سوال فوری راجع به wordpress

khatam.0761

Well-Known Member
سلام
این سایت منه
http://memar-iran.ir
همه چیز درست شده و فعاله
اما نمیدونم چرا نمیتونم از طریق سایت موضوعات و دسته ها و درباره ما و نمونه را ببینم
یعنی. مثلا میخوام برم بخش درباره ما و روش کلیک میکنم/ بجای اینکه بره به اون صفحه میاد صفحه خانه
خودتون برید چک کنید تا راححت تر متوجه بشید
لطفا کمک کنید:rose:

آخرین ویرایش:

Cisco

مدیر انجمن
برای رفع مشکل اولتون شما باید دسته‌ها و صفحاتی که می‌خواید توی منوی وب‌سایتتون نمایش داده بشن از طریق کنترل‌پنل و مسیر نمایش>فهرست‌ها صفحهات و موضوعاتی که دوست دارین نمایش داده بشن رو مشخص کنید .

برای رفع مشکل دوم هم از کنترل‌پنل هاستتون وارد بشید و از گزینه‌ی Domain Redirect استفاده کنید و آدرس
memar-iran.ir رو بهmemar-iran.ir/wordpress ریدایرکت کنید .​

موفق باشید.

khatam.0761

Well-Known Member
برای رفع مشکل دوم هم از کنترل‌پنل هاستتون وارد بشید و از گزینه‌ی Domain Redirect استفاده کنید و آدرس
memar-iran.ir رو بهmemar-iran.ir/wordpress ریدایرکت کنید .​

موفق باشید.

یک دنیا ممنون
درست شد :green:
برای رفع مشکل اولتون شما باید دسته‌ها و صفحاتی که می‌خواید توی منوی وب‌سایتتون نمایش داده بشن از طریق کنترل‌پنل و مسیر نمایش>فهرست‌ها صفحهات و موضوعاتی که دوست دارین نمایش داده بشن رو مشخص کنید .

این درست نشد

Cisco

مدیر انجمن
اصل کار مشکلی نداره . باید ببینیم شما کدوم قسمت رو درست انجام نمی‌دی.

الان دوباره چک کردم صفحه درباره به صفحه‌ای که می‌خواید منتقل میشه . پس مشکل چیه ؟

khatam.0761

Well-Known Member
اون قسمتی از قالب بوده. اما من مواردی را ک باید در فهرست نمایش داده بشه را وارد کردم
ما درست نشده. یعنی توی فهرست memar-iran.ir نمایش نمیده

Cisco

مدیر انجمن
فهرست جدید که درست نکردید ؟ باید مواردی رو که می‌خواین وارد همین فهرست فعلی کنید . فهرستی که "صفحه نخست" و "درباره گروه معماران ایرانی" دارد .
اگر درست نشد از قسمت فهرست‌ها اسکرین شات بگیرین و پیوست کنید تو همین تاپیک .

khatam.0761

Well-Known Member
راهشو فهمیدم
قالبم از فهرست پشتیبانی نمیکنه
حالا چیکار کنم پشتیبانی کنه؟

poyaweb

Member
سایت شما اصلا بالا نمیاد چه برسه به مشکل منوهاش!
یک بار لینکتون رو چک کنید خودتون!

جدیدترین ارسال ها

بالا