سوال ساده ی cinema 4d

دوستان من تازه کار هستم و سه تا سوال داشتم
یکی این که تو این عکسی که براتون پیوست کردم دور یه چیزی رو خط کشیدم که نمی دونم چی هست؟
دومین سوال این که من landscape که درست کردم می خواهم بعضی از پارامتر هاش رو تغییر بدم ولی من نمی تونم و برام نمی آید ولی برای اجزای دیگه ی کارم گزینه ی object هست و می تونی پارامتر هاش رو تغییر بدی و لی برای landscape نمی شه؟
render setting در cinema 4d r15 کجاست من نتونستم پیداش کنم؟
ممنون می شم جوابام رو بدید
Untitled-2.jpg

Mojtaba - C4D

Active Member
دوستان من تازه کار هستم و سه تا سوال داشتم
یکی این که تو این عکسی که براتون پیوست کردم دور یه چیزی رو خط کشیدم که نمی دونم چی هست؟
دومین سوال این که من landscape که درست کردم می خواهم بعضی از پارامتر هاش رو تغییر بدم ولی من نمی تونم و برام نمی آید ولی برای اجزای دیگه ی کارم گزینه ی object هست و می تونی پارامتر هاش رو تغییر بدی و لی برای landscape نمی شه؟
render setting در cinema 4d r15 کجاست من نتونستم پیداش کنم؟
ممنون می شم جوابام رو بدید
مشاهده پیوست 101339

سلام - خوش اومدین - منم مثل شما تازه کار هستم اما فکر کنم بتونم راهنماییتون کنم - البته اساتید دیگه هم هستن که میتونن کمکتون کنن
اون چیزی رو که توی شکل دورش خط کشیدین ، اسمش UVW Tag هست - در واقع هرگاه جسمی رو از حالت آبجکت ( حالت Editable ) به حالت Polygon در بیارید ، این تگ جلوی اسم اون جسم ظاهر میشه و معنیش اینه که جسم شما یک Polygon هست .
خب وقتی که جسم تبدیل به Polygon بشه شما دیگه قادر به تغییر پارامترهای اون نیستین - شما قبل از اینکه Landscape رو تبدیل به Polygon کنی ، اول پارامترهاش رو اونجوری که مدنظرتون هست تغییر بده و بعد با فشردن کلید C تبدیلش کن به Polygon .
در مورد گزینه Render Setting هم بایستی بگم که خب خیلی راحت هست پیدا کردنش . در نوار ابزار بالای برنامه سه تا گزینه مربوط به رندر وجود داره که سومین گزینه تنظیمات رندر رو انجام میده ( تصویرش رو براتون پیوست کردم ) - Render Setting.jpg
امیدوارم تونسته باشم جواب سوالات شما رو بدم
موفق و سربلند باشین
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا