سوال : طراحي skin براي برنامه ها !

Ali_ix

Well-Known Member
سلام
از دوستان كسي ميدونه چجوري ميشه براي برنامه ها skin طراحي كرد.
مثلا يكي از ساده ترين نمونه هاش برنامه winamp هست كه حتما همه skin هاي مختلفشو ديدن ! :lol:
در كل ميخام بدونم با چه برنامه اي بهتر ميشه طراحي كرد و به چه شكل و چه فرمتي بايد آماده بشه؟
لطفا راهنماييم كنيد . :wink:
موفق باشيد علي. 8)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلا

آقا ما يه زماني كه اين از اين كارا ميكرديم با فتوشاپ عكساشو به bmp ذخيره ميكرديم و بعد يه برنامه اي هست فكر كنم اسمش Skin Builder بود كه ميومد عكسها رو ازتون ميكرفت و براتون سرجمش ميكرد.
در ضمن يك نكته اي رو بگم اگر دقست كرده باشيد skinهاي جديد winamp پسوندشون wsz هستش كه اونا همون فايل زيپ هستند اما پسوندشونو تغيير دادن

يك برنامه ديگه اي هم هست به نام ActiveSkin كه كارش اينه كه ميتونيد از اون توي برنامه هاتون استفاده كنيد و يه چيزي مثل وين امپ در بياريد يعني اينكه امكان تغيير دادن skin واسه برنامه شما داشته باشه..
هرچي تو برنامش گشتم آدرس سايتشو ننوشتم نميدونم از كجا گرفتم ولي فكر كنم اگر توي گوگل دنبال ActiveSkin بگرديد پيداش ميكنيد

مجيد

ImanYari

Member
سلام
فكر كنم آدرس سايتش اين باشه : www.softshape.com
من قبلا از اين برنامه در VB استفاده كردم ولي يه مشكلي كه هست اينه كه اين برنامه و اكتيواكس مربوط به اون مجاني نيست و تا وقتي هم كه رجيستر نشه اول برنامتون يه پيغام ميده كه برنامه داره از اكتيواكس شركت softshape استفاده ميكنه :?
ولي به هر حال برنامه خيلي قوي و جالبيه
و در مورد skin هايي مثل winamp و media player بايد بگم غير از عكسهايي كه دارن يه سري فايلهاي اسكريپت هم دارن كه جاي دكمه ها و آبجكتهاي ديگه اسكين رو تايين ميكنن و همچنين اينكه فعاليتشون چه شكلي باشه مثلا بعد از mouse over چه شكلي بشن و...
شما ميتونين با باز كردن يكي از اين فايلها و ايجاد تغيير اونو به صورت دلخواه خودتون تغيير بدين
البته اگر بخواين فقط شكل ظاهري يكي از اسكينهاي موجود رو تغيير بدين نيازي نيست اسكريپتها رو تغيير بدين كافيه كه يكي از فايلهاي wal يا wsz رو به zip تغيير بدين و فايلهاي گرافيكي داخل اونو در يك برنامه گرافيكي مثل فتوشاپ باز كنين و تغييرات لازم رو روش اعمال كنين ودوباره همون شكلي save كنين وبا بقيه فايلها zip كنين و اسمش رو تغيير بدين
وبالاخره... استفاده كنين...
خيلي زياد نوشتم... خسته شدم...
ولي ياد خاطرات گذشته بود... :roll: :wink:

Ali_ix

Well-Known Member
سلام
خيلي ممنون آقا مجيد و آقا ايمان ! :lol:
اين چيزايي كه شما فرموديد درست و استفاده از Active skin هم كا جالبيه !
ولي مسپله اينه كه اگه ما بخايم خودمون براي برناممون skin بسازيم چي؟ بايد چيكار كنيم؟
برنامه خاصي ميخاد يا با همين فوتوشاپ و كورل ميشه كار كرد؟ :?:
البته نه skin هاي يخچال و ساده ! مثل همون Active skin با افكتهاي مختلف و جالب مثل fade و .... :!:
بازم اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم !
موفق باشيد علي. 8)

ImanYari

Member
سلام
ببخشيد من الان كه سوال آخر شما رو ديدم خيلي عجله دارم (بليت گرفتم براي تهران!!!)
سعي ميكنم در اولين فرصت پاسخ كامل بدم
ولي همون ActiveSkin براي ساخت همينجور اسكينهاست يعني افكتهاي fade و plasma و... رو روي طرحهايي كه قبلا در فتوشاپ يا برنامه هاي گرافيكي ديگه طراحي كردين براي اسكين شما ميسازه و بعد ميتونيد با اكتيوكس همراه اون در برنامتون استفاده كنين

ببخشين الان اتوبوس حركت ميكنه من نميرسم به كلاسم :( !
بعدا بيشتر توضيح ميدم :wink:

CyberBoy

New Member
دوستان سلام
اگه درست منظور علي آقا رو متوجه شده باشم ايشونت مي خواهند براي برنامه اي كه خودشون نوشتن Skin بذارن
براي اين كار دو روش هست
1. استفاده از ActiveX ها مثل همون
active skin و يكي كه ماله Window blinds هست
2. ساخت skin و افكت ها با كد نويسي و استفاده از دستورات گرافيكي (اين يكي مشكلش كمتره ولي زمان و فسفر بيشتري مي خواهد)
اگر دوست داشتيد بگيد تا اين روش رو با VB تا حدي كه بلدم آموزش بدم

desperado

Member
اگه برای jetaudioمیخواین اسکین بسازیم باید بگم که یه برنامه داره داخل خودش که مخصوص ساختن اسکینه
اسمشuib maker هست که تو همو شاخه که جت را نصب کردین کار باهاش خیلی راحته البتهباید کمی فتو شاپ بلد باشین
بعد که اون فایل را ساختین
باید این ادرسو برای سیو کردن بدین:
c:\program file\Jet-Audio\UIB
بعد هم جت را باز میکنین و قسمتperfrences
را کلیک کنید و uib را باز کنید میبینید که اسکین شما با همون اسمی که سیو کردین اومده اونجا بعد هم انتخاب کنیدش و دیگه....

nilofar

New Member
سلام به بچهای برنامه نویس می شه یک لطفی بکنید بگید چطوری از این برنامه ActiveSkin استفاده کنم
آخه من تازه کارم
متشکرم

oonja

New Member
با سلام و تشکر از مطالب آموزنده و کامل شما.

امیدوارم موفق باشید.

www.oonja.com
انواع مقالات - دسته بندی وب ها - تالار گفتگوی قدرتمند و
هــرآنــچـه شما می خــواهـیـد.

جدیدترین ارسال ها

بالا