سوال : فریم سایز فلش

reza6966

Member
با سلام خدمت همه دوستان :rose:
من یه فلش دارم که فریم سایز اون 694*146 هست که می خواهم به عنوان هدر ازش استفاده کنم که جایی که واسش در نظر گرفته شده 950*200 هست
واسه استفاده از این فلش باید چیکار کنم ؟؟ همینجوری بدون تغییر فلش میشه از این فلش استفاده کرد ؟؟ یا باید تغییری در این فلش ایجاد کرد ؟؟؟ اگه اینجوریه , چه کاری باید انجام دهم ؟؟؟؟؟؟:-?

Mehrdad155

کاربر فعال
با درود
کل بند وبساط فایل فلشتو یه مووی کلیپ کن و بعد به هر سایزی می خوای اونو تغییر بده.فقط شاید کمی دفورمه بشه.توضیح بیشتری از فایلت بده که چیه. یه انیمیشن ساده است. لوگو است. یا...نمونه اش را هم اگه بذاری راحتتر می تونیم کمکت کنیم.

reza6966

Member
با درود
کل بند وبساط فایل فلشتو یه مووی کلیپ کن و بعد به هر سایزی می خوای اونو تغییر بده.فقط شاید کمی دفورمه بشه.توضیح بیشتری از فایلت بده که چیه. یه انیمیشن ساده است. لوگو است. یا...نمونه اش را هم اگه بذاری راحتتر می تونیم کمکت کنیم.

ممنون دوست عزیز
من فایل فلشمو واستون ضمیمه کردم , واسه بزرگتر کردن و رساندن به اون سایز دلخواه چه کاری باید انجام بدم ؟؟؟؟؟

پیوست ها

• Golbarg.rar
    10.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1

Mehrdad155

کاربر فعال
رضا جان
فایل شما اول باید به fla تبدیل بشه.این کار را با یه برنامه مثل Sothink swf decompiler انجام بده.بعد فایل fla را بیار تو فلش.حالا صحنه را با رایت کلیک و رفتن به document properties به سایز دلخواه برسون و در آخر با انتخاب کل لایه ها ctrl+a و استفاده از transform اونو با صحنه فیت کن یعنی تنظیم کن.همین
من همه ی این کار ها را برات کردم و فایلو ضمیمه کردم.فقط فونت های فارسیت به هم خورده چون رو این سیستم که هستم هیچ فونت فارسی نیست.ولی فایل fla را هم گذاشتم تا خودت این مسئله را هم حل کنی.

درود بر تو

پیوست ها

• Golbarg2.zip
    43.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا