با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
راستش راجع به موردی ازتون مشاوره و همکاری میخواستم
من تو شهری زندگی می کنم که متاسفانه وضع اینترنت افتضاحه و کاربرانش در نوعی فقر اینترنتی به سر میبرند!
قطع شدم دائم سرعت افتضاح قیمتهای گران باعث شده تا همشهریای من نبست به اینترنت حسابی شاکی باشند
و وقتی صحبت از اینترنت تهران میوفته آب از دهان هممون را میفته(نخندید).
مثلا اینجا فقط یه شرکته که Adsl میده اونهم قیمتش ماهی 25000 با سرعته 64 !!!!!!!!(میدونم کلتون کمی صوت کشید!!)
تازه سرعتشم افتضاحه ! شما میدونید که همه 64 ها یه جور نیستند !!!
گفتم شاید بتونم از تهران Adsl بگیرم (به دلیل عدم هزینه تلفن و ..) که وقتی صحبت کردم فهمیدم مخابرات نمیزاره !
شرکت آسیا تک پیشنهاد نمایندگی بهم داد و دیدم فکر بدی نیست و میدونم اگه بگیرم خیلی سریع میتونم بالای هزار تا رو پشتیبانی کنم !!!
با چند نفر اهل فن صهبت کردم و همه تایید کردند !!
حالا واقعا میخوام اینترنت خوب و با سرعت رو به شهرمون بیارم ولی نمیخوام طوری بشه که برای خودم دردسر درست کنم
بزن ببرش هم هست یعنی هر طوری بشه نمایندگی رو میگیرم .
حالا شما بچه های تهران و کرج (یه شهرهای بزرگ و نزدیک به استان مرکزی) هستید که میتونید به من کمک کنید. این سوال رو اینجا مطرح کردم چون میدونم شما همه وارد هستید و قطعا کمک می کنید.
حالا که میخوام از یه شرکت نمایندگی بگیرم باید اون شرکت حتما مطمئن باشه تا نکنه بخاطر ثواب کباب بشم !!!!!
آسیا تک میگه من سرعتم حرف نداره و شاتل نمیتونه رقابت کنه و .... (البته هیچکس نمیگخ ماست من ترشه)
البته من اونجا نیستم تا ببینم این حرفشون چقدر صحت داره؟؟؟
شما همتون از اوضاع سرعت و قیمت و سویس دهی اطلاعات دارید
خاهشان اگه مطمون نیستین نگین و بیخودی تبلیغ نکنید چون این کار ساده ای نیست.
شما برترین و بهترین شرکتهای Adsl تو تهران و کرج رو از نظر سرعت قیمت و سرویس دهی به من معرفی کنید تا برم شرایط رو بررسی کنم !
شما با این کارتون کمک زیادی به من و همشهریام می کنید.
با تشکر از اعضا و مدیریت سایت
راستش راجع به موردی ازتون مشاوره و همکاری میخواستم
من تو شهری زندگی می کنم که متاسفانه وضع اینترنت افتضاحه و کاربرانش در نوعی فقر اینترنتی به سر میبرند!
قطع شدم دائم سرعت افتضاح قیمتهای گران باعث شده تا همشهریای من نبست به اینترنت حسابی شاکی باشند
و وقتی صحبت از اینترنت تهران میوفته آب از دهان هممون را میفته(نخندید).
مثلا اینجا فقط یه شرکته که Adsl میده اونهم قیمتش ماهی 25000 با سرعته 64 !!!!!!!!(میدونم کلتون کمی صوت کشید!!)
تازه سرعتشم افتضاحه ! شما میدونید که همه 64 ها یه جور نیستند !!!
گفتم شاید بتونم از تهران Adsl بگیرم (به دلیل عدم هزینه تلفن و ..) که وقتی صحبت کردم فهمیدم مخابرات نمیزاره !
شرکت آسیا تک پیشنهاد نمایندگی بهم داد و دیدم فکر بدی نیست و میدونم اگه بگیرم خیلی سریع میتونم بالای هزار تا رو پشتیبانی کنم !!!
با چند نفر اهل فن صهبت کردم و همه تایید کردند !!
حالا واقعا میخوام اینترنت خوب و با سرعت رو به شهرمون بیارم ولی نمیخوام طوری بشه که برای خودم دردسر درست کنم
بزن ببرش هم هست یعنی هر طوری بشه نمایندگی رو میگیرم .
حالا شما بچه های تهران و کرج (یه شهرهای بزرگ و نزدیک به استان مرکزی) هستید که میتونید به من کمک کنید. این سوال رو اینجا مطرح کردم چون میدونم شما همه وارد هستید و قطعا کمک می کنید.
حالا که میخوام از یه شرکت نمایندگی بگیرم باید اون شرکت حتما مطمئن باشه تا نکنه بخاطر ثواب کباب بشم !!!!!
آسیا تک میگه من سرعتم حرف نداره و شاتل نمیتونه رقابت کنه و .... (البته هیچکس نمیگخ ماست من ترشه)
البته من اونجا نیستم تا ببینم این حرفشون چقدر صحت داره؟؟؟
شما همتون از اوضاع سرعت و قیمت و سویس دهی اطلاعات دارید
خاهشان اگه مطمون نیستین نگین و بیخودی تبلیغ نکنید چون این کار ساده ای نیست.
شما برترین و بهترین شرکتهای Adsl تو تهران و کرج رو از نظر سرعت قیمت و سرویس دهی به من معرفی کنید تا برم شرایط رو بررسی کنم !
شما با این کارتون کمک زیادی به من و همشهریام می کنید.
با تشکر از اعضا و مدیریت سایت