متریال و مشکلش حرف بزنه !!! خوب عقلانی باشه کسی که میخواد جوابتم بده نمیدونه سوالت اینجاست که فکر میکنه اینجا در مورد مدل سازیه
!
اینم جوابت ! : شما کلا نباید از Plan استفاده کنی استاد باید Alt+B بزنی بعد فایل عکس اون نمارو بزنی ، بعد باید Viewport Bitmap رو فعال کنی به اضافه ی Look Pan Zoom

شما تازه واردی ، هنوز هیچکسهم نمیشناسی ، پس زوده واست قضاوت کنی

وسلام !

مـازیار

New Member
LinkinForEver:wink: شما چقدر حرفه ای هستین .چقدر مودب هستید .چقدر نرم افزار بلدی چقدر قدیمی هستین تو این سایت.چقدر عالی واقعا.
خوب الان از نظر شما شکستگی که توسط من در قوانین به وجود اومد بر طرف شد؟
فکر نمیکنم مدیران محترم سایت اینطور فکر کنن در مورد سخنان من.
چون سایت ،سایت معتبر و بین المللی هست بیان کلمات با لحجه بومی شاید ایجاد مشگل کنه.من هنوزم مفهوم چیز دیپه رو نفهمیدم.
من هم تو این سایت تازه اومدم هم تو نرم افزار 3dmax تازه کارم ولی یقین دارم که تا ابد اینطوری نخواهد موند. و نکته مهمترش اینه اگر زمانی حرفه ای بشم لااقل به اشخاص تازه کار کمک میکنم که تو این سایت راحت مسیرشون رو پیداکنن و به خواستشون برسن.(این از تجربه برخورد با شما حاصل شد)
ولی در مجموع باز هم ممنونم که تلاش کردی مشگلم حل بشه دوست عزیز
:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا