سوال: قالب سایت و سایت ساز

basic

Member
با سلام
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید، من یک سایت دارم که با html چند سال پیش طراحی کردم، حالا که صفحات سایتم زیاد شده مدیریت آن مشکل شده، میخوام یه قالب برای سایتم قرار بدم، باید چکار کنم؟ آیا باید سایت ساز خریداری کنم یا قالبهای رایگان هم وجود دارند؟

البته اینو هم بگم توی یک زمینه هایی از کامپیوتر آشنایی دارم ولی در زمینه برنامه نویسی وب کار نکرده ام

خواهش میکنم کسانی که میتونن راهنمایی کنن

با سپاس

sheisebaboo

Active Member
سلام... شما میتونید از مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنید که کاملا راحت هست. قالب های آماده هم زیاد داره.
آدرس سایت وردپرس و لینک دانلود:

کد:
http://wp-persian.com

saber2008

Member
دوست گلمون درست میگه شما می بایست ورد پرس نصب کنید و وقتی که استفاده کنید متوجه راحتی آن می شید و مهمتر از همه اینکه

قابلبت آرشیو و طبقه بندی موضوعات را نیز داراست علاوه بر قالبهای متنوع و ماژول های فراوان ...

basic

Member
ممنون، ولی به جز وردپرس درباره جوملا هم زیاد شنیدم، این چطوره؟
در ضمن یارآوری کنم که من به جز مختصری راجع به html چیز زیادی از برنامه نویسی تحت وب نمیدانم، آیا بدون دانش فنی میتونم با وردپرس (یا جوملا) یک سایت بسازم؟
یک سوال هم راجع به وردپرس: من آخرین نسخه وردپرس را دانلود کردم، باید اونو روی هاستم کپی کنم یا ابتدا باید روی سیستم خودم تنظیم کنم و بعد به هاستم منتقل کنم؟

با سپاس فراوان

sheisebaboo

Active Member
کار با جوملا برای شما یه مقدار سخت هست. وردپرس چون یه سیستم بلاگی هست. کار براتون راحته.

میتونید توی هاست بریزید، ولی چون برای اولین بار باهاش کار میکنید، پیشنهاد میکنم، روی لوکال باهاش کار کنید تا کاملا آشنا بشید و در هاست بریزید.
با تشکر

basic

Member
وردپرس را روی هاست قرار دادهام، برخی تنظیمات فایل wp-config.php را هم از راهنما انجام دادم ولی خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده میدهد، البته پایگاه داده هم ساخته ام! باید کار خاصی انجام دهم؟

یک سوال دیگر: پوسته مورد نظرم را باید در همان شاخه ای که وردپرس را نصب کرده ام کپی کنم؟

با سپاس

basic

Member
با سپاس از شما، من با کمی گشت و گذار پاسخ سوالات فوق را یافتم فقط یک مورد دیگر اینکه طراحی یک پوسته برای وردپرس کار مشکلی است؟ و اگر از کسی بخواهم یک پوسته نسبتا ساده برایم طراحی کند تقریبا چقدر هزینه دارد؟

با سپاس

saber2008

Member
اولا : با یک جستجوی ساده هزاران سایت برای دریافت قالب پیدا میکنید .

دوما :خودتون دست به کار شید و با فتوشاپ قالبی طراحی کنید بعد تبدیلش کنید به وردپرس ( البته این روش نیاز به برنامه نویسی دارد .)

سوما : راحترین و باب میل ترین راه استفاده از نرم افزار طراحی قالبهای CMS با نام Artisteer که لینک دانلودش هم قرار دادم براتون .

http://p30download.com/fa/entry/125...انلود-artisteer-نرم-افزار-ساخت-قالب-وب-سایت-/

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا