سوال مبتدي

aghanaser

Member
با سلام
ببخشيد دوستان من سررشته اي از 3d ندارم ولي يك سوال داشتم كه دوست دارم جوابشو بدونم.اون هم اينه كه:
در طراحي و ساخت بازي اعمال و حركت ها و پاسخ هايي كه به اونها داده ميشه برنامه نويسي ميشن يا نوعي محدوديت گرافيكي براشون تايين ميشه؟
اگه برنامه نويسي هست زبان اين برنامه نويسي چيه و آيا در خود 3d max نوشته ميشه؟

با تشكر

Ultra3D

Well-Known Member
اونی که می گی بیشتر مربوط به بازی ساز ها هست چون نرم افزار و موتورهای گرافیکی بازی با مکس و مایا فرق داره و فقط طراحی و تکسچر تو این نرم افزار ها انجام می شه ولی خود مکس هم زبان برنامه نویسی هم داره که بهش scrip می گن و بیشتر تو انیمیشن به کار می ره
البته فکر کنم این scrip ها تو فضای بازی سازی هم اجرا بشه

MSB_GRAPH

Active Member
یکی از دوستان ما می خواست یک جسم که در تری دی مکس بود خودش مثل بازی حرکت بده با ویژول نوشت یعنی ویژول توان این داره که با تری دی مکس کار کنه پس میشه با ویژول و تری دی مکس بازی ساخت

tarkan_tan

Well-Known Member
من با کرک کردن glu3d در 3dmax 2010 مشکل دارم کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟
وقتی هم glu رو رندر میکنم خبری از آب و مایع نیست نمیدونم چیکار کنم.
لطفاً راهنماییم کنین

Ultra3D

Well-Known Member
من با کرک کردن glu3d در 3dmax 2010 مشکل دارم کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟
وقتی هم glu رو رندر میکنم خبری از آب و مایع نیست نمیدونم چیکار کنم.
لطفاً راهنماییم کنین

سلام دوست عزیز
برای سوالت یک تاپیک تازه بزن چون قانون هست و هم اینجوری فکر نکنم کسی سوالت رو ببینه و جواب بده!(به خاطر خودت می گم)

:Mohsen:

کاربر باتجربه
برای ساخت بازی باید برنامه نویسی حرفه ای هم بلد بود که معمولا همه اینا کار یک نفر نیست
کلا به نظر من ساخت یک بازی خوب سخت تر از ساخت یک انیمیشن خوبه!
چون تجربه دارم میگم
بازی پر از محدودیته و باید با وجود همه اینا چیز خوبی خلق بشه

دیگه نه خبری از مدلهای highpoly هست و نه خبری از رندر vray و ابزارهای خفنی مثل paint effect مایا!

یک بازی یک موتور پایه (engine) داره که این موتور هم خودش تا حدودی توانایی ساخت آبجکت و تکسچر و ... رو داره(البته به موتورش بستگی داره) و هم اینکه توانایی برنامه نویسی بالایی داره یا با برنامه های خاصی سازگاری داره

مثلا شما در مکس و یا مایا چیزی رو میسازید و یا حتی متحرک میکنی، و این موتور هست که باید اونهارو به محیط بازی ببره و کد نویسی هارو به کراکترها و ... نسبت بده

خوب این که گفتم خلاصه ای بیش نبود ...

الان موتو های بازی سازی بسیار معروفی از جمله آنریل 3 که باهاش game های معروف تر! مثل mass effect 2 , batman ساخته شده وجود دارن
این موتورها (البته خوباشو میگم) قیمتهای نسخه های اصلی و کاملشون خیلی خیلی بیشتر از نرم افزارایی مثل مکس و مایاهاست
بالای چند میلیارد ...!:shock: ولی اغلب تو اینترنت برای دانلود گیر میاد!:lol:

مجید آنلاین انجمن بازی سازی هم داره که میتونی سوالات رو اونجا مطرح کنی، ولی خیلی سوت و کور تر از اینجاست و دیر به دیر توش پست زده میشه!

barzegarya

New Member
salam bebin har kasi baraye sakht bazi raveshi dare mamolan ba max faghat ahjam (shayper)ha shkhte mishan va baraye noe harkat bayad barname nevisi koni va baraye barname az motorhaye game enjine estefade mishe
kar ba game enjine ha sakht nist rasti ahjamet dar max bedone render va mtl sangine estefade mishan

جدیدترین ارسال ها

بالا