سوال در مورد Zoom

prince_Persia_7

Well-Known Member
سلام
چرا زمانی که یه آبجکت خیلی بزرگ رو تو صحنه میسازیم تمرکز زوم بهم میخوره.
مثلا من یه ماشین تو صحنه دارم بعد یه دشت خیلی بزرگ (مثلا هزار برابر اندازه ماشین) وارد صحنه میکنم . بعد با دکمه ی Z روی ماشین زوم میکنم . اما زمانی که با اسکرول موس میخوام زوم رو کم کنم دوربین بیش از حد میره عقب
همچنین با کلیک وسط موس که میخوام دوربین رو جا به جا کنم با کوچکترین حرکتی دوربین میره اون سر دنیا :shock:
آیا این یکی از باگ های تری دی مکسه یا راهی هست که بشه تمرکز زوم رو درست کرد؟
البته میدونم که با Alt و Ctrl و کلیک وسط هم میشه زوم رو کم و زیاد کرد. اما منظورم زوم با همون اسکرول موس هست.

unknown_i3oy

Well-Known Member
عزیز شما اگه همون z رو روی یک آبجکت , مثلاً همون ماشین بزنی مشکلت حل میشه دیگه ! فک نکنم این طبیعی باشه که بعد از زوم کردن با z روی آبجکت این طوری که میگین بشه ...

vpic

Well-Known Member
چرا دقیقا اینطوزی میشه بشدت اذیت میکنه.من واسه حل موقتی رو یه آبجکت کلیک میکنم حالا زوم حول اون صورت میگیره.
یه مشکل دیگه وقتی به جسم نزدیک میشی برش میخوره.خیلی دردسر ساز میشه اصلا نمیشه بهش نزدیک شد.

prince_Persia_7

Well-Known Member
عزیز شما اگه همون z رو روی یک آبجکت , مثلاً همون ماشین بزنی مشکلت حل میشه دیگه ! فک نکنم این طبیعی باشه که بعد از زوم کردن با z روی آبجکت این طوری که میگین بشه ...
آره ولی اگه آبجکت دومی خیلی خیلی بزرگ باشه حتی با زدن z هم مشکل حل نمیشه و خیلی اذیت میکنه. شما خودتون یه بار امتحان کن میفهمی من چی میگم

amir.nemati63

کاربر VIP
چرا دقیقا اینطوزی میشه بشدت اذیت میکنه.من واسه حل موقتی رو یه آبجکت کلیک میکنم حالا زوم حول اون صورت میگیره.
یه مشکل دیگه وقتی به جسم نزدیک میشی برش میخوره.خیلی دردسر ساز میشه اصلا نمیشه بهش نزدیک شد.

روی آیکونهای سمت راست و پایین مکس که برید میبینید که سه نوع چرخش صفحه داریم. یکی (طوسی) حول مبدا مختصات.
دومی(سفید) حول جسم انتخابی
سومی( زرد)حول sub object انتخابی.
موقع استفاده روی حالتی بذارید که مورد نیازه.

ضمنا با کلید های alt و ctrl میشه سرعت زوم و چرخش رو کنترل کرد.
همینطور در قسمت تنظیمات مکس میشه عدد zoom wheel رو که پیشفرض روی 0.03 هست( چون مکسم باز نیست ممکنه عنوان و عدد درست نباشه) رو کم و زیاد کنید.
برای بریده نشدن ابجکت ها لنز رو دستکاری کنید.
همینطور میتونید در نمای user کارکنید تا مشکلی بوجود نیاد

جدیدترین ارسال ها

بالا