سوال : صفحه بندی query یا اطلاعات دیتابیس

eliTive

Member
چجوری اطلاعاتی رو که از دیتابیس می گیریم رو صفحه بندی کنم؟
منظورم اینکه مثلا اطلاعاتمون شبیه به یه سیستم اخبار هست می خوایم تو هر صفحه 10 از اخبار رو نشون بده باید چکار کنیم؟ لطفا تمام کدها رو بزارید که هم من و هم بقیه اگه خواستن کامل باشه و دیگه سوال برا من و بقیه پیش نیاد

قربانتون :rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
چجوری اطلاعاتی رو که از دیتابیس می گیریم رو صفحه بندی کنم؟
منظورم اینکه مثلا اطلاعاتمون شبیه به یه سیستم اخبار هست می خوایم تو هر صفحه 10 از اخبار رو نشون بده باید چکار کنیم؟ لطفا تمام کدها رو بزارید که هم من و هم بقیه اگه خواستن کامل باشه و دیگه سوال برا من و بقیه پیش نیاد

قربانتون :rose:

PHP:
SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` LIMIT 0,10
این کوئری 10 تا از اخبارتو نمایش میده .

fumnimda

New Member
برای اینکار هم باید در query ای که میگیری limit داشته باشی که تعداد محدودی خبر رو انتخاب کنه و هم از php برای ایجاد صفحه استفاده کنی. در هر صفحه هم با توجه به شماره صفحه limit ای که در query گذاشتی رو تغییر بدی.

eliTive

Member
mr.steres جان لینکی رو که معرفی کردی یکم کیج کننده بود برا من (شاید من خیلی خنگم !!!)

ممنون Masoud1365 و fumnimda جان ،
خوب ما برای query مون فرض کنیم limit قرار دادیم ، می شه لطف کنی و یکم واضح تر توضیح بدی یعنی لینک صفحه بعدی باید چطوری باشه و حلقه ای که ایجاد می کنیم چجوری باشه در کل لطفا یه مثال بزنhttp://forum.majidonline.com/member.php?u=20820http://forum.majidonline.com/member.php?u=147527 برا هر قسمت.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اگه توی PHPClasses هم بگردید کلاس های بسیار زیادی برای این که این کار با یکی دو خط کد نوشتن شما به صورت عالی انجام بشه وجود داره
که می تونید استفاده کنید

Masoud1365

مدیر انجمن
ببین کدی که نوشتم 10 تا از خبرهاتو نمایش میده حالا واسه ی 10 تای دوم فقط صفر به 10 تبدیل میشه یعنی :
PHP:
SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` LIMIT 10,10
صفحات بعدی هم همین جور

meysam-fathi

Active Member
PHP:
SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` LIMIT 0,10
این کوئری 10 تا از اخبارتو نمایش میده .

بهتره که اول تعداد کل رکود هاتو پیدا کنی. بعد اونو تقسیم بر10 (ده رکورد در هر صفحه) کنی و مشخص کنی که چند صفحه خواهی داشت.
بعد شماره صفحه را از آدرسUrl بگیری با $_GET
بعد شماره صفحه * 10 میشه شروع لیمیت
$

SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` LIMIT ($number),10

afshin_66

New Member
PHP:
function limit($limit)
{
$count=10;
$max=$limit*$count; 
$min=$max-$count;
return "DESC LIMIT $min,$max";
}
$limit=$_GET['limit'];//1,2,3,4
$sql = "SELECT * FROM `user` ORDER BY `id_user` ".limit($limit).";";
از تابع function limit($limit) می تونی محدودت انتخاب بکنی
ولی اول تعداد کل سطرحهای table دیتا بیس پیداکن بعد تقسیم بر 10 کن ارسالش کن $limit=$_GET['limit'];//1,2,3,4

جدیدترین ارسال ها

بالا