سوال : كامپيوتر بروز براي مكس حرفه اي ؟

mona1984

New Member
سلام به همه دوستان

يه مدتيه كه دارم دنبال يه ليست از قطعات كه براي كار با مكس به صورت حرفه اي ميگردم . از هر فروشنده اي هم ميپرسم هر كس يه چيز ميگه . و بيشتر به فكر اين هستن كه يه چيز گرون بدن .نه سيستمي كه به كار مكيس بياد و قطعات هم باهم بخونن .
لطفا شما كه اهل فن هستيد كمك كنيد .
شركتي كه توش كار ميكنم در حدود يك تا يك و دويست هم براي كيس ميتونه هزينه كنه . اگر لطف كنيد و يه ليستي بديد كه هم سرعت خوبي داشته باشه و هم قطعات اش به هم بخورن ممنون ميشم .
در ضمن غالب كار طراحي داخلي هست .
ممنون كه مثل هميشه كمك ام ميكنيد .

آخرین ویرایش:

b2211k

New Member
ba slalm khedmate dooste aziz
manam hamin moshkele shomaro daram vali mikham ba maya kar kona yeki do ja porsidam ino behem pishnahd kardan
mb:asus p5qc
cpu:core 2 quad 67000
ram:2 or 4 gig ddr3
vga:9600 geforcexfx gt ddr3:):)

آخرین ویرایش:

mona1984

New Member
cpu: AMD PhenomII x4 940/3.0 GHz
RAM: 4G DDR3 GELL
vga : 9500GT 1G DDR2
mainboard: ASUS M4A78 PRO
power:green

اين سيستم يكي از دوستامه كه خوب جواب داده . و حدود 700 شده . سيستمي بهتر از اين سراغ نداريد ؟

آخرین ویرایش:

mg_mahyar

Member
cpu: Amd phenomii x4 940/3.0 ghz
ram: 4g ddr3 gell
vga : 9500gt 1g ddr2
mainboard: Asus m4a75 pro
power:green

اين سيستم يكي از دوستامه كه خوب جواب داده . و حدود 700 شده . سيستمي بهتر از اين سراغ نداريد ؟
ببین دوست عزیز اگر بگی این سیستم چه مادر بردی داره خلی خوب میشه چون میشه دید که میتونی بهش چیزی اضافه کنی یا نه. این نکنه خیلی مهمه. که بشه بهش قطعه اضافه کرد

mona1984

New Member
ببین دوست عزیز اگر بگی این سیستم چه مادر بردی داره خلی خوب میشه چون میشه دید که میتونی بهش چیزی اضافه کنی یا نه. این نکنه خیلی مهمه. که بشه بهش قطعه اضافه کرد

گفتم كه مادر برد رو ‌، mainboard: ASUS M4A78 PRO

من تعجب ميكنم اين تاپيك 51 بار ديده شده ولي فقط يك جواب داده شده به اين كه چه جور سيستمي خوب هست واسه مكس . :sad:
مادربرده اشتباه شده بود كه اصلاح شد .

آخرین ویرایش:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
یک کاری هم میتونی بکنی . برو توی تاپیک تست سرعت رندر . ببین کدوم سیستم در کمترین زمان رندر میگیره . این روش خوبی میتونه باشه .:)

mg_mahyar

Member
گفتم كه مادر برد رو ‌، mainboard: Asus m4a75 pro

من تعجب ميكنم اين تاپيك 51 بار ديده شده ولي فقط يك جواب داده شده به اين كه چه جور سيستمي خوب هست واسه مكس . :sad:
asus m4a75 pro اینو توی ایترنت سرچ کردم جوابی ندیدم.
یک مورد جواب داشت که اونم زده حد اکثر رم 4 گیگ هست. نمیدونم به نطرت این سیستم حرفه ای هست؟ مادر برد های جدید 16 گیگ رو ساپورت میکنن. و دو تا سی پی یو و سه تا کارت گرافیک.
والا نمیدونم شاید اشتابه تایپی دارید ولی این مادر بورد توی گوکل سرچ نشد

dar-b-dar

New Member
سلام دوست من

شما باید مناسب با کارتون سیستم یخری و باید سطح کار خودت رو در نظر بگیری من به تازگی به دنبال
سیستم خیلی خوب میگشتم من معمارم طراحی شهرک دارم

یک مدل ماادربورد asus خریدم که آخرین مدل بازار بود همون که دوستمون گفت 2 تا cpu میخوره

و دو تا cpu quad 9550 هسته تو رندر خیلی مهمه

8 gb رم ddr3 خیلی مهمه چون پهنای باند ddr3 بیشتره
و کارت گرافیک 1g کارت گرافیک تو رندر تاثیر نداره ولی view port با کارت گرافیک بهتر کار میکنه

فن cpu رو حتما حرفه ای بگیر

و البته سیستم باید 64 bit باشه اگه کارت حرفه ای است و اگر 32 بیت میگیری 2 gb رم کافیه چون از بقیش استفاده نمیکنه :paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا