سوال فوري در مورد ويژوال بيسيك

با سلام من يه پروزه ويژوال بيسيك دارم با تعداد صفحات بالا حدود 1000 صفحه كه مثل لينك هاي html به هم لينك ميشن (تو همون صفحه اصلي)
اگه بخوام براي هر صفحه يه فرم جديد ايجاد كنم حجم كار بالا ميره شما چه پيشنهادي داريد تا هم حجم بالا نره هم ساختنش آسونتر باشه
ممنون :cool: :oops:

H_R_M

Member
سلام
ببينم من درست منظورتونو نفهميدم :neutral:
يعني چه پروژه اي که 1000 تا فرم ميخواد :D
ولي اگه درست متوجه شده باشم شما ميخواهيد با يه فرم به بقيه فرم ها دسترسي داشته باشي درسته ؟ :oops:
خب راههاي زيادي وجود داره مثلا از يک Tap Strip استفاده کني
بستگي داره شما تو فرم ها چي داشته باشي
ولي خب همون بالايي فکر کنم کارتو راه بندازه :cool:
در ضمن استفاده زياد از فرم ها به اين مقدار سرعت برنامه رو خيلي پايين مياره

در ضمن استفاده زياد از فرم ها به اين مقدار سرعت برنامه رو خيلي پايين مياره
منم همين رو ميگم
تو صفحاتش بيشتر متن و عكس هستش
براي توضيح بيشتر بگم يه آموزش مهندسي لاتين هست با ماكرو مديا ساخته شده نميتونم هكش كنم تا فارسي بشه پس ميخوام با vb بنويسمش
راستي در مورد همون چيزي كه گفتين ميشه بيشتر توضيح بدين

آخرین ویرایش:

H_R_M

Member
سلام
ببين حامد جان
تو بجاي اون ميتوني از يك Image يا يك Picture box برا نشون دادن عكسات استفاده كني و يه ليبل يا تكست باكس برا متن (اينا رو فقط كافيه بزاري تو يه فرم ديگه كه برا نمايش توضيحات لينكهاست)(خب لينكها هم كه توي فرم اصلين) جاشون با خودته :wink:
بعد عكسا و متنو مطابق با اون لينكي كه ميخواي از تو يه بانك يا هر جاي ديگه لود كني
اميدوارم درست منظورتونو فهميده باشم :oops:
در ضمن منظورتون از هك ترجمه كردنش بود (من نفهميدم درست) :sad:

در ضمن منظورتون از هك ترجمه كردنش بود (من نفهميدم درست)
نه منظورم شكستن برنامه و عوض كردن محتوياتش بود

تو بجاي اون ميتوني از يك Image يا يك Picture box برا نشون دادن عكسات استفاده كني و يه ليبل يا تكست باكس برا متن (اينا رو فقط كافيه بزاري تو يه فرم ديگه كه برا نمايش توضيحات لينكهاست)(خب لينكها هم كه توي فرم اصلين) جاشون با خودته
بعد عكسا و متنو مطابق با اون لينكي كه ميخواي از تو يه بانك يا هر جاي ديگه لود كني

از كمكت ممنون
ولي من تكست ها و تصاوير زيادي دارم و حجمشونم بالاست و از يه صفحه به صفحه ديگه ميره
اين تعداد زياد صفحات رو چيكار كنم؟

H_R_M

Member
حامد منصف گفت:
ولي من تكست ها و تصاوير زيادي دارم و حجمشونم بالاست و از يه صفحه به صفحه ديگه ميره
اين تعداد زياد صفحات رو چيكار كنم؟
خب باشن
اونا كه تو برنامه نيستن
بايد از بيرون صداشون كني
يه چيه ديگه
تو نميتوني با Html اونا رو بسازي ؟
راحت تره كه
مثل يه Help
ولي من هنوز نميدونم اصلا پروژه تون چيه (برا همين درست متوجه نميشم)
شرمنده :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا