سوال سخت افزاري

javad_ghasemi

New Member
اینجا را حتما بخوانید ؟؟؟؟ رندر در تریدی یا مایا

با سلام خدمت بچه های تریدی کار از شما می خواهم مرا راهنمایی کنید.‏
می خواستم ببینم تریدی قویتر است یا اینکه مایا ؟
اما همه ما میدونیم که اکثر جلوه های ویژه فیلم های معرمف دنیا را با مایا می ‏سازند اما برنامه مایا یک سری مشکلات هم دارد ازجمله اینکه در ایران هنوز ‏درست جا نیفتاده و منبع کتابی در مورد مایا موجود نیست واگر هم باشد خیلی به ‏صورت سطحی توضیح داده است و هلپ خود مایا نیز به صورت جامع نیست ‏
حالا اگر کیفیت تصویر را خیلی مورد نظر ما نباشد و بخواهیم تریدی را انتخاب ‏کنیم در برابر مایا یک بحث خیلی مهم می ماند و آن رندرگیری است ‏
و مشکل اصلی من این است که سرعت رندرگیری تریدی خیلی پایین است و با ‏این که سی پیو من پنتیوم فور است ولی سرعت رندر گیری خیلی پایینی را دارم ‏‏. می خواستم بدانم که سرعت رندر گیری مایا بیشتر است یا تریدی واگر بخواهم ‏سر عت رندرگیری را در تریدی بیشتر کنم باید چکاری انجام دهم.‏
چگونه یک انیمیشن بیست دقیقه ای را با تریدی رندر می گیرند اگر من بخواهم ‏این کار را انجام دهم حداقل سه الی چهار روز باید کامپیوترم را روشن بگزارم ‏تا برایم رندر بگیرد .‏

خواهش می کنم اگر کسی جواب سوال مرا می داند مرا راهنمایی کند
با تشکر جواد قاسمی.‏
Wink
Email :[email protected]

aref-3d

New Member
سلام آقا جواد. خوبی من سید عارف رضوی هستم 18 ساله از قائمشهر در استان مازندران. من 3 سال 3مکس کار میکنم. ببین سی پی یو باید حتما 2 هسته ای باشد. چون برای رندر از 1 سری الگوریتمهایی استفاده می شود که هفتاد درصد وضیفه آن بر عهده سی پی یو است. تازه برای کارهای 3 بعدی باید از سی پی یو ای ام دی استفاده کرد. البته شما باید اول این را در نظر داشته باشی. لازم نیست که با کدام تکنیک سنگین مار می کنی. چون بعد پایان کار فقط خودت متوجه می شی مهم اینه که سعی کنی حجم کار خودت را پائین بیاری. لازم نیست حتما مثلا برای مه از فوگ استفاده کنی میتونی یه شیء داشته باشی با متریال شفاف و اپتیکالی دود. اگر سوالی هست می تونی با آدرسهای زیر با من در تماس باشی. راستی من خودم با پنتوم تو پانصد کار می کنم و راضی هستم.
[email protected]
id: aref_3d

e.k

Member
دوست من اگر کار شما که می خوای رندر بگیری فوق حرفه ای از از اپل مکنتاش استفاده کن

Ali3D

Active Member
javad_ghasemi گفت:

چگونه یک انیمیشن بیست دقیقه ای را با تریدی رندر می گیرند اگر من بخواهم ‏این کار را انجام دهم حداقل سه الی چهار روز باید کامپیوترم را روشن بگزارم ‏تا برایم رندر بگیرد .‏

دوست عزیز برای رندرکردن یک انیمیشن 20 دقیقه ای که تعداد شی ها ، صحنه را کاملاً پر کند و به همه ی شی ها ماده نسبت داده شده باشد و باز بسته به اندازه ی فریم رندر ، 3-4 روز زمان معقولی هست مگر اینکه صحنه ای که می سازی کاملاً سبک باشه و شی زیادی نداشته باشه

اگه شما اينقدر به رندر سريع نياز داري اولا بايد پول خرج كني دوما به لينك زير يه سري بزني
http://www.artvps.com/products.ihtml?page=pureoverview
در ضمن بازم ميگم 3ds max و Maya و بقيه نرم افزارهاي 3D همشون ابزار هستند ريشه همه اين نرم افزار ها زبان C هست ضعف خودتون رو به حساب نرم افزار نگذاريد
javad_ghasemi عزيز شما كه ميفرماييد اكثر فيلمهاي دنيا از Maya براي جلوه هاي ويژه استفاده ميكنند پس MODO و Light Wave و 3ds max بوق هستند يا كمپاني ها براي سرگرمي من و شما اينارو درست كردند؟؟
مثلما در فيلم The Matrix سازندگان فيلم ضعفي در مايا ديدند كه در The Matrix: Reloaded & The Matrix: Revelotion از 3ds max استفاده كردند البته اين ميتونسته دليل ديگه اي هم داشته باشه ولي در كل دو فيلم بعدي از نظر جلوه هاي ويژه به مراتب قوي تر از فيلم اول ظاهر شدند!!!
از حق نگذريم اگه ما هم اين نرم افزار هارو بايد پول ميداديم و ميخريديم ( البته منظورم قيمت واقعي اين نرم افزارهاست ) از Cool 3d هم نميتونستيم استفاده كنيم چه برسه به اين كه بشينيم و روي اين نرم افزار ها ايراد بگذاريم :)
راستي قيمت اون كارتي كه بالا لينكشو گذاشتم حدودا 5.500.000 تومان هست !!!

Lifer

Active Member
آقا جواد مایا به خاطر راحتر بودن و آماده سازی تر بودن 3دی مکس استفاده ازش بیشتره . ولی به خاطر قدمت 3dmax و کیفیت بیشتر و ارزون تر بودن اون 3دی مکس هنوز قدرت خودشو داره ولی اینو بگم این دو برنامه با هم در رقابتن و به نظر من با اومدن مایا 3dmax هم بیدار شد .

احتمالا تا اواخر پاییز امسال 3dmax و maya نسخه جدیدشون روبدن.
که میشه 3dmax 8 و maya7 که از لحاظ قیمتی خیلی با هم تفاوت دارن 3dmax8 =3500$ و maya7=7000$

javad_ghasemi

New Member
aref-3d گفت:
سلام آقا جواد. خوبی من سید عارف رضوی هستم 18 ساله از قائمشهر در استان مازندران. من 3 سال 3مکس کار میکنم. ببین سی پی یو باید حتما 2 هسته ای باشد. چون برای رندر از 1 سری الگوریتمهایی استفاده می شود که هفتاد درصد وضیفه آن بر عهده سی پی یو است. تازه برای کارهای 3 بعدی باید از سی پی یو ای ام دی استفاده کرد. البته شما باید اول این را در نظر داشته باشی. لازم نیست که با کدام تکنیک سنگین مار می کنی. چون بعد پایان کار فقط خودت متوجه می شی مهم اینه که سعی کنی حجم کار خودت را پائین بیاری. لازم نیست حتما مثلا برای مه از فوگ استفاده کنی میتونی یه شیء داشته باشی با متریال شفاف و اپتیکالی دود. اگر سوالی هست می تونی با آدرسهای زیر با من در تماس باشی. راستی من خودم با پنتوم تو پانصد کار می کنم و راضی هستم.
[email protected]
id: aref_3d

آقای رضوی می خواستم بدونم که شما در نرم افزار
تری‎ ‎دی مکس حرفه ای کار می کنید و یا نه و اگر به صورت حرفه ای کار می کنید با گروه کار‏‎ ‎می کنید یا نه و شما تا به حال با تریدی یک ‏انیمیشن مثلا 20 دقیقه ای را طراحی‏‎ ‎کردید یا نه و من به صورت متوسط یک سری مطا لب در مورد ترید ی خواندم حالا می‎ ‎خواستم ببینم آیا ‏ارزش داره که دنبالش را بگیرم و به صورت خیلی حرفه ای یاد بگیرم و‎ ‎خلاصه پولی توش هست یا نه؟؟؟
‎ ‎

[email protected]

javad_ghasemi

New Member
e.k گفت:
دوست من اگر کار شما که می خوای رندر بگیری فوق حرفه ای از از اپل مکنتاش استفاده کن

ببخشید من هیچ اطلاعی در مورد کامپیوترهای اپل مکنتاش ندارم .‏
می خواستم بدونم که آیا برای استفاده از کامپیوترهای اپل مکنتاش باید مادربورد ‏را عوض کنم و یا اینکه سی پی یو را عوض کنم لطفا توضیح دهید ‏
اگر از مکینتاش استفاده کنم سرعت رندر چند برابر می شود؟؟؟
آیا روی کیفیت ‏تصویر هم تاثیر می گذارد یا نه ‏
و آخرین سوال برای تعویض کامپیوترم حدودا چند تومان خرج بر می دارد.‏
Thanks & Wink

javad_ghasemi

New Member
Ali3D گفت:
دوست عزیز برای رندرکردن یک انیمیشن 20 دقیقه ای که تعداد شی ها ، صحنه را کاملاً پر کند و به همه ی شی ها ماده نسبت داده شده باشد و باز بسته به اندازه ی فریم رندر ، 3-4 روز زمان معقولی هست مگر اینکه صحنه ای که می سازی کاملاً سبک باشه و شی زیادی نداشته باشه

‏ علی آقا آیا مطمئن هستی و به صورت عملی کار کرده ای ؟؟؟
آیا راهی برای سرعت بیشتر سراغ نداری مثلا دستکاری در گزینه های تری دی ‏مکس؟؟؟
با تشکر.‏

javad_ghasemi

New Member
Amir Hossein گفت:
اگه شما اينقدر به رندر سريع نياز داري اولا بايد پول خرج كني دوما به لينك زير يه سري بزني
http://www.artvps.com/products.ihtml?page=pureoverview
در ضمن بازم ميگم 3ds max و Maya و بقيه نرم افزارهاي 3D همشون ابزار هستند ريشه همه اين نرم افزار ها زبان C هست ضعف خودتون رو به حساب نرم افزار نگذاريد
javad_ghasemi عزيز شما كه ميفرماييد اكثر فيلمهاي دنيا از Maya براي جلوه هاي ويژه استفاده ميكنند پس MODO و Light Wave و 3ds max بوق هستند يا كمپاني ها براي سرگرمي من و شما اينارو درست كردند؟؟
مثلما در فيلم The Matrix سازندگان فيلم ضعفي در مايا ديدند كه در The Matrix: Reloaded & The Matrix: Revelotion از 3ds max استفاده كردند البته اين ميتونسته دليل ديگه اي هم داشته باشه ولي در كل دو فيلم بعدي از نظر جلوه هاي ويژه به مراتب قوي تر از فيلم اول ظاهر شدند!!!
از حق نگذريم اگه ما هم اين نرم افزار هارو بايد پول ميداديم و ميخريديم ( البته منظورم قيمت واقعي اين نرم افزارهاست ) از Cool 3d هم نميتونستيم استفاده كنيم چه برسه به اين كه بشينيم و روي اين نرم افزار ها ايراد بگذاريم :)
راستي قيمت اون كارتي كه بالا لينكشو گذاشتم حدودا 5.500.000 تومان هست !!!

با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم امیرحسین ‏
می خواستم بدونم منظورتون از ضعف در برنامه نویسی ویژوال سی می باشد یا ‏که نه و آیا آگر ویژوال سی را فول باشم می تونم در تری دی تغیراتی را اعمال ‏کرده و سرعت رندر را افزایش بدهم؟؟؟!!!‏
با تشکر فراوان

javad_ghasemi

New Member
Lifer گفت:
آقا جواد مایا به خاطر راحتر بودن و آماده سازی تر بودن 3دی مکس استفاده ازش بیشتره . ولی به خاطر قدمت 3dmax و کیفیت بیشتر و ارزون تر بودن اون 3دی مکس هنوز قدرت خودشو داره ولی اینو بگم این دو برنامه با هم در رقابتن و به نظر من با اومدن مایا 3dmax هم بیدار شد .

احتمالا تا اواخر پاییز امسال 3dmax و maya نسخه جدیدشون روبدن.
که میشه 3dmax 8 و maya7 که از لحاظ قیمتی خیلی با هم تفاوت دارن 3dmax8 =3500$ و maya7=7000$

متشكرم از لطف شما
جواد

Ali3D

Active Member
آقا جواد اگه می شد خیلی راحت سرعت رندر کردن رو بالا برد مسلماً موقع ساخت نرم افزار این کار رو می کردن! پس فک نکنم اگه حتی ویژوال سی رو هم فول باشی کار چندانی بتونی انجام بدی چون حتی فک نکنم به این راحتی بشه به source برنامه دسترسی پیدا کرد!!
ولی مسلماً این طوری هم نیست که نشه سرعت رندر کردن رو بالا برد! این بستگی به این داره که آدم چقدر با تکنیک های مدل سازی و همین طور ماده دهی آشنا باشه!
مثلاً کجا از raytrace استفاده بشه کجا از reflect/refract
ُیا یک مدل رو جوری بسازیم که با کمترین میزان meshsmooth مدلمون قابل قبول باشه!
و هزار تا روش دیگه!

در مورد اینکه من خودم امتحان کردم باید بگم بله! البته نه یه انیمیشن خیلی سنگین!
مثلاً یه انیمیشن که داشت حرکت یه دستگاه شامل یه پیستون(و حرکت چند تا چیز دیگه!) رو نشون می داد و 1.5 دقیقه زمانش بود با فریم به اندازه ی 640*400 حدود 5 ساعت طول کشید!(روی یه کامپیوتر تقریباً خفن!!)
یه انیمیشن 15 ثانیه ای هم خیلی وقت پیش درست کردم (با یه کامپیوتر متوسط اون زمان!) مدت زمان رندرش بیشتر از 12 ساعت شد! (می تونی تو سایت ام ببینیش! البته فک نکنم الآن بتونی دانلودش کنی چون دارن سرور رو جابه جا می کنن)

آخرین ویرایش:

modjtaba

Member
Bayad bedoonin ke animatory ke ba composite ashna nabashe nemitoone honare khodesh ro montaghel kone
age composite balad bashin ye dafe lazem nist 100 ta derakht ro ba ham render konin balke oon ha ro too gorooh haye dah
taii render mikond va bad ba ham makhloot mikonin
albate baraye sorate bala dar render mitoonid ashia door ro ba tedad noghate kam render konid va gheire....
amma oon chizi ke lazem be zekr be nazar mirese ine ke shom nabayad ye sahne ro kamel model konid bal;e faghat bayad oon chizaii ro render konid ke too namaye shoma dideh mishan
rah ha zide baste be mogheiat baiad az iekishoon estefade konid...movaffagh bashid

javad_ghasemi

New Member
می خواستم بدونم که آیا برای استفاده از کامپیوترهای اپل مکنتاش باید مادربورد ‏را عوض کنم و یا اینکه سی پی یو را عوض کنم لطفا توضیح دهید ‏
Thanks & Wink

javad_ghasemi

New Member
Thanks & Wink

ToFaN

Well-Known Member
javad_ghasemi گفت:
Thanks & Wink
اصلا apple macintosh كلا سيستم هاش فرقه
هميچيزش فرقه بايد كامل كامل اپل بخري اگه دوست داري
يه G5 خوب الان هول و حوش 5 ميليونه

جدیدترین ارسال ها

بالا