سوال : روش فارسی کردن متن های یه تمپلیت که متن هاش از یه فایل xml لود میشه !!!!

good_man

Active Member
سلام دوستان . یه تمپلیت آماده هست متن هاش رو از یه فایل xml که همراه تمپلیت هست لود میکنه . حالا من میخوام متن ها رو فارسی کنم اما بعد اینکه توی xml فارسی مینویسم توی پروژه هیچی رو نشون نمیده . البته فکر کنم مشکل از اینه که فونت فارسی رو شناسایی نمیکنه . چون توی فایل xml یه چیزی انگلیسی مینویسم به درستی توی پروژه تغییر میکنه . توی فایل xml هم گشتم چیزی با عنوان تغییر نوع فونت رو پیدا نکردم . حالا من میخوام توی این پروژه مثلا دکمه Home رو تبدیل به متن فارسی خانه بکنم . چیکار باید بکنم ؟
البته توی خود برنامه فلش میتونم با استفاده از برانامه مریم یه متن جدید فارسی ایجاد کنم ولی اون افکت های خود قالب رو نداره و فایده نداره و فکر کنم فقط باید توی فایل xml فارسی بشه .
اکشن اسکریپ 2 هست
ممنونم ببخشید اگر مبتدی بود

دوست عزیر فارسی نوشتن تو اکشن اسکریپت 2 مشکل هست

فونتها رو باید ایمرت کنید داخل fla
از فارسی نویس مریم نیز استفاده کنید

good_man

Active Member
ممنونم . متوجه نشدم فونت ها رو ایمپورت کنم به پروژه ؟ چه فوتنی ؟ مثلا فونت تاهوما رو ؟ چطوری ایمپورت کنم ؟ ممنون

good_man

Active Member
اینطوری که باز نمیتونم نوشته های توی xml رو فارسی کنم . این پروژه تمام متن هاش رو از فایل xml لود میکنه . نمیشه توی فایل xml فارسی بنویسم ؟

خوب چرا، ولی فونت باید ایمپرت بشه و در لایبری باشه

بهد از نرم افزار مریم استفاده کنید و متن رو بعد در xml پیست نمایید

good_man

Active Member
فونت ایمپورت نمیشه این ارور رو میده
One or more files were not importet because there were problems reading them
مراحل زیر رو میرم
File - Import-Import to Library

آخرین ویرایش:

good_man

Active Member
embed کردم ولی باز نشد . بعد از embed کدی چیزی نباید وارد کنم ؟

دقیقا نمی دونم چون من اکشن اسکریپت 3 کار میکنم، بهتره یکی از دوستانی که as2 کار هست راهنمایی کنه

good_man

Active Member
ممنونم دوست عزیز که وقت گذاشتین .
بهتره بیخیال شم چون فکر نکنم کسی اینجا بخواد جوابی بده . زیادی هم اصرار بکنیم میگن مگه طلب داری !

جدیدترین ارسال ها

بالا