سوال راجع به تبدیل یک آبجکت به مایا پینت افکت t.t

Mandana

Active Member
سلام همگان.خوبین؟
مشکلی که باسم پیش اومده اینه که میخوام یک عدد شاخه گل که خودم میسازم رو تبدیل به پینت افکت کنم توی مایا
خواستم بدونم راهی هست آیا؟:cry:
توی همین انجمن سرچ کردم دیدم میلاد جان گفتن توی های اند رو نگاه کن.اما اونجا فقط براشهای آماده ی پینت افکت بود
میخوام بدونم میشه آبجکتی که خودم ساختم رو به پینت افکت تبدیل کنم؟ چطوری؟ مل اسکریپت هم لازمه بلد باشم یا بدون اونهم کارم راه میافته؟:cry:

همین دیگه.بی صبرانه منتظر جواب هستم
راستی.بجز پینت افکت راهی سراغ دارین که بتونم یک آبجکت رو روی یک سطح خاص پراکنده کنم؟ یعنی شکل اون آبجکت حفظ بشه.بر فرض یک مکعب دارم، بخوام سطح اش رو با مکعب های ریز بپوشونم.طوری که وقتی نگاه کنی متوجه بشی زیر اینها، یک مکعب بزرگ بوده
ممنونم پیشاپیش بسی:rose:
موفق باشین ^.^

راههاي متعددي هست

با سلام و تبريك سال نو.
خوب راههاي زيادي هست يكي PaintEffects هست يكي mel و از همه مهمتر Instancer همچنين با Pixar renderman هم مي تونين خروجي RIB اگه استباه نكنم بگيرين.

اما نكته بسيار جالب راجع به Instancer هست من خودم 2.5 ميليون مكعب كپي گرفتم و با Hardware Renderer در مدت فقط 3 ثانيه رندر گرفتم كه انگشت به دهان ماندم.
اگه مي خواي تعداد زيادي كپي بگيري مي توني از اين تكنيك استفاده كنين.
درباره Paint Effects هم سوال خوبي كردين منم اين سوال رو پرسيده بودم اگه آقا ميلاد يا دوستان ديگر لطف كنن و مرجع دقيقتري بدهند متشكرم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا